no a ako to stretnutie vlastne dopadlo?
Že by to mohli nechat a udělat výjimku s tím že by to na 2027 Mercedes napravil, s tím je ostatní výrobci poslali do věčných lovišť 
no a co teraz? pretoze zatial to plati tak ako to je. Nie som si isty teda, ze kto koho kam poslal.
No FIA by mohla Mercedesu (a zákaznickým týmům) povolit účast v roce 2026, i když s „nevyhovujícím“ motorem. Nedivím se že ostatní jsou zásadně proti a nechaj to raději na protest a diskvalifikaci.
a je teda zname, ze o co ide, nejaky podrobnejsi detail? Pretoze ak FIA ziadala pre Mercedes vynimku, tak asi nebule len v tepelnej roztaznosti povoleneho materialu.
Detaily co jak přesně dělaj jsem nikde neviděl.
Já jsem si o tom něco četl.
A je to tak hrozně sexy a vrchol inženýrství, že to není ani možný, že to někdo dokázal vymyslet.
RedBull prý má pro svůj motor řešení když to nebude povoleno, aby vyjel s legálním motorem. Mercedes prý ne.
Fanda Mercedesu to schvaluje. This is F1 
Mercedes porušuje 0 pravidel a prochází všemi příslušnými testy.
A vlastně ani nemůže, však je prosinec 2025.
Nevím co je na tom pravdy, ale další motoráři prý zvažují i právní kroky vůči FIA, která chtěla nechat Mercedes s tímto motorem závodit
Nad takovými pohádkami si si RBPT a Honda natahují pindíky?
Kde vidíš Hondu? Však tam zas Red Bull hrál na události 06/07 s únikem informací na motor a podle toho s tím pracovali a ještě to práskli na Mercedes a práskače co podvádí nemá nikdo rád
Víš co, pokud FIA má zábrany konat padni komu padni neb Mercedes má velkou politickou sílu a zásobuje vlastně 4 týmy, pak o čem by to bylo? Pro ostatní by to mělo být nepřijatelné. Ono už teď tohle je pro Mercedes velmi ponižující, když jsou spojování s možným podváděním. Tam to taky musí vytvářet nemalý tlak a z tohoto pohledu, je začátek sezony ještě dost daleko 
Vy tady píšete, že Honda má řešení.
Přitom je to všechno hloupost. Problémy nemá Mercedes, ale FIA, protože průtokoměry, které se přehřívají jsou v její režii.
RedBull má řešení, Hondu vůbec neprobíráme 
Kdo tu píše, že má Honda řešení? Píše se o Red Bullu, který měl přetáhnout zaměstnance Mercedesu, který jim poskytl tyhle informace.
RBPT řešení má. Ale nejspíše, že v jejích motoru který nefunguje se průtokoměr těžko bude přehřívat. 
A Ferrari taky žádný problém nemá, protože tam na novinářské dřysty kálí a starají se sami o sebe.