Wolf hamiltona taky porad vychvaloval, jak je nelepsi, tak se uklidni a utri slzicky. Je to normalni, jenom snehovy vlocky zvejkajici soju jako ty z toho maji trauma.
maxo len nech pekne ostane v redbulle nech si uzije gp2 motor
Prečo by to robil? Lebo online anonym nevie prežiť jeho úspech?
ved uvidime tu snehovu belgicku vlocku ked nebude vyhravat
ved genius ako maxo dokaze vyhravat aj najpomalsim autom tak naco by odchadzal od svojej rodiny
rb je predsa rodina, vzdy sa tak prezentovali a zrazu by ich pri prvych problemoch mal opustit?
Zabudol si si dať lieky na hlavu ráno alebo čo sa ti stalo?
A prvé problémy s autom prišli už pred rokom a pol a personálne pred vyše rokom a Max je stále tam. Tak o akých prvých problémoch hovoríš?
mclaren urcite nema o triedu lepsie auto, to su dristy ktore siri rb aby na nich vytvoril tlak
mclaren ma dobre auto, ale zdaleka nie tak dobre voci ostatnym ako mal rb v 22-23 a prvu tretinu 24
navyse ich vyhoda je v praci s pneu v pretekoch, ale zas niesu taky rychli v kvalifikaciach
Klasika, další diskuze a další hnojomet od fanatiků Maxe v čele s labilním sběračem banů
co sa deje, nedokazete prezit ked niekto o vasom milacikovi napise pravdu?
ved to vidia vsetci a aj ty, ze maxo je ako male decko
Stajňa z Wokingu isto nemá výkonnostnú prevahu legálne. Na tých monopostoch niečo smrdí, niečo mimo pravidieľ, pretože donedávna to bolo len stredopolové auto a odrazu vprostred sezóny sú vynikajúci, pričom súčasné technické pravidlá platia už piaty rok. Motorom to nebude. Mercedes nie je taký spr.ostý, aby dával lepšie motory konkurencii
Čo sa deje? To mi povedz ty. Ja som úplne v pohode, mám radosť z F1 a jej výsledkov už niekoľko rokov. Na príde mi, že na teba už je toho nejako moc.
Nedá sa vyhovieť všetkým. Nemôže urobiť to čo chceš ty a zároveň to čo chce Tommy. Nech urobí čokoľvek, vždy sa nájde niekto kto na neho bude pindať.
Stejne jako hamilton, ze zustane v mercedesu
Kdepak. Nejlepsi pilot do nejlepsiho teamu. Jen at si Max da nacas. Pokud McLaren vyhraje oba tituly, tak predpokladam, ze Maxova cesta k Totovi je volna. Zustat v RBR jen pokud maji auto hodne takoveho pilota.
Tak jako si nejlepsi teamy voli nejlepsi piloty, tak si musi nejlepsi pilot volit nejlepsi team.
S monopostom ktorý na to papierovo nemá
A už sme zase doma. Ak by na to monopost nemal, nevyhra Q, ani sa neudrží v závode na prvom mieste.
Musíš mať nejakú úchylku v provokovaní, alebo niečo podobné, keď to píšeš dookola v každom svojom komente. Presne také iste zmýšlanie na trati ma verstapen. Teraz idem ja uhnite sa
Tak isto arogantne a s nenávisťou tu vystupujú jeho fanúšikovia a v každom komente si musia doslova ■■■■ť ego. Presne takí ľudia, ako ty a rozervanyboty tu z fóra o F1 robia vojnovú zónu…
Tuším ty si bol viac na strane Ruska v konflikte s USA na ukrajine. No práve teraz sa chováš, ako američania, čo si snažia všetko privlastňovať a vyhaľadávať konflikty.
este to rozviniem, ja ho moc nemusim samozrejme, uznavam jeho kvality a s tym RB dokaze jazdit dokonalo ale cakam kym vyjde zo svojej komfortnej zony (kde mu teraz kazdy dava to co chce) a potom ci dokaze zajazdit aj v inom time. Mercedes mu ale neda riaditelne auto len pre 1 pilota to moze zabudnut
Velkohube vyjadrenia od narcisa
a nebude to skor tym, ze rb sa zahadne uprostred sezony prepadol voci vsetkym timom?
ak by rb nespravil nieco zle na aute co sa len tak nevidi(ja si taky prepad dominatneho auta uprostred sezony nepamatam) tak ten progres mclarenu by nikto poriadne nevnimal, lebo prehadzovanie poradia za dominantnym autom nikto tak neriesi, lenze ked zrazu sa posunul mclaren dopredu a v tej istej chvili sa prepadol rb tak to rb fanatici pokladaju za nelegalne auto mclarenu
ale maxo nieje najlepsi jazdec, on je uplne ina kategoria on dokaze vyhrat aj gp2 motorom len este nemal prilezitost to ukazat a urcite si tu prilezitost nenecha ujst
taky genius predsa neriesi ake ma auto, on sadne a aj s kosackou na travu vyhra titul, tak to tvrdia jeho fanusikovia
Veď to je v pohode. Každý by chcel vidieť všetkých pilotov v dobrých aj zlých autách. A chceli by sme vidieť priame porovnanie všetkých šampiónov v rovnakom aute. Ale nemôžeme mať všetko. Je to tak ako to je. Niektorí tu chcú aby ostatní skákali ako oni pískajú. Ak sa to nedeje, prídu komentáre typu
K čomu je to dobré? Ak sa rozhodne zostať, zostane. Ak sa rozhodne odísť, odíde. Kto sme my, aby sme takto hodnotili iných?