Nemam na to cas
McL z 07 na 08 - titul. Ferrari boj o titul 10, 12. McLaren z největších sra*ek na body až k 2019. Kde měl McL nejlepší sezónu od 2012. Alpina, kde se dovezli lepší výsledky. Ale neee, pojďme psát o Alovi, že rozkládá tým a není budovatel😀
Vypadá to docela silně, ale v životě bych si nekoupul prebuild z Alzy.
Idem si dnes prenho dufam ze ho nebudem musiet vracat tak diky za approval
Tak potom dej vědět, nebo natoč video z provozních vlatností u her, zajimalo by mě jestli bude při hraní tichý a nebo jak topí, to z tohodle popisu komponent fakt nepoznáš a je to pro mě u PC velmi duležité.
Jj dam vediet budem cely vikend testovat
Týmy maj vždy své vzestupy a pády a to jak krátkodobě tak i dlouhodobě. Jen jezdec v tomto ohledu toho příliš nezmůže. Byť to má někdo za individuální sport, já myslím že jezdec je stále jen součást soukolí. Na trati je jeho jezdecký um v tu chvíli jen na něm, to je jasný, a to se hodnotit dá (s nějakým posunem vzhledem k odhadu výkonnosti auta).
Odvolám se na Neweyho a Allisona - vliv jezdce na vyvoj od 04 je minimální, respektive pomáhá jen s ověřováním ovladatelnosti monopostu. Na aero, mechanický grip a celkovou efektivitu tam jezdec nemá nic, čím by to ovlivnil, ani jeho zpětná vazba
… ti tomu nerozuměj, jeden senilní a druhý už asi taky
Tak to jsem rád, že pan Jirka co tu skládá chlazení na m2 a sám napsal, že pilot je nejméně důležitá součást týmu F1, tak toho ví víc
… to víš, teď se hodí jezdce naopak zdůraznit. Musí to ždímat když zavál vítr druhým směrem
Ideálna mašina pre prispievanie na F1 fórum. Keby si si chcel
tak rovnaká zostava ťa výjde drahšie ako takýto hotový. Alebo z druhej strany za rovnaké peniaze ako by si kúpil samostatné komponenty dostaneš lepší hotový počítač. Nech ti dobre slúži.
To by bylo na moc dlouhou debatu, kde bychom se zase dostali k rozporu, jestli je to týmová, nebo individuální soutěž.
Podstatné je pochopit to, že F1 není sport, je to technologická soutěž.
Závodí převážně auto, ne pilot.
Úloha pilota je nedělat chyby a vzbuzovat u týmu důvěru, že udělá to co má a dá zpětnou vazbu.
Zapomeneme-li na marketing, tak tam k ničemu jinému není.
Není to jako u motorek, nebo v extrémním případě u atletiky. Tam denně trénují, aby ubrali na stopkách trochu času.
Pilot v F1 netrénuje vůbec, jen se udržuje, kromě simulátoru samozřejmě, což nevím jaký může mít vliv…
V F1 ten čas na stopkách ubírají technici.
Takže resumé je, že auto, je ten organizmus, který závodí a pilot je tam jen proto aby se fanoušci měli s kým ztotožnit a aby toho co nejméně pokazil.
Někdo se teď možná rozpláče .
Pilot je tam v podstatě jen proto, aby nedělal ptákoviny a dovezl to do cíle
… tak to je dobrý od Jirky, kde byl když tu psali o individuálním sportu jezdců?!
To je špatný. To rozhodně nekupuj.
… a co má dělat, to to má šlohnout?
Ne, ale vidím AMD grafiku a potí se mi konektory.
Myslím, že už jen ta skříň bude naprostá tragédie.