To vsetci do jedneho
Já tu dávám dobrej content. Jsem se sebou spokojený.
Tak to jsme dva.
Neukazuj prstom alebo ťa vyčleníme.
Tuhle jsem tu předvedl takovej kontent, že jsem tvůj kontent úplně vyvedel z míry
K tomu bych se nevracel.
Aj ja ho chcem vidieť v inom tíme. Snáď sa dočkáme.
A kde to v tom čteš? Já sem nechodím trollovat a provokovat. Ale očividně noje příspěvky fungují jako magnet, každopádně za to nemůžu a označit to za trolling může jen ten, co s tím má problém. Tuším, že o víkendu si přišel takhle do mě kopat skrz DRS Doohana, když tě ostatní upozornili, že jsem se opravil, tak si zmizel. On je právě v tobě a indvidiuích, co takhle vyskočí s kopáním, protože mají nějakej mentální problém a chodí si ho léčit na anonymní fórum. Poslal bych na tebe ježak, aby tě spravil, když si hraje na spravedlivého a chce dávat všem stejný metr
Zmizol som? Pokiaľ viem, tak si na mňa neodpovedal… alebo že by si sa prezradil teraz, pretože si odpovedal na mňa cez iné konto? pretože jedna z dvoch reakcií bola taká milá, že sa ťa cudzí človek snažil ostošesť brániť a pritom nedal žiaden argument… až sa ťažko verí, že by to bol niekto iný než ty
inak škoda… lebo ja som ťa v podstate chválil teraz že si našiel sebareflexiu… a kiežby to našli aj iní… zmýlil som sa…
tak naďalej platí, že nebudem strácať čas… btw. niektorí majú rodiny, malé deti a aj iné hobby
to len na margo toho tvojho ak niekto zmizne počas víkendu
pochopíš keď si založíš rodinu
Ono nejde o to, že si tu nebyl. Jde o to, že si tam regulerně do mě kopal, vícero uživatelů tě na to upozornilo, že to bylo mimo a ty jsi udělal co? Nic, žádná omluva, žádná reakce. Tak přijdeš o pár dní později zase se snahou kopat. Když se tak oháníš sebereflexí, tak ji zkus začít používat
Sranda ze ked ten stejny meter dam tebe tak prskas a nechapes ze mam pravdu, spolu s tvojimi kumpanmi
Uz sa mi to tu nechce rozoberat, je to vycerpavajuce rok a pol tyzden co tyzden sa tu natahovat o tom ci vacsina fora vidi teba ako problemoveho alebo nevidi
Mas vlastny pohlad na problematiku, slovami Evky - ponecham si svoj nazor a diky za diskusiu
A v čem je problém ježku? Však to tu napiš pro všechny. Protože ty si tu @JimClark_1 vyhlásil s tím, aby neukazoval a začal u sebe. A co děláš celou dobu ty? Chodíš, ukazuješ jen na některý, řekneš, že oni jsou problém. Ale Jos co tu dělá bordel, tak nic. Bretnix, když mu to ujede, tak co? Nic. Raptor, rHapo atd. A furt dokola. Co děláš je pokrytectví nejvyššího stupně. Ano, je ubijejicí vidět pokrytce, co chce rádoby narovnat fórum, ale sám se chová tak, aby k tomu nedošlo
Precitaj si poslednu vetu mojho prispevku a neruš ma uz, nemam na teba cas
Bohužel jsi to trefil, tady už odpověď nedostaneš, ale zase tě za něco zkritizuje jinde.
Neboj Jezku, zadnej pokrytec nejsi. Mas holt tu smulu, ze jsi slusny clovek. No a kdyz se slusny clovek stretne s necim takovym tak nemuzeme vyhrat.
Jedina moznost je, nehrat. A to ti radim porad. . Drz se.
No pokud v tom bude pokracovat, tak ho za chvili pozvou na svuj soukromej sex chat. A to bych mu rozhodne nepral
Máš pravdu… znížil som sa na tvoju úroveň… to už robiť nebudem inak stále ti nedochádza že žiadaš od iných niečo čo ty nerobíš? Odkedy som na fóre, tak teba vidím iba kopať do druhých pričom nikdy som nevidel ospravedlnenie… mier s tebou kamarát… želám ti, aby si mal aj iné hobby v živote… napr. rodinu, deti, úspešnú prácu… a toto fórum raz bral naozaj iba ako pekný a hlavne vecný pokec k F1… nie ako svätú vojnu, pretože nič ine asi nemáš na práci
tak ako píšu ostatní… začnem od seba a budem diskutovať už iba s ľuďmi, ktorí chcú diskutovať a nie sa hádať
Ano, chudáček ježeček je slušný a za nic nemůže. Proto tu chodí ostatním psát, že je chyba u nich, nebo píše i dost urážlivé zprávy. Ale hlavně, že se tu navzájem poklepete na ramenou, jací jste všichni extra slušní diskutující, hoří má panenko hadr
příště buď tak hodnej a svoje kopání adresuj opravdu těm, co tu ty problémy vytvářejí. Snad si někdy najdeš čas na pochopení souvislostí a sebereflexi

Brejličky se mu mlžily
Zato jedničky se mu množily
Dobře maloval, skvěle žaloval
Honzík andílek, malej debílek
Holky ho nikdy nechtěly
Asi proto, že byl příliš nesmělý
Tak je nesnášel, třídní donášel
Honzík náš debílek, pardon andílek
Tudududututu.