Jos Verstappen opäť popiera špekulácie: Nič sme nepodpísali a čakáme na ďalší vývoj | Magazín F1 - F1online.sk

holyfuckingsonovabitchsweetjesus…

7 Likes

Jak to teraz myslis?

7 Likes

To už tu je taký folklór od Kiks.

Druhý krát čo dostala priamo citát od Verstappena ktorý sa vyjadril ku svojím fanúšikom a požiadal ich aby niečo také nerobili, ako je to cez čiaru atď.

Miesto toho aby uznala svoju chybu, to tu o mesiac znova zopakuje jaká je sviňa Verstappen lebo sa nevyjadril, pritom opak je realitou.

6 Likes

Veď jednoducho.

Proste Max je sviňa, že Kelly už nechcela byť s Kvyatom a mal ju radšej poslať do zadku a ona mala navždy ostať ako slobodná mamička alebo nebodaj vo “veľmi štastnom vzťahu” len aby dieta malo pocit “kompletnej rodiny”.

Ono je totižto dôležitejšie keď máš pri sebe svojho biologického otca s ktorým sa tvoja mama nemá rada/háda a nefunguje to, jak mať “cudzieho” chlapa ktorý ta lúbi ako svoju a stará sa o teba.

6 Likes

Že se vám pletu do debaty, ono se vůbec ví, proč ten původní vztah skončil? Co když odešel Kvjat?

2 Likes

Nemyslím že Lando půjde z McLarenu do RedBullu, ten si spíše počká až z McLarenu přejde k Ferrari. Pokud Max půjde k Mercedesu, nevím nevím kam s Russellem. Míst na 2026 fakt málo :thinking: Koho do RedBullu, taky nevím :grinning:

Hlavne by som sa vyhol zbytocnym hadkam, az osobnym, len preto, ked sa niekto nezhodne na “pocitovej teme” (ci sa niekto niekam hodi a podla toho bude/nebude fandit…).

Mne sa napr. Max do Mercedesu tiez moc nehodi. Myslim cisto tu “chemiu”.
Jeho talent je nespochybnitelny (cistota jazdenia je na inu temu) a niektore prejavy jeho uprimnosti a ze nie je typicky PR produkt sa mi aj pacia, no na to ako dlho je v F1 ma aj privela (aj cerstvych) pre mna neprofesionalneho pristupu/konania, ktore moc nekoresponduje so stylom a politikou Mercedesu, nie su to podobne “typy”. Co samozrejme neznamena, ze by to nebola uspesna kombinacia.

Cize niektore veci sa s Kiks, ci inymi, da suhlasit, niektore by som zas nesuhlasil, ci neprehanal (napr. ten sukromny zivot, tam to @rHapo pekne opisal).

3 Likes

Emil je dnes asi movitější než Kvítko, tak se nedivme, že láska Kelly zahořela k Emilovi.

1 Like

Kdyby to Emil skutečně v RB zabalil a šel kamkoliv jinam, tak RB díky Helmutové politice nemá žádného jedničkového jezdce. Nic jiného než hledat v cizích vodách by RB nezbylo.

Možná by vyplatili Piastriho :thinking:

1 Like

A nie je? 27 rokov, stabilny dlhorocny vztah a caka prve dieta. Co sa ti na tom nepaci? Ved bud konkretna, takto si len primitivny hejter s navretou zilou za klavesnicou.

Ty mas problem so sebou samou a so svojimi komplexami hlavne,

Ked citam tieto tvoje nazory na Maxov vztah, tak si ani nechcem predstavit z akej rodiny musis pochadzat, ale je mi ta luto. Taketo bludy su este vacsi bullshit ako to co tu pisu niektori rasisti alebo bob.

Kvyat sa s Kelly rozisiel davno predtym ako sa Kelly dala dokopy s Maxom. A ten ma so svojou nevlastnou dcerou (hadam ju tak mozme oznacit) vyborny vztah.

Nie, ale pises o nom, aky je strasny a ake ma otrasne hodnoty, ale ziadnu si zatial neuviedla.

2 Likes

To ale právě vůbec nevíš. Myslet si může každý cokoli, to nic neznamená.

1 Like

No ved daj konkretny priklad a netrep do vetra. Lebo zatial najnesympatickejsi pilot (aj medzi verejnostou) je asi Russell, co ty nevies prezit. :sweat_smile:

Kedy koho obtazoval a bol agresivny?

Nevytiahni prosim ta tu smiesnu strkanicu s Oconom, lebo takych incidentov maju za sebou aj ini piloti a realne sa nic nestalo.

Uff, chvalabohu. Co ta vyhodili alebo si sama odisla (ked mas rovnako “dobre” nazory aj mimo F1, tak si viem predstavit, ze to mas v kolektive tazke)?

2 Likes

Keď sa rozišli v tej dávnej dobe tak sa dosť šírila fáma, že Kvyat podvádzal keď bola tehotná. Či je to pravda… :man_shrugging:

7 Likes

Piastri jako obchodní artikl? Teď už by přišel draze, ale Gasly nebo Sainz by mohli být volní. Ještě jim dorůstá Arvid.

To len ja som tu dlho nebol a odvykol som si od jej nazorov a komplexov z Verstappena alebo ona svoje nazory v poslednej dobe ovela viac radikalizuje, ze aj flateartheri pri nej vyzeraju ako racionalni ludia? :sweat_smile:

Ono plivat na jezdce kvůli stylu jízdy a projevu na dráze je ok (na to má každý nějaký pohled), ale psát tady jaký teror doma Verstappen dělá mi přijde dost z cesty (navíc když je spousta videí kde je P šťastná).

Max v Mercedesu je jako Lewis v RB, ale předpokládám že týmy chtějí hlavně jezdce, kteří vozí body a nejlépe vyhrávají.

6 Likes

Je tam velký odpor k jejich bývalým jezdcům které “odkopli”. Sainz možná, ale spíše bych to viděl na toho Piastriho.

Máš to predsa napísané vyššie. Info od overeného zdroja, ktorý má kontakty priamo v garáži Mercedesu:

Max je rozbíjač šťastných rodín so zlatým penisom, pri ktorom šťastne zadané ženy prídu o rozum a opustia fungujúcu rodinu. :clown_face:

2 Likes