K slabému tempu pridajte nedostatočnú kontrolu kvality. Alonsovi za jazdy odpadol volant | Magazín F1 - F1online.sk

Nemam na to cas :sob:

1 Like

McL z 07 na 08 - titul. Ferrari boj o titul 10, 12. McLaren z největších sra*ek na body až k 2019. Kde měl McL nejlepší sezónu od 2012. Alpina, kde se dovezli lepší výsledky. Ale neee, pojďme psát o Alovi, že rozkládá tým a není budovatel😀

2 Likes

Vypadá to docela silně, ale v životě bych si nekoupul prebuild z Alzy. :smiley:

2 Likes

Idem si dnes prenho dufam ze ho nebudem musiet vracat tak diky za approval :grin:

1 Like

1 Like

Tak potom dej vědět, nebo natoč video z provozních vlatností u her, zajimalo by mě jestli bude při hraní tichý a nebo jak topí, to z tohodle popisu komponent fakt nepoznáš a je to pro mě u PC velmi duležité. :smiley:

2 Likes

Jj dam vediet budem cely vikend testovat

Týmy maj vždy své vzestupy a pády a to jak krátkodobě tak i dlouhodobě. Jen jezdec v tomto ohledu toho příliš nezmůže. Byť to má někdo za individuální sport, já myslím že jezdec je stále jen součást soukolí. Na trati je jeho jezdecký um v tu chvíli jen na něm, to je jasný, a to se hodnotit dá (s nějakým posunem vzhledem k odhadu výkonnosti auta).

2 Likes

Odvolám se na Neweyho a Allisona - vliv jezdce na vyvoj od 04 je minimální, respektive pomáhá jen s ověřováním ovladatelnosti monopostu. Na aero, mechanický grip a celkovou efektivitu tam jezdec nemá nic, čím by to ovlivnil, ani jeho zpětná vazba

2 Likes

… ti tomu nerozuměj, jeden senilní a druhý už asi taky :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tak to jsem rád, že pan Jirka co tu skládá chlazení na m2 a sám napsal, že pilot je nejméně důležitá součást týmu F1, tak toho ví víc :slightly_smiling_face:

2 Likes

… to víš, teď se hodí jezdce naopak zdůraznit. Musí to ždímat když zavál vítr druhým směrem :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

To kdyby tady Jirka zapomněl co sám psal😄

1 Like

Ideálna mašina pre prispievanie na F1 fórum. Keby si si chcel

tak rovnaká zostava ťa výjde drahšie ako takýto hotový. Alebo z druhej strany za rovnaké peniaze ako by si kúpil samostatné komponenty dostaneš lepší hotový počítač. Nech ti dobre slúži.

1 Like

To by bylo na moc dlouhou debatu, kde bychom se zase dostali k rozporu, jestli je to týmová, nebo individuální soutěž.
Podstatné je pochopit to, že F1 není sport, je to technologická soutěž.

Závodí převážně auto, ne pilot.
Úloha pilota je nedělat chyby a vzbuzovat u týmu důvěru, že udělá to co má a dá zpětnou vazbu.
Zapomeneme-li na marketing, tak tam k ničemu jinému není.

Není to jako u motorek, nebo v extrémním případě u atletiky. Tam denně trénují, aby ubrali na stopkách trochu času.
Pilot v F1 netrénuje vůbec, jen se udržuje, kromě simulátoru samozřejmě, což nevím jaký může mít vliv…
V F1 ten čas na stopkách ubírají technici.

Takže resumé je, že auto, je ten organizmus, který závodí a pilot je tam jen proto aby se fanoušci měli s kým ztotožnit a aby toho co nejméně pokazil.

Někdo se teď možná rozpláče :smile:.

1 Like

Pilot je tam v podstatě jen proto, aby nedělal ptákoviny a dovezl to do cíle :wink:

… tak to je dobrý od Jirky, kde byl když tu psali o individuálním sportu jezdců?! :smile: :smile: :smile:

2 Likes

To je špatný. To rozhodně nekupuj.

3 Likes

… a co má dělat, to to má šlohnout? :smile:

2 Likes

Ne, ale vidím AMD grafiku a potí se mi konektory.

1 Like

Myslím, že už jen ta skříň bude naprostá tragédie.

1 Like