Keby som sedel v tom McLarene, zmizol by som v diaľke, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Další příspěvek o zlatý BAN?

Čo je tam na ban? Debílek je zdrobnenina od de.bil, čo je diagnóza, ktorou Honzi trpí, a nie urážka. Keď tu Hogr môže ľuďom nadávať do odpadov, tak toto je absolútne v poriadku.

Navyše nevidím tu nikoho s nickom Honzi, takže? :grin:

Uz jsem ti to vysvetloval Ferdo, tady nejsi na schuzi ROH. Ty se tech komunistickejch manyru proste nezbavis.

Vis tak to s vama bylo takhle furt. Lidi jste popravovali, zavirali, jejich rodinam jste nicili zivoty, ale jak se o vas nekdo otrel, tak to bylo revu.

Doporucuji ti vsimat si tveho vlastniho kmene. Vulgarit, ktere nehodlam opakovat, tam u vas najdes dost a dost svazaku.

Ale ja vim, ty si nemuzes pomoct, holt co se v mladi naucis, ve stari jako kdyz najdes.

Já ty vaše žabomyší hádky přehlížím, ale tenhle Josův příspěvek byl osamoceně dost viditelný.
Upozornil jsem na něj zcela veřejně a jestli v tom vidíš nějaké komunistické manýry, tak můžu doporučit pouze odbornou léčbu. Třeba je na vyléčení ještě šance.

2 Likes

LOL.

2 Likes

to bude podobný jako kapku rozvázaná lednice. Nejvíc keců na minulej režim a pak zjistíš, že je to komouš jak řemen. :smiley:

3 Likes

Trosku ztracis glanc svazaku. Nepokryte tady vyhrozujes banama a me doporucujes lecbu protoze jsem si dovolil upozornit na tvoji komunistickou minulost?

Ja vim vulgarity tech tvejch ty te nevyrusujou vid?

Uz jsi takhle vyhrozoval i me.

A vidis na tohle jsem uplne zapomel. Jak byl nekdo proti vam, ale ne uplne na kriminal tak jste meli tyhle tendence nechat dotycneho vysetrovat na psychiatrii a narizovat ustavni lecbu. :grin:

Jo jo. Tyhle charaktery neschovas. To vzdycky vypluje napovrch. Jo to by se ti za starejch dobrej casu nestalo co? To by si se mnou zamet jinak vid?

Takze nikam me neposilej svazaku. Ja ti taky nerikam kam mas jit. :wink:

Proste se chovej slusne. To je cele.

1 Like

Čo bolo na mojom príspevku také osamotene viditeľné pre teba? Spoznal si pesničku a vidíš sa v nej, či?

2 Likes

Máš smůlu, já nikdy lampasákem ani policajtem nebyl. Tak jsem nikdy neabsolvoval žádnou politickou školu v Rusku. Dokonce jsem nebyl ani rozvědčíkem, tajným ani špionem v jiných státech. Dokonce nejsem ani podřízený NATO.
Na takové kamarády si musíš najít jinou partii.

U nás se říká přemjdaný kabátník.

2 Likes

Podivej se, me je uplne jedno co, nebo kym jsi v partaji byl.

Ja bych jen rad, abys ty svy komunisticky manyry sem netahal a to je vsechno. OK?

Vem si do ruky klíče, vylez na ulici a hezky si pro uklidnění ducha zacinkej. Pak si pusť televizi s projevem prezidenta a uvidíš jak se Tvé bezduché dušičce najednou udělá dobře.

Kde je @Hedgehog aby tě srovnal s takovým chováním

3 Likes

Hele Troníku. Tady nikoho nevyděsíš.

3 Likes

O me klice strach nemej, ja jsem se nacinkal dost a dost. Ted uz odpocivaj, protoze s lidma jako ty, jeste porad muzu mluvit beze strachu o sebe a blizke.

A projevy prezidenta Havla si obcas poustim, to mas pravdu. A vzdycky zasnu jak nadcasovej byl.

1 Like

Jaký zlatý ban?
Za 5 banů se dává zlatá medaile? :grin::joy:

2 Likes

To není jako ve hře, kde se Ti po určitých bodech otevře další okno? :grin:

4 Likes

Tohle rika kazdej lampasak a bejvalej policajt.

1 Like

Taky si říkám, že je @tiMur politruk. Jeho styl psaní tomu odpovídá.

Politruky nema nikdo rad.

3 Likes