Keby som sedel v tom McLarene, zmizol by som v diaľke, vyhlásil Verstappen | Magazín F1 - F1online.sk

To je skvela otazka. Mozna by bylo dobry ji polozit nekomu, kdo ma jmeno Rob Marshall. Na casovy ose by jeho prestup a vykonnost mclarenu sedela. :))

2 Likes

No, ja skôr obávam, že niektorí užívatelia majú možno viac ako 18 rokov, ale napriek tomu nedokážu určiť rozdiel medzi 15s a 13,5s…

1 Like

Lenze je to neriesitelny problem, neni tu ziadna uroven moderovania, a samocistiaca funkcia tohto fora uz tiez melie z posledneho

5 Likes

Ja to zas az tak cierne (hoci s podstatou suhlasim) nevidim a myslim si, ze tych naozaj “individui” tu nie je az tak vela, hoci su vsade a tomu na forach asi clovek neutecie. To su za mna ti, co len hejtuju, urazaju a trolluju, vecna diskusia k F1 prakticky absentuje a teda nema vacsi zmysel ich (ci s nimi) riesit (jedine admin/moderovanie)…

Druha vec je, ze aj ti inteligentni vedia prehanat a miestami vykazovat vyssie uvedene spravanie, ale casto je to (aspon za mna) vysledok vysponovanej diskusie, kde sa uz tiez hyperbolizuje az uraza, no to je zial aj odraz dnesnej polarizovanej spolocnosti a historickych konfliktov, nie ze su hned individua, s ktorymi sa diskutovat neda :slight_smile:

Ja stale chcem verit, ze priemerny bezny F1 fanusik je celkom uvedomely a vidim ze aj tu je na oboch, ci kolkych stranach, kvantum rozumnych a slusnych ludi :slight_smile:

Mne je to úplne jedno. Ja som fanúšik športu. Čím lepšie preteky, tým viac sa teším. Takéto malichernosti ma nerozhodia.

No nevypadá to, když tu chodíš řešit ostatní uživatele, místo F1.

Asi máš aj pravdu… a je to tak ako všade… tých individuí tu možno nie je ani tak veľa, ako veľa je ich vidieť a “počuť”… s prepáčením hlupáci sú vždy tí najhlučnejší a tí ktorí najviac kričia a hádajú sa… na druhej strane aj ta polarizácia je iba odrazom celej spoločnosti… a ako tu už napísal @Unleash_the_lion možno práve naopak… ak by som vedel vek tých ľudí, možno by som sa zhrozil viac, ak by som zistil že naozaj sú to dospeláci :smiley:

2 Likes

Ale admin tu rozdal niekoľko banov, ale ten človek si založil nový účet.
Namiesto toho aby ste ho ako komunita vyčlenili, tak si s ním niektorý vrkajú ako hrdličky. Len pretože majú spoločného nepriateľa. :slight_smile:

1 Like

Teba vyclenime lebo tu len ukazujes prstom na ostatnych s prinos nemas ziaden, co ty na to?

Vkuse sa tu len ukazuje prstom kto je ten zly a kto rozvracia forum, ale ukaz mi jedneho kto zacal od seba a zlepsil svoje prispevky …

6 Likes

Fanatici Verstappena su vsetci s nazorom, ze je momentalne najlepsi. V preklade, kazdy kto ho bezbreho nehejtuje. :grin:

1 Like

@tiMur dalsi do nasej partie :grin:

3 Likes

Si este nepocul, ze nepriatel mojho nepriatela je moj priatel? :grin:

Už zase? Ještě tě to nepřešlo potom, co ty sám tu na některý ukazuješ. Ale jakmile přijde na ty se kterými diskutuješ, tak děláš slepého? Vždyť je to zbytečný a pokrytecký

1 Like

Bravó! :clap: Lepšie by som to sám nenapísal.

Už niekoľko mesiacov tu chodím len veľmi zriedka. A vždy keď nakuknem do nejakej väčšej diskusii, nestačím sa diviť. Hlavne pod článkami o RB to tu riadne žije. Úplne chápem fanúšikovskú rivalitu, ale tieto nikdy nekončiace detinské škriepky sú veľa už aj na mňa.

Úplne na rovinu hovorím, že dlhodobo fandím Maxovi. Je to pán pilot a je to vidieť práve teraz, keď RB nemá najlepšie auto. Nemal som možnosť zažiť Sennovú éru a keď Schumi vyhral prvý titul za Ferrari, mal som 12 rokov. Preto som rád, že mám teraz možnosť sledovať Verstappena a jeho úspechy v priamom prenose. A že si to užívam. :sunglasses:

Ale aby som sa tu hádal donekonečna s ľuďmi ako Bob, Ferda, „Green team of one and only truth“ … To radšej investujem svoj čas tam kde to má zmysel. Pretože títo jedinci budú mať furt svojho boha a svoju pravdu.

Horatio, snáď to Ferarri otočí v priebehu sezóny. Už by sa patrilo. :+1:

7 Likes

Beru na vědomí.

2 Likes

Ale vypadá. Také malichernosti čo piloti medzi sebou riešia a nakoniec sú medzi sebou všetci v pohode. Ale tu koľkí ste jedovatí ako zmije to je neuveriteľné. Namiesto to uznať kvality športovcov vymýšľať si hlúposti kto čo urobil zle a mal urobiť inak a lepšie.

2 Likes

Kazdy clovek na svete je vacsi ci mensi pokrytec … ano ukazujem prstom ale to robi kazdy, vratane teba …

Ved presne o tom pisem, co si konkretne ty napriklad spravil pre lepsi chod tohto fora?

Otazka to je jednoducha kludne do spravy

1 Like

Dostal BAN na mesiac.

To bol dosť veľký prínos, nechci viac.

6 Likes

Tak nevím, ale třeba rHapo očividně mě má spojenýho s fórem. A kolik lidí mě tu přímo i nepřímo spojuje. To je dost velkej přínos ne?:thinking:

1 Like