To je ono, do těchhle věcí nikdo zvenčí nevidí a my tady už vůbec ne… Max má s Penelope pěkný vztah, ona ho má zjevně ráda, víc nikdo nemůže chtít.
Svoje odchovance ale Helmut zdeptal už v katalogu tak žádný schopný potěr momentálně nemají.
Liam je fajn, ale i toho má Helmut v kazajce.
Ty to aspoň logicky popíšeš, že prečo sa ti tam Max nehodí a svoj názor si obhájiš, takže palec hore.
U nej je to ale preto, že Max je rozbíjač rodín, nevyjadruje sa k témam, ku ktorým ona chce, aby sa vyjadroval (hoci sa vyjadril a dostala tu citát) a tie hlavné 2 dôvody - Kiks má z neho komplex a keby ide Max do Mercedesu, tak pravdepodobne na úkor Russella.
Preto píšem fáma. Ja tieto veci neberiem vážne. Každopádne vidieť, že aj malá P je spokojná a Maxa má fakt rada.
Koho má McLaren keby to Norris zabalil? (Piastri zatiaľ špi.čkový nie je)
Koho malo Ferrari pred podpisom Hamiltona, keby to Leclerc zabalil? (Sainz špi.čkový pilot nie je)
Koho má Mercedes keby to Russell zabalil? (Antonelli zatiaľ špi.čkový nie je)
Aj im robí politiku jazdcov Marko?
Ferdo Ferdo, tieto tvoje chabé a prvoplánové kopnutia do Marka.
Ano, preto som pisal, ze nieco chapem (prejavy v F1 prostredi) aj suhlasim a nieco nie (sukromie/bulvar)
A ze uspech moze mat aj spojenie co neposobi “prirodzene”, som tiez napisal.
Teoreticky (nie velka pravdepodobnost) Wolff Maxa nebude chciet, lebo nebude potrebny.
Ak od 26 postavia raketu a AKA sa ukaze hned ako velky talent, urobia z neho to, co RB z Maxa. Novu hviezdu (za podstatne nizsi plat).
Mercedes roky vyhraval aj bez Maxa, mozno sa to zopakuje, kto vie…
McL nebazíruje na jedničce a nule jako Red Bull.
Jednotkou sa pilot stane vdaka svojim vykonom, nie rozhodnutim Helmuta. Rovnaku politiku ma aj Mercedes a malo ju aj Ferrari, ked zbierali tituly. Nemozem za to, ze McLaren nema pilota hodneho statusu jednotky.
Tak mozno to zacalo u Kiks vtedy, ked Max nazval Georga pred rokmi “di.ckhead”
Ferrari nikdy nepotřebovalo podepisovat smlouvu s nulou tak jak loni RB prodloužil smlouvu s Pérem jen kvůli sponzorovi.
Nakonec ho stejně propustili. Přitom ještě museli Péra pořádně vyplatit a ještě přišli i o sponzora.
A taková Helmutovina se vyplatí.
Je to mozne. Moznoze aj Russell ma odvtedy mindrak z Maxa. Posledne mesiace rozprava o Maxovi viac ako o sebe, svojom time a buducej sezone.
Nejazdil vo Ferrari Barrichello pri Schumacherovi alebo Massa pri Alonsovi?
Toto mas odkial?
Nemůžu za to, že jsi zcela mimo loňskou realitu, ve které Pérez vs RB byl nejpreferovanějším případem roku 2024.
Není to tak dávno. Atak Alzheimera?
Preco by ho menili po 2023, ked im na PK stacil aj Max a Perez skoncil na P2. Navyse z prvych 5 VC 2024 skoncil 3x druhy a 1x treti. Ty by si ho vymenil v tom case?
Perez sa nicim nelisil od Bottasa, Massu alebo Barrichella. Lisilo sa len auto RB, ktore sa pocas sezony vyrazne prepadlo a bolo velmi tazke na ovladanie.
Pokud by Verstappen odešel, tak bude muset někoho přetáhnout.
Norrise, možná Russella. Nikdo jiný mě nenapadá.
Zájem jezdců bude záležet na výkonu RBPT. Než vypluje barva na povrch, tak budou všichni jezdci ostražití.
Když se vytáhnou pořádný
Myslíš, že by si Ralf zavzpomínal na Toyotu a chtěl se přiživit i na RBPT?
Ten na ní vzpomíná každý ráno. Ten měl snad největší plat v F1. v té době.
Jestli měl největší to nevím, ale tehdy mu všichni vyčítali, že dal přednost penězům nad sportovními výkony.