Keby som sedel v tom McLarene, zmizol by som v diaľke, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

no ono by stacilo ostat konzistentny v nazoroch, lenze ked vyhrava tak aj on(tim a jeho okolie ho v tom vyrazne podporuju) tvrdi, ze je to jeho genialitou, ked ale nevyhrava tak nadava na auto a hned ide do vyvrtky tak ako to par krat predviedol minulu sezonu aj napr. v komunikacii so svojim inzinierom
a samozrejme ked nema rychlost tak sa to snazi vyrovnat prehnanou agresivitou stylom “ja som maxo, mne musit uhybat, ja som jazdecky boh, tak mi to do hlavy od dectva tlkol moj agresivny fotrik a ja som si to nechal natlct a podla toho sa aj spravam”

uvidis, ze ak nasledujuce preteky nevyhra a skonci niekde na 4-5 mieste tak bude nadavat na auto a celkovo bude neskutocne nervozny
uz to nebudu srandicky a podpichovanie superov

No dobre. Aké preteky si pozeral ty? Hovoríme o tých istých? Ak by podľa teba Verstappen na Mclarene - napríklad Piastriho v pozícii 3 by predbehol pozíciu 1 a 2 a vzdialil by sa, tak to tak jednoducho tak nie je. Všetko iné sú len kecy Verstappena, Hornera a ich prismrdačov.

Presne tak ,to je majster keď zo štvrtym najhoršim autom porazí prvé najlepšie auto,právom majster,dole klobúk.A inak kde ste teraz fanušikovia syrečeka,ten váš niktoš s leošim autom nič nedokázal,teda okrem toho že sa vyhováral už ZAS na auto​:grin::grin:trápne,teraz videť že tituly vyhralo auto a nie syreček.

Chces povedat ze hned v prvom zavode za Red Bull uz mal auto postavene na seba? To ze vie jazdit a vyhravat uz davno dokazal, prepac ale toto je fakt smiesne… Ked ti nestaci na dokazanie toho ze vie vyhravat to ze je v pocte vitazstiev jeden z najuspesnejsich v historii, tak chod rovno bojovat proti ockovaniu a za pravo na prehlasenie svojho nazora za nemennu pravdu…

1 Like

rb ma velmi dobre auto, to je vidiet na jeho bcku, ktore prebera dost vyraznu cast auta
teda zaklad auta maju dobry, lebo nieje normalne aby bcko bolo tak blizko s rovnakym zakladom
kludne je mozne, ze keby to auto nebolo postavene tak agresivne na maxov styl(mozno sa maxo sam este prisposoboval autu a nasledne auto jemu a tak dokola) ze by bolo celkovo rychlejsie

lenze rb sa dostal do situacie, ze oni aj vedia, ze nieco v tom aute je sakra zle, lenze boja sa do toho zasahovat lebo maxo ma stale sancu na titul a tak to nechavaju tak aj ked mozno vedia, ze ak by to zacali menit tak z toho auta mozu dostat este viac aj pre maxa ale proste sa boja, lebo ak by titul nevyhral tak to niektori budu zvalovat na tu zmenu
ano, nikdy sa nedozvieme ako by to dopadlo ak by to auto upravili na klasickejsi styl, lebo paralelny vyvoj dnes nieje mozny

:+1: Pekne napsano. Souhlasim s kazdym slovem.

Ale bohuzel je i lenivy. Pamatujes na rok 2023. Jak rikal, ze mu vyhovuje vyhravat s nejlepsim autem. Pohodlne?

Ja mu to preji a ty bys mel jako jeho fanousek take. :wink:

4 najlepsie auto az tak dobre auto ma? ja by som povedal, ze je jedno z najpomalsich aut a tak jeho genialita je este vacsia :slight_smile:

1 Like

ano on nieje pretekar on je milovnik kruzenia

Presne. Ty mi delas radost ty kluku. :grin:

Omyl. On ma rad vitezstvi. :wink:

Neustále ukazuje že je ještě větší idiot než si všichni doteď mysleli.

Na toto mi nedá nereagovať… za prvé… aby ma niekto neoznačil za Verstappenovho fanatika… fandím Ferrari… toto fórum ma neprestáva udivovať… všade kde je článok o Verstappenovi sa zíde miestna “elita fóra”… polovica sú fanatici verstappena, ktorí fantazírujú a neváhajú kopať okolo(do McLarenu, do Lewisa a kde kade)… a druhá polovica antiúderka, ktorá všade kde sa spomína RB alebo Max príde a provokuje… a tieto dve skupiny ľudí tu navzájom bojujú ako keby mali 13-14 rokov(a možno aj máte pri pohľade na diskusiu)… a najviac ma baví to keď niekto z jednej alebo druhej skupiny príde a označí protistranu za hejterov(fanatikov, trollov a pod.)… pričom sami robia to isté… viď Hogr, viď ty… ak by som tu postol všetky tvoje komentáre k Verstappenovi alebo Redbullu, tak 90% z nich je provokačných alebo hejterských… samozrejme sa nezastávam teraz druhej strany… ale ste až na smiech…provokujete a potom sami označíte druhú stranu za provokatérov… to isté robia maxovi fanatici…

9 Likes

Nejdem riesit teraz nejake detaily (zbytocna strata casu nekonecnou debatou bez vysledku - to nemyslim k tebe, ale co by to spustilo), ale velmi vystizne, co sa tyka pointy a opisu problemu. Problem je na oboch stranach, nie len na jednej… :slight_smile:

2 Likes

Ano myslim si jednoznacne, ze Maxo na 2.pozicii by RB predbehol a zmizil v dialke.
Maxo je 0,2 alebo 0,3 s rychlejsi ako Lando alebo Piastri.
Tak ako bol Schumi alebo Alonso.

2 Likes

Verím, že to McLaren v Bahrajne urve a pôjdu si pre oba tituly. :muscle:

5 Likes

No, ale ja som písal o pozícii 3. Kua, kde sa títo fanatici berú ja to fakt nechápem. Vytriezvenie bude pre teba fakt ťažké. Klapky dolu a znova. Tak stále tvrdíš, že Verstappen bez crash by predbehol z pozície 3 jeden Rb a jeden Mclaren?

Keby sedel on v tom McLarene, tak nie je ani v top 10, lebo v inom aute ako Red Bull nesedel a dopadol by ako Ricciardo, lebo on bol jediný, kto okrem Maxa dokázal ovládať ich monopost a všetci vieme, ako to s ním skončilo v každom tíme, v ktorom bol po Red Bulle

3 Likes

Kiežby bolo povinné zverejňovať vek a podobné veci na fórach… možno by sme zistili, že 90% užívateľov nemá ani 18. :smiley: keď tu vidím slová typu “Kua” “prismrdači” “syreček” a pod. tak si uvedomujem, aký som rád, že tu netrávim toľko času… veď práve preto som obklopený ľuďmi s vyšším IQ okolo seba, aby som tomuto unikol… niet nad osobný ľudský kontakt, kde vieš vytriediť tieto individuá…

2 Likes

Aha, tak aj pán má svoju IQ bublinu…

1 Like

Ja sa skor obavam toho, ze by sme zistili, ze 90 % uzivatelov ma skutocne viac nez 18.

U jedneho miestneho uzivatela, uz si nepamatam, ktory to bol, som uroven jeho prispevkov bez najmensich pochybnosti prisudil tomu, ze ma nanajvys tak 12 rokov. Az kym z neho raz nevypadlo, ze F1 sleduje uz 25 rokov.

2 Likes