Keby som sedel v tom McLarene, zmizol by som v diaľke, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Nebud nervozni komare. Tohle je fakt jak ze skolky.

Vis ja nemam problem s tou tvoji ideologii. Dobre, tak jsi rozumu moc nepobral, ale to z tebe vylozene zleho cloveka nedela. Mas trosku v sobe toho praskacstvi, ale fajn, vy si to ani neuvedomujete.

Ale schvalne. Stydis se zpetne za to, ze jsi byl clenem partaje, ktera zavirala lidi jen pro jejich nazor? Zabijala lidi podle toho jak zrovna zafoukalo z Moskvy, vcetne vlastnich? Je ti treba zle, z toho, ze ta tvoje partaj zavrazdila spoustu nevinejch lidi a dalsim nicila zivoty?

Nebo jsi spokojenej s tim jak jsi si v partaji zil a ze ty s tim preci nemas nic spolecnyho. Ze ty jsi jenom makal u pece, chodil na schuze ROH a domovniho vyboru a obcas nahlasil nekoho kdo nemel vyvesenej srp a kladivo na prvniho maje.

Vadi ti neco z ty doby komunismu, nebo jsi s tim v pohode?

Názor na Tebe mám, že jsi bývalý lampasák, který dělal politruka a motal se kolem vozového parku. Dnes jsi možná policajt, který dělá komisaře v autoškole. Možná jsi učitel autoškoly.

Klíčema jsi možná opravdu cinkal, ale v pozici Zifčáka. Prostě STBácká špína, která své nervičky moc udržet na uzdě nedokáže.

Nechci ti kazit radost, ale tady soudruh tiMur minulý režim nezažil, protože se narodil až po 89. Tohle plácání o minulém režimu měl i na vysoké, asi proto si prodloužil studium o 2 roky, prostě se nevěnoval tomu, co dělal, ale ostatní napadal a musel dávat rozumy :roll_eyes:

1 Like

tiMur, nemyslíš, že by stačilo?

furt dookola to isté, fakt ak tu chcete dookola točiť mrdky o STB a komoušoch tak si napíšte na DM.

Nulová debata, doslova o :poop:

7 Likes

Ja uz se v tom ztracim… Vy se oba obvinujete z toho, ze jste byli praskaci a donaseci? Nedela to z vas kolegy? :grin: :grin:

//Sorry rhapo, nemela to byt reakce na tebe. (:

1 Like

Na te tve reakci je dulezita jedina vec.

A to, ze jsi vlastne na nic z toho co jsem napsal nezareagoval. Myslim ze dal se mi dva bavit nemusime.

Napsal jsem názor na Tebe a opravdu po další diskuzi s Tebou netoužím.
Jsem zvědavý jestli i Ty udržíš své choutky na uzdě a nebudeš mě různě zmiňovat v diskuzích, aby sis pohladil vlastní ego.

2 Likes

1 Like

Au, to muselo bolieť.

1 Like

Komouši sa rodia aj po 89. Bohužiaľ.

5 Likes

Taky pravda, je to smutný

Niekde som napísal že ty si tu jediný troll? Pozri moje príspevky… písal som o viacerých… Ale ako toto je strašne detinská obrana… to, že mi ukážeš iných ako trollia ma má presvedčiť že ty to nerobíš či čo si tým dokázal?

1 Like