K slabému tempu pridajte nedostatočnú kontrolu kvality. Alonsovi za jazdy odpadol volant | Magazín F1 - F1online.sk

… mu jen kazíte radost místo skutečné pomoci. Máte mu dát odkaz co si kopit má :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Pozde ​

No ako vysolil som celkom dost a za novu 50xx nvidiu by som solil este viac, nemam tak velku solnicku :smile:

1 Like

Ne tak stálo to přes 40 tisíc, tak to nemuže být špatný, ne? :thinking: :smiley:

2 Likes

Bude to po zapnutí i svítit :muscle:

1 Like

Radioaktivitou?:thinking:

… snad ne hořením :smile:

1 Like

Huci to jak v3ska

Ale ne, je to delo

Nad tím se budu muset zamyslet a to teď nemůžu, jdu na ta okna a Ty musíš zachraňovat žáby :smile: . Ale třeba mě při práci něco chytrého napadne…

2 Likes

Tak hučí nebo nehučí? :smiley:

btw: třeba já mám tuhle skřín a jen ta samotná váží 10,5 kg
https://www.alza.cz/fractal-design-meshify-2-black-tg-light-levne-d6341840.htm

ta z alzy mi přišla proti tomu jak hračka plastová, ale z obrazku asi těžko soudit.

V celé skříny mám vyměněné větráky, protože ty v základu jsou hlučné, mám vyměněné i chlazení grafiky, protože je moc hlučné. Celkově mám LN sestavu kterou skoro neslyším ani při full zátěži u her (škoda, že nemám na hry čas xd).

3 Likes

Hučí, ale není to pc.
Chvilku ho nech.

2 Likes

já u těchle sestav vidím problém právě v tom, že ti tam hodí dobrou grafiku relativně dobrý procesor a vypadá to lákavě, ale prostě ty provozní vlastnosti už ti nikdo neřekne no. Pak se ti v dusledku přehřívání snižuje životnost komponent a nebo třeba grafika nevyužije ani plnej výkon, protože to neni uchlazené atd…

Tak vratit se to dá vždycky. :smiley:

1 Like

Bude to v poho, zvuk = výkon, dokud ti to bude hučet tak pofrčíš :smiley:

1 Like

tak ja som mal doteraz herny notebook, toto je jak tichy balzam na dusu :smiley: chcel som hlavne novu grafiku, a amd zostavu som vzivote nemal, tak preco nie …

3 Likes

Však v pohodě, třeba to bude ok, já jsem napsal jen vlastní pohled a nemužu to co máš posuzovat.
Jediné co pro nás mužeš udělat je pak napsat jak to šlape, třeba i za několik měsíců.

3 Likes

To by si takto mohol povedat o viacerych sportoch.
Napr rozne extremne sporty, alebo aj bojove umenia. Tam netrenujes ten konkretny ukon, ale sa na to pripravujes.
To ako pilot nevie spravit rozdiel vidim v Redbulle.

1 Like

… synovi jsem pod herní noťas koupil chladící větrákovou desku a to musí stačit :smile:

2 Likes

Užij si počítač a nenech si pokazit radost. :slightly_smiling_face:

1 Like

Já jsem měl kdysi skříň od Chieftecu, která vážila 16 kilo. :slightly_smiling_face: Celá sestava pak přes 21 kg. Ale už je to dávno. Ten poukaz na význam skříně a chlazení je samozřejmě správný. Výrobci předdefinovaných sestav lákají na výkonné komponenty, ale někdy srazí cenu právě na úkor tohoto. Případně dají horší motherborad. Ale to jsou všeobecně známé praktiky.

1 Like

Až budes potřebovat novy auto, tak ti syn nechá vyměnit olej, a řekne ti: “To ti musí stačit.”
Fakt táta roku.