Lawson musí počkať. Red Bull nemení ani jazdeckú zostavu Racing Bulls | Magazín F1 - F1online.sk

mimochodom viete, ze 25,45% zo 75,55 je to iste co 75,55% z 25,45? :upside_down_face:

2 Likes

Pozri ak mas porovnanie tak pouzijes o kolko % viac alebo menej ma jeden ako druhy a nie kolko percent z ich suctu ma jeden … to je totalne zavadzajuce a vobec sa to nepouziva, jedine tak pri drzani lopty…

3 Likes

v pripade head to head porovnani mi to pride logicke

Můžu za to já. Příště z toho příspěvku vymažu v malování %, aby Mikina nechytil záchvat, že to tam někdo takhle spočítal s %. :smiley:

Už dobrý? @Mikina

1 Like

Tak prist ti to tak moze nazor ti neberiem ale to neznamena ze to nieco zmeni, aj Kazimirovi prislo logicke, ked na tom svojom grafe ukazoval ako znizil cenu o 90%… So statistikami sa mozes hrat lubovolne a nemusi to byt nespravne, ide len o to ci chces ponuknut co najlepsi pohlad na vec alebo zavadzat niektorym smerom ludi, co tomu nerozumeju… U Puffa to je myslim ze viac ako jasne co chce…

3 Likes

To mě zajímá, co jsem chtěl dokázat tím, že tam jsou ta % u příspěvku, kterej jsem ani nedělal? :smiley:

1 Like

@Mikina ja s tebou suhlasim, ale pri H2H mi toto pride logickejsie. H2H su tam vsak iba dve statistiky…
povedat, ze zo vsetkych bodov, ktore spolu pozbierali ma Perez 34.87% a povedat, ze Perez pozbieral skoro o polovicu bodov menej ako Ver znie odlisne.

2 Likes

Presne tak… Cela ta tabulka je… Nebudem sa vyjadrovat radsej niesom vyjadrovac… :smiley:

Takže:
10 - počet Checových zárezov ako si to nazval
80 - celkový počet

A percentá, ktoré získal Checo zistíš takto:

(10/80)*100 = x

A nepotrebuješ tu rovnice, kde domiešaš percentá s celkovým počtom a s neznámou.

Toto, presne toto.

To iste ako ked prezdielam prispevok niekoho kto tebe prave nadava do xyz a napisem k tomu ze to nevyzera az tak zle. A ked mi k tomu nieco napises, tak poviem ze vsak som to ja ani len nepisal… Zdielal si to a zamerne si to vybral ale vlastne ty ani nevies pouzivat mobil…

Teď tě absolutně nechápu. Ani nechápu o co ti jde.
Ironicky napíšu Honzovi, že to není tak špatný… a pošlu screen, kde dostává Checo brutální nakládačku. :smiley:
A ty na mě rozjedeš nějakej nesmysl.

Edit: Nebo sis snad myslel, že to není myšleno ironicky? Když dostává 60 ku 5 na závody nebo 72 ku 8 na Q? Ty sis myslel, že to je na obranu Checa ne? Tak to je gól. :smiley:

1 Like

Proč se tu řeší nějaká procenta? Záleží na autorovi co si zvolí a prostě to má jak to má. Hned u toho Pereze je evidentní jak přišel na 10%, je to takto použitelné. Zbytečnost se nad tím pozastavovat. A ještě za tím hledat nějakou účelovost :man_facepalming:

1 Like

On si asi myslel, že to dávám na obranu Peréze, tak na mě rozjel nějaký bomby. :smiley:
Ano, dal jsem screen na obranu Peréze, kde dostává 60-5 72-8… atd. :slight_smile:

1 Like

Všichni z RedBullu napnutý jak kšandy :smile:

1 Like

Jako viděl jsem tu hodně věcí, ale tohle je jinej level :grinning:

Pri niektorych cislach ti to mozno nepride evidentne ale 29 vs 65 je (30%)??? Are you serious? What is wrong with you?

3 Likes

Však ty % jsou z toho jasný, jsou u toho i ty čísla počet kolik z celkového počtu, jako opravdu jsme na základní škole, že se to musí vysvětlovat?:grinning:

Jednoduchý, neumíš počítat s % :slightly_smiling_face:

Ne v klidu, jen to špatně pochopil, to se stane.
Ono to není tak jednoznačný, a může z toho vyplývat, že to je snad na pomoc Checovi.
Ale to fakt ne. Checo tam nemá co dělat, a má být místo něho Lawson.

1 Like