Zase jsi mimo jako se vznětovými motory v F1.
Opakovaně jsem tu psal, že problém nemá Mercedes, ale FIA.
V tomhle článku se to potvrzuje.
Doporučuji přečíst.
Tak ona to není žádná kauza. Je to nafouklá bublina.
Jsem nevěděl, že na Vánoce začneš fandit “Im your only friend”, kterej si s Totem dává každej den kafe teď.
Zase jdeš s křížkem po funusu.
Přečti si konečně dnešní článek na který jsem Ti dal odkaz a pak se nad obsahem hodně dlouho zamysli a nepřestávej dokud ho nepochopíš.
Čo som načítal, tak Mercedes splnil všetky testy a pravidlá a ich motor bol homologovaný a schválený fia. Konkurencia sa zľakla a teraz ťahajú na poslednú chvíľu za nitky aby fia zmenila pravidlá. Akurát meniť pravidlá na motory nie je ľahké av tejto fáze ani možné. Je to iba slabá práca konkurencie.
Tenhle článek uvedl fámy na pravou míru, ale to by jsi stejně nepochopil.
Tak mi cituj, kde upravuje ty fámy na pravou míru a na co teda bylo dnešní zasedání FIA s dodavateli motorů? Jen tak před Vánoci se sešli na kafe ne?
Fámy a křivé obvinění je asi součást boje v tomhle pokřiveném světě.
Ale je krásné sledovat jak konkurence tak daleko dopředu uznává, že Mercedes je znovu nejlepší.

Očekával jsem, že nepochopíš. Pokračuj v přemýšlení.
No protože tam nic takového není, klasika si dostal zase přes vajca, tak se kroutíš jako ježek na silnici v provozu.
Když už vzpomínáš vaječný koňak a jsou vánoce, tak Ti daruji tohle video pod stromeček. 
Pěkné, pěkné.
Je aby jsi podobnou argumentaci používal i u jiných týmů 
Vážně chceš, abych se opakoval? 
Ale mohl bych to zkusit třeba takhle.
Konečně má Renault zase pořádný motor. 
praveze to je v principe uplne rovnake. V oboch pripadoch su nejake meracie metody, ktore nepokryvaju vsetky situaciu a FIA ich z casu na cas upravi ked to uz ide do extremu. Pri kompresnom pomera sa stalo to iste. Jeden vyrobca zasiel do extremu. Nevidim tam ziaden principialny rozdiel. Ty to iba komplikujes. Detail je ten, ze motor sa homologizuje.
Velká škoda pro Mercedes, že se to provalilo teď.
Kdyby se to provalilo až po homologací, tak to by teprve byla ta správná šaškárna 
Však šaškárna je to teď, že jim FIA chce dát povolení na tenhle rok, to je ostatní motoráři roztrhají obzvlášť po tajné dohodě