Jos Verstappen opäť popiera špekulácie: Nič sme nepodpísali a čakáme na ďalší vývoj | Magazín F1 - F1online.sk

A on chudák nechcel ale ona ho znásilnila…ty môj bože už ozaj…

1 Like

A tu fotku Alonsa u McL sem nedáváš proč?

1 Like

To nema smysl. Nerikam, ze je to dobry, ale pokud ti prijde tohle spatne a dal podporujes pokrytce, ktery maji plnou hubu hodnot a prav pro mensiny, ale nic pro to nedelaji, tak ti neni pomoci :smiley:

1 Like

Áno to mi vadí ako príklad tých hodnôt ktoré taká značka nepresadzuje

Na to si sa pýtal

1 Like

Ale dává to smysl ne?
Mercedes: Verstappen - Antonelli
McLaren: Russell - Piastri
RB. Norris - Lawson.

1 Like

A to, ze si zmenili barvu auta na podporu kriminalnika, kterej mimochodem taky znasilnoval a otevrene podporovali teroristickou organizaci, to ti nevadi.

1 Like

Kto Lewis niekoho znásilňoval ?

Max je skvely jazdec a ma 4 tituly a to znamena ze by ho chcel v time asi kazdy a tomu aj rozumiem a ma na to pravo aj Toto a Merc
No a ja ale nemusim toto ako fanusik prijat - mam ine predstavy o “ambasadorovi” znacky Merc - o jeho nastaveni tzv “svetonazoru” a pohladu na fungovanie sveta a akym sposobom dosiahnut uspech (u mna to je cez hodnoty a nie za kazdu cenu) a co reprezentuje a to sa momentalne rozchadza - ale clovek sa meni a co nie je dnes moze byt zajtra :grinning:
Ale teraz by som s nostalgiou sledoval - ale nevedel by som skutocne fandit

1 Like

Hele, víš, že Lando loni prodloužil už i tak prodlouženej contract do 2029 s McL, že jo?

Verstappen má taky smlouvu do 2028.
Takže asi tak…

Oznacujes Hama za rasistu - a to je vypovedajuce - zijeme ine hodnoty…
Uz len rada - treba sa dobre pozerat na vlastne kroky zivotom aby sa clovek nepotkol o snurky a nenabil si drzku :grinning: - alebo si tie topanky zaviazat :rofl:

1 Like

Ale to měl s vědomím Adriana, bez Adriana má strach sám chodit na záchod v RBR

Ne, ale ten jeho idol, kvuli kterymu klecel jak pes. Mimochodem Russell taky poslusne pokleknul jak nevolnik, tudiz s hamiltonovym nazorem souhlasil. Nebo nema vlastni, tudiz to neni chlap.

1 Like

Co to placas? Poradne si precti, co jsem napsal nahore. Pokud ti to prijde v pohode, tvoje vec. Ale tim padem tu neplacej neco o hodnotach.

Tak kľudne fandí tomu chlapovi čo ■■■■■ ženu kolegovi…to ne chlapské

Plácáštu jenom ty :face_vomiting:

1 Like

Whaaat? :open_mouth:

Ake prava zien? :sweat_smile:

Whaaat 2?

Ako sa spravaju? Jeho fanusikov mu moze kazdy zavidiet. Najlepsi fanusikovia, ktori robia najlepsiu atmosferu a bavia nielen seba, ale aj vsetkych naokolo (treba niekedy skusit Red Bull Ring osobne).

Nemali by skor fanusikov upozornovat piloti krajin, kde na Maxa (a v minulosti na inych pilotov) bucia len za to, ze vyhrava?

A to uz preco? Lebo by musel Russell odist? :slight_smile:

Co povedal take, co povedat nemal? Daj priklad.

Nedostatok je akurat tak tvoja gramatika, kedze si ucitelka a ako ucitelka (hocijakeho predmetu) by si mala ovladat aspon jej zaklady, ktore neovladas. Taketo gramaticke chyby v uplnych zakladoch nasho jazyka nerobi snad ani polovica robotnikov.

Na com? Toto slovo nepozna ani Google. :exploding_head:

2 Likes

Tazky krc, demagogia a komplex z Verstappena, co tu predvadzas. :sweat_smile:

Tento tvoj navrat na forum je ovela horsie ako to, co si tu robila predtym, to bol len fanatizmus Russella.

Kvyat broke up with Kelly Piquet in 2019, who later started dating Max Verstappen in 2021. Max didn’t “take” his GF or his daughter. Piquet and Kvyat reportedly still have a very good co-parenting relationship and Kvyat is still very active in his daughter’s life.

Navyse Maxov vztah s Kvyatovou dcerou je ukazkovy. Ale to ty asi nedokazes pochopit a nie je to pre teba dolezite, predpokladam, ze nie si matka a mozno nie si ani vo vztahu, kedze si zijes svoj imaginarny online vztah s Russellom.

Ale chapem, ze v dnesnom svete nie su moderne normalne, stabilne a dlhodobe vztahy, nezverejnovanie celeho svojho sukromneho zivota na instagram, zakladanie si rodiny v pomerne mladom veku, lebo to nie je pre jednoduche a podpriemerne az priemerne inteligentne masy zaujimave, chyba im senzacia a kontroverzia, ktora by vyplnila ich smutne zivoty.

2 Likes

Ano Max je presne etalon rodiny fakt

A okrem toho on aa pýtal ja som len odpovedala

A kde ja píšem že je nie v poriadku že bude otec ! Svojho dieťaťa ?

Ja mám skôr problém s niečím iným a síce, že one dieťa aj vďaka nemu v kompletnej rodine nevyrasta ! A je jedno aký majú vzťah nič to na Tom nemení !

A rozprávať o hodnotach rodinu je teda v tomto prípade dosť na zamyslenie

Okrem toho čo je Max jediný pilot na rošte v stabilnom vzťahu ci čo ?

Drísta a tvári sa ze ho všetko obťažuje konštantne za to že to nechceš vidieť to je tvoj problém

A fandiť a bucat je jedna vec byť agresívny a obťažovať iných aj fyzicky je ďalšia a on svoje postavenie nevyužil !

A ja už nie som učiteľka ! Tak upokoj hormón