Jos Verstappen opäť popiera špekulácie: Nič sme nepodpísali a čakáme na ďalší vývoj | Magazín F1 - F1online.sk

Môžeme očakávať, že aj v tomto roku si užijeme nemálo prestupových špekulácií. Myslíme si, že tie najhorúcejšie sa budú točiť okolo Maxa Verstappena. Aj keď si to nezískalo veľkú pozornosť médií v ostatných krajinách, známy holandský novinár Jack Plooij už svetu ohlásil „novinku“ o podpise zmluvy s Mercedesom, ktorú nie práve nonšalantne vyvrátil Jos Verstappen.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/189335/jos-verstappen-opat-popiera-spekulacie-nic-sme-nepodpisali-a-cakame-na-dalsi-vyvoj

Takže celý rok budeme čítať o tom kam Maxo prestupuje a následne neprestupuje :smiley: podľa mňa zostane v RB do 2028 a potom skončí

Neda sa to vylucit, ale tento scenar az tak nepredpokladam.

Ak sa RBPT podari konkurencieschopny motor a Max dodrzi kontrakt, nema moc dovod nepokracovat (mozno ak by bol po 28 8nasobny MS).

A ak sa to RBPT nepodari, moc sa mi nechce verit, ze Max sa bude (s dietatom doma) 3 sezony “trapit” mimo boja o vitazstva/titul a bud sa pokusi po 26 prestupit do Mercedesu (ak sa potvrdi ich sila), pripadne AM. alebo skonci (ci si da pauzu) skor nez po 28.

A aero se šasi :thinking:

Ano. Aj to. Ale vacsie obavy a rizika su v RB asi v motorovej oblasti od 26, nez aero…

Proste cely balik rozhodne, no ked si spomeniem na Madarsko a pod., neverim, ze takto by niekolko sezon Max, navyse uz ako otec, pokracoval… Ale rad si to pozriem, ak ano :slight_smile:

Co tara, vsak podpisali do konca 2028.

1 Like

Cely rok snad nie, hadam sa najneskor v lete uzavru vsetky spekulacie ohladom jeho buducnosti. :smiley:

Podla mna si bude pre buduci rok vyberat medzi Astonom a Mercedesom.

Ja len dufam, ze do Merc nepojde.
Ten tim ma urcite meno a kulturu pre ktoru ho maju fanusikovia radi a aj preto si kupujeme ich skvele auta.
Maxa tam vidiet nechcem a ani si to neviem predstavit a uz by som nemohol zostat fanusikom Merc…
A ked budem vymienat svoje auta - budem zvazovat ci zas bude hviezdicka alebo sa vratim k rovnako oblubenemu Lexusu - ved V6 alebo V8 v benzine je stale skvele a Lexus ich vie :grinning::grinning::grinning:

4 Likes

Hm, ked mam rad team a fandim mu, tak mam doveru vo vsetky usudky predstavitelov teamu, ze budu spravne a nerypem sa v tom preco za co ako …
Takisto to mam ako fanusik ferrari s lewisom - myslet si o tom mozem co chcem ale verim vasseurovi a ostatnym ze maji viziu a hamilton je ten zapadajuci kusok do skladacky …

co ak to takto vidi pripadne aj Wolff s Verstappenom?
Nebude to skoda, prestat im fandit kvoli jednotlivcovi?

Nejake vykonnostne klauzuly ma v zmluve urcite. Podla mna zostane na 2026 v RBR a zisti aky motor sa im podaril. Ak by mal potom niekam prestupit tak najrealnejsie vidim Aston, ak by sa Honde podaril dobry motor.

1 Like

Nebude

Tu ide nazvyme to o to čo a aké hodnoty sa ten tým tvári že má

Nic jsme nepodepsali, a ta částka taky nesouhlasí :smile:

2 Likes

Z mojho pohladu je to o tom co fanusikovi vadi a co nie, ale to je tak vsetko co s tym spravi

Tie hodnoty, ktore sa tvari, ze ma (alebo ich chce mat) kazdy tim, ma prave Verstappen. :slight_smile:

Jediny problem, ktory by mohol Wolff s Verstappenom mat, je ten, ze z Maxa nespravi PR robota. Max vzdy povie realitu a svoj skutocny nazor.

Ak sa taketo hodnoty fanusikom Mercedesu nepacia a preferuju pokrytectvo, falos, politiku a mind games, tak chapem, preco placu za Hamiltonom a nevedia si tam Maxa predstavit. :sweat_smile:

3 Likes

Nie ale hodnoty ako pravá žien kde práve on ani po výzve aby sa vyjadril nereagoval to napríklad bola očakávaná úprimnosť a nikdy neprišla…voči svojim fans že sa správajú ako ■■■■■ poniektorí sa nikdy nevyjadril !

O figurkach čo by niesol zo sebou nevraviac.

A celkovo Max do kultúry Mercedesu nepasuje !

A nebyť v 27 rokoch schopný vyhodnotiť čo môžeš a čo máš povedať je jedna z veci prečo. To nie je úprimnosť to je nedostatok.

jeho vystupovanie má s kultúrou Mercedesu ako High end značky asi toľko čo ja zo Celine Dion spoločne
To nie je RB ktorí je založený na shanigans a každý mu ich toleruje.

1 Like

Max by ti vadil, ale rasista a podporovatel teroristu ne… Zvlastni uvazovani.

Jaky zas prava zen? Nestacim se divit :rofl:

1 Like

Abstrahujuc od toho že v rodine majú dlhú históriu

Tak keď ho vyzvali aby vyzval svojich fans na slušné správanie na RB ringu kde sexuálne útočili Holandania na ženy, a urážali fanúšikov iných tímov

Vtedy nepovedal nič !
A pilot F1 má aj zodpovednosť a vplyv ktorý by mal využiť. Nemohol za to, samozrejme ale aspoň verejné ich vyzvať na normálne správanie by bolo vhodné …

Zahybanie na trati a následný plač keď niekto útočí na neho tiež nie je ok

A ■■■■■■■ ženu kolegovi a hrat sa na veľkú šťastnú rodinku je tiež na zamyslenie …

Reči jak malé dieťa keď sa niečo zákaze všetkým a hádzanie sa o zem je už ďalšia vec. Arogancia ako on nebude odpovedať novinárom na oficiálnej akcií F1 takisto, to neustále tvarenie sa že on nič viac ako jazdiť robiť nebude !

Nic z toho nie je OK a v Mercedese určite nie

Nechcela som, ja Maxa neriešim ale vypýtal si si.

1 Like

Je to ofiko

Russell-Piastri
Norris-Lawson
Verstappen-Antonelli.

2 Likes

A v cem je tohle vina Maxe? Vsak ta jeho pritelkyne ho mohla odmitnout, ale neodmitla, takze je to jeji vina. To je stejny jako s neverou, vzdycky za to muze ten, kdo podvadi, ne ten, s kym podvadi…

1 Like