mimochodom viete, ze 25,45% zo 75,55 je to iste co 75,55% z 25,45?
Pozri ak mas porovnanie tak pouzijes o kolko % viac alebo menej ma jeden ako druhy a nie kolko percent z ich suctu ma jeden … to je totalne zavadzajuce a vobec sa to nepouziva, jedine tak pri drzani lopty…
v pripade head to head porovnani mi to pride logicke
Můžu za to já. Příště z toho příspěvku vymažu v malování %, aby Mikina nechytil záchvat, že to tam někdo takhle spočítal s %.
Už dobrý? @Mikina
Tak prist ti to tak moze nazor ti neberiem ale to neznamena ze to nieco zmeni, aj Kazimirovi prislo logicke, ked na tom svojom grafe ukazoval ako znizil cenu o 90%… So statistikami sa mozes hrat lubovolne a nemusi to byt nespravne, ide len o to ci chces ponuknut co najlepsi pohlad na vec alebo zavadzat niektorym smerom ludi, co tomu nerozumeju… U Puffa to je myslim ze viac ako jasne co chce…
To mě zajímá, co jsem chtěl dokázat tím, že tam jsou ta % u příspěvku, kterej jsem ani nedělal?
@Mikina ja s tebou suhlasim, ale pri H2H mi toto pride logickejsie. H2H su tam vsak iba dve statistiky…
povedat, ze zo vsetkych bodov, ktore spolu pozbierali ma Perez 34.87% a povedat, ze Perez pozbieral skoro o polovicu bodov menej ako Ver znie odlisne.
Presne tak… Cela ta tabulka je… Nebudem sa vyjadrovat radsej niesom vyjadrovac…
Takže:
10 - počet Checových zárezov ako si to nazval
80 - celkový počet
A percentá, ktoré získal Checo zistíš takto:
(10/80)*100 = x
A nepotrebuješ tu rovnice, kde domiešaš percentá s celkovým počtom a s neznámou.
Toto, presne toto.
To iste ako ked prezdielam prispevok niekoho kto tebe prave nadava do xyz a napisem k tomu ze to nevyzera az tak zle. A ked mi k tomu nieco napises, tak poviem ze vsak som to ja ani len nepisal… Zdielal si to a zamerne si to vybral ale vlastne ty ani nevies pouzivat mobil…
Teď tě absolutně nechápu. Ani nechápu o co ti jde.
Ironicky napíšu Honzovi, že to není tak špatný… a pošlu screen, kde dostává Checo brutální nakládačku.
A ty na mě rozjedeš nějakej nesmysl.
Edit: Nebo sis snad myslel, že to není myšleno ironicky? Když dostává 60 ku 5 na závody nebo 72 ku 8 na Q? Ty sis myslel, že to je na obranu Checa ne? Tak to je gól.
Proč se tu řeší nějaká procenta? Záleží na autorovi co si zvolí a prostě to má jak to má. Hned u toho Pereze je evidentní jak přišel na 10%, je to takto použitelné. Zbytečnost se nad tím pozastavovat. A ještě za tím hledat nějakou účelovost
On si asi myslel, že to dávám na obranu Peréze, tak na mě rozjel nějaký bomby.
Ano, dal jsem screen na obranu Peréze, kde dostává 60-5 72-8… atd.
Všichni z RedBullu napnutý jak kšandy
Jako viděl jsem tu hodně věcí, ale tohle je jinej level
Pri niektorych cislach ti to mozno nepride evidentne ale 29 vs 65 je (30%)??? Are you serious? What is wrong with you?
Však ty % jsou z toho jasný, jsou u toho i ty čísla počet kolik z celkového počtu, jako opravdu jsme na základní škole, že se to musí vysvětlovat?
Jednoduchý, neumíš počítat s %
Ne v klidu, jen to špatně pochopil, to se stane.
Ono to není tak jednoznačný, a může z toho vyplývat, že to je snad na pomoc Checovi.
Ale to fakt ne. Checo tam nemá co dělat, a má být místo něho Lawson.