Neodpovedal si, nema cenu sa dalej bavit ohladom tejto veci
Ale však ti odpovídám. Moje přítomnost na tomhle fóru prospěla chodu
Nechutne si ma predbehol a ukradol si mi tento komentar.
Tady aspon vidis Josi, jak jsem inspirativni.
Ja jezku ja. Jednoznacne si trvam na tom, ze od minuleho tydne jsem se zamyslel a zlepsil.
Muj pristup je nyni nekonfliktni. Nepouzivam vyrazy nizke IQ, kmen, intelektualni bida,me prispevky jsou konstruktivni, vecne a i jsem ubral na sarkasmu a jsem mene povyseny.
Ale ze me svrbi prsty.
Zkratka a dobre, jsem na sebe pysny.
A hlavně jsi mimořádně skromný, to se mi líbí .
A sakra. Tou posledni vetou jsem to zase pokazil
Takze zase nic Jezku. Ach jo.
Rovnako sa priznam aj ja @Hedgehog
Uz tu s mozgonautmi tolko casu nestracam, len ked ich chcem potrollit. Vacsinou im staci hodit udicku, oni sa behom chvilky chytia na hacik, a potom si tu spokojne dvaja-traja hrkutaju o mne a inym vycitaju, ze sa prisli bavit o F1.
Ale uz ich tolko neprikrmujem, lebo netreba, beru stale.
Ma to vsak negativny dopad na zvysnych, kedze viac zacali utocit na nich v mojej nepritomnosti.
Vidíš, máš to tu potvrzený
Tak tomu můžem říkat zdravé sebevědomí .
To mam uz davno
Tak co řešíš? Nebýt mě, tak tu máš o 70% příspěvků míň. Jos by ani neexistoval, rHapo by měl o 50% míň příspěvků, Bretnix by taky neexistoval. A mohl bych pokračovat dál, takže otázka co jsem pro tohle fórum udělal je dost zbtyečná
A tym sa akoze chvalis?
Tych 70% je toxic kvoli tebe.
Velmi zaujimavy uhol pohladu
Netřeba děkovat, rád pomůžu na chodu fóra a jeho zlepšování
Podle statistik tady máš jednoznačně největší impact a zaslouženě máš u nicku King fora. To, že to někteří nedokažou vydýchat je druhá věc. Na to, že tě asi 3/4 fora udajně zablokovala, si vedeš skvěle, Helle.
Mne je jedno v akom bude aute alebo time, ja ho chcem vidiet v inom ak v RB, to je cele co pisem.
Uprimne receno uz se ztracim, co je z vasi strany troll a co myslite vazne. Tohle bych si dovolil soudit, ze je tak 50/50. Samozrejme v zavislosti na tom, jak se kdo z vas vyspi.
Tieto tvoje slová by trebalo zarámovať. V podstate si sa konečne priznal, že chodíš tu len “rozprúdiť” debatu, provokovať a trolliť… ďakujeme že si si to aspoň uznal takto verejne. Všetci normálni vidíme čo tu niektorí stvárate(nie len ty). Kiežby si to aj ostatní vedeli priznať… Je len škoda, že žijeme vo svete, kde presne takíto ľudia ako ty adminovi vyhovujú. Pretože on potrebuje kvantitu na fóre pod jeho príspevkami… nie kvalitu…
Už bys na té kvalitě měl začit teda pracovat.