Keby som sedel v tom McLarene, zmizol by som v diaľke, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

Napriek všetkým rečiam, že v súčasnej Formule 1 rozhoduje kvalita tímu a technika, Max Verstappen minulý víkend ukázal, že jazdec je naďalej kľúčovým dielikom skladačky. Holandský pretekár v súčasnosti ex post dokazuje, že ani v roku 2023, najdominantnejšom všetkých čias, to nebolo len o aute. Nepriamo mu to pomáha dokazovať aj McLaren, ktorý aj v tomto roku odmieta ponúkané príležitosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/194328/keby-som-sedel-v-tom-mclarene-zmizol-by-som-v-dialke-vyhlasil-verstappen

Počkej na další závod, tam McLaren zase zmizí v dáli :grin:

3 Likes

Maxi Maxi, je třeba s formulí jezdit do kola! Ne zmizet někde v dáli :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ak by to Verstappen dal aj tento rok, prirovnal by som to k r. 1998 kde by Schumi vyhral titul s Ferrari. Rovnako McL mal o triedu lepsie auto, ale Schumi cely rok jazdil nad moznosti auta. Zrejme si to sam zahodil v Spa.

Suhlasim s Maxovym tvrdenim.

Andy si si nevsimol, pred par rokmi konecne Coulthard priznal na co sa cakalo a co sme v podstate vsetci tusili
Na tej rovinke pustil nohu z plynu, nezmyslne a stupidne.
To Schumi nijak nemohol vediet, ze toto spravi.
Inak David v prvej zakrute po starte zdemoloval okrem ineho aj Hakkinena.
Takto mam Coultharda zafixovaneho, rovnako ako Grosjeana.

Súhlasím. Ale rovnako ako Verstappen by v Mclarene v diaľke zmizli Norris, Piastri, Russell, Leclerc, Hamilton a mnohí iní.

Emil se musí chválit co nejrychleji, protože jeho hvězdu rychle zastíní Antonelli, který už při letošním třetím závodě překonal dva jeho rekordy.

Hodně ubohý. Naopak Maxova hvězda je teď nejjasnější. Kde že je Gasly? :grin:

Stary Stroll by si mal pohnut s tou ponukou, lebo kazdym takymto rozdielovym vykonom a vitazstvom v aute, ktore na to papierovo nema, sa Maxova cena zvysuje o miliony. :dollar:

1 Like

Někde jsem četl, že honda bude mít slovo při výběru jezdců. To je konec pro Alonsa :grinning:

1 Like

No vzdyt to Ferda nerozporuje. Naopak to uznava. A Kimi Andrea vypada dobre.

A pristi rok se muze predvest, neni vylouceno, ze bude celit Maxovi ve stejnem aute. :grin:

Pravda :sweat_smile: 151415

A cudujes sa ? kto by chcel stareho pomaleho Alonsa.

Nezmysel, Norris a Piastri Maxovi nezmizli v dialke.
Co si pozeral ine preteky ?
Maxo to povedal z taktickych a strategickych dôvodov.
Aby im jasne naznacil, ze je lepsi ako oni dvaja dokopy …

Tak mě je jasný, že Max je pro ně priorita :grinning: Jen by se měli pochlapit a postavit poradny auto.

Najskor by mal dokazat zmiznut z RedBull a jazdit za tim, ktory nie je vystavany komplet okolo neho lebo tak ako dokaze zmiznut s RB tak nemusi dokazat zmiznut uz s nicim inym.

cely rb vratane ich genia za volantom sa spravaju ako male deti
ked vyhraju tak sa nad kazdym vyvysuju a ostatnych zhadzuju
ked ale prehraju tak vyplakavaju a kazdeho podozrievaju z toho, ze maju nelegalne auto a pod.

proste male nevyzrete decka a po japonsku to len a len potvrdzuju

1 Like

inak som zvedavy, ze ci im toto vyvysovanie sa ostane aj potom ak im mclaren naozaj utecie a oni ten vytuzeny titul pre maxika neziskaju

navyse zatial si moze horner trepat, ze ich prioritou je maxov titul a nie konstruktersky, lenze ak sa maxov titul zacne vzdalovat a v konstrukterskom sa prepadnu mozno az na 4 miesto tak im asi ta skodoradostna nalada z japonska asi neostane
a nasledne ich dalsi rok dorazi gp2 motor z ich vlastnej produkcie a len potom uvidime toho skutocneho maxa ked bude jazdit hllboko v poli

Sorry, ale aj tvoj komentár pôsobí dosť ako od “nevyzretého decka” ako ty nazývaš iných… :smiley:

2 Likes