… mu jen kazíte radost místo skutečné pomoci. Máte mu dát odkaz co si kopit má
Pozde
No ako vysolil som celkom dost a za novu 50xx nvidiu by som solil este viac, nemam tak velku solnicku
Ne tak stálo to přes 40 tisíc, tak to nemuže být špatný, ne?
Bude to po zapnutí i svítit
Radioaktivitou?
… snad ne hořením
Huci to jak v3ska
Ale ne, je to delo
Nad tím se budu muset zamyslet a to teď nemůžu, jdu na ta okna a Ty musíš zachraňovat žáby . Ale třeba mě při práci něco chytrého napadne…
Tak hučí nebo nehučí?
btw: třeba já mám tuhle skřín a jen ta samotná váží 10,5 kg
https://www.alza.cz/fractal-design-meshify-2-black-tg-light-levne-d6341840.htm
ta z alzy mi přišla proti tomu jak hračka plastová, ale z obrazku asi těžko soudit.
V celé skříny mám vyměněné větráky, protože ty v základu jsou hlučné, mám vyměněné i chlazení grafiky, protože je moc hlučné. Celkově mám LN sestavu kterou skoro neslyším ani při full zátěži u her (škoda, že nemám na hry čas xd).
Hučí, ale není to pc.
Chvilku ho nech.
já u těchle sestav vidím problém právě v tom, že ti tam hodí dobrou grafiku relativně dobrý procesor a vypadá to lákavě, ale prostě ty provozní vlastnosti už ti nikdo neřekne no. Pak se ti v dusledku přehřívání snižuje životnost komponent a nebo třeba grafika nevyužije ani plnej výkon, protože to neni uchlazené atd…
Tak vratit se to dá vždycky.
Bude to v poho, zvuk = výkon, dokud ti to bude hučet tak pofrčíš
tak ja som mal doteraz herny notebook, toto je jak tichy balzam na dusu chcel som hlavne novu grafiku, a amd zostavu som vzivote nemal, tak preco nie …
Však v pohodě, třeba to bude ok, já jsem napsal jen vlastní pohled a nemužu to co máš posuzovat.
Jediné co pro nás mužeš udělat je pak napsat jak to šlape, třeba i za několik měsíců.
To by si takto mohol povedat o viacerych sportoch.
Napr rozne extremne sporty, alebo aj bojove umenia. Tam netrenujes ten konkretny ukon, ale sa na to pripravujes.
To ako pilot nevie spravit rozdiel vidim v Redbulle.
… synovi jsem pod herní noťas koupil chladící větrákovou desku a to musí stačit
Užij si počítač a nenech si pokazit radost.
Já jsem měl kdysi skříň od Chieftecu, která vážila 16 kilo. Celá sestava pak přes 21 kg. Ale už je to dávno. Ten poukaz na význam skříně a chlazení je samozřejmě správný. Výrobci předdefinovaných sestav lákají na výkonné komponenty, ale někdy srazí cenu právě na úkor tohoto. Případně dají horší motherborad. Ale to jsou všeobecně známé praktiky.
Až budes potřebovat novy auto, tak ti syn nechá vyměnit olej, a řekne ti: “To ti musí stačit.”
Fakt táta roku.