Jordan: Hamilton by Schumachera v rovnakom aute porazil | Magazín F1 - F1online.sk

Já mám 0 IQ, takže to není ironie.

@HellHogr 99% lidí si tu léčí komplexy, takže mu to nezazlívám. :slight_smile:

1 Like

Ale tak toto tu snad podporovat nebudeš :slightly_smiling_face:

Jestli taky fandí Alonsovi, tak mu to zazlívat možná budu.

No neni moc na co koukat, f1 až v patek. Narazil jsem nahodně na Stadium Super Trucks. Komu se to taky líbí? :smile:

3 Likes

Proč ne, musí to být dobrá prdel :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Pochopil jsem, že 1:07 pro ně je něco jako ve Velké Pardubické Velký Taxisuv příkop. :grin:
“Welcome to the Gold Coast” Nechápu jak to vydrží zavěšení a podobně.

Z toho mi vyplyva, ze Schumachera by potom porazil aj Button, Russel a aj Raikkonen. Zabudol som, aj Vettela ci Verstappena je potrebne pridat.

Opat tu mame kvalitny bRITsky nazor.

1 Like

Tak to jsem jednoprocentní a potom sem nepatřím.
Strávil jsem s vámi asi týden a zase se loučím, nic pro mě.

Týden? Vždyť jsi se registroval včera :joy:

3 Likes

Alonso hej? LOL. “Ehm, OK. So. Fernando… is faster … than you!!! Confirm you understood” :slight_smile: Chudak Massa, ani toho nevedel predbehnut, ako by predbehol Majkla s Verstappenom? A ako dokazal predbehnut Hama sme predsa videli v 2007… nepamatas??

Otevřel by DRS.

2 Likes

Já si to pamatuji i teď z Bahrajnu, ty nepamatuješ? :slightly_smiling_face:

1 Like

Village idiot porovnáva neporovnateľné.

1 Like

bareal

“opět si zde ukázal svoje IQ a proč tě tu nikdo nebere vážně”

Ako tak citam tvoje komentare, tak mi to pride ako ze pises o sebe.
Taka sebakritika by bola vitana aj u inych hejterov Hamiltona a Mercededu. 🫢😃

Tady má zas někdo záchvat :joy:

Majkla si dával 05 a 06 v klidu, Hama si dával taky i na to, že McL stál za Hamem a ne za Alonsem, no jo, ani rupání tvé cévky to nezmění :slightly_smiling_face:

po prvych troch GP Dennis zistil, ze mlady Hamilton uplne v pohode vie drzat krok s dvojnasobnym sampionom, po dalsich troch uz bol pred nim. Niekedy potom sa to zlomilo v Alonsov neprospech. Zavahania v poslednych dvoch GP dodnes dvihaju obocia nakolko Ferrari hrozilo civilnym sudom v pripade titulu pre McLaren.

Zase tvoje dojmologie? že to máš zapotřebí :slightly_smiling_face: ale, že Alo skončil ze 17 závod 9x před Hamem už nenapíšeš a vymýšlíš si nějaké příběhy. Mimochodem, ano Dennis co dával na Hama prachy od jeho 13 to zjistil až Ham začal sezonu 07, protože předtím o sobě nevěděli a Ham nedělal x testů 05 a 06 :man_facepalming:

co som si vymyslel?

Ten celý příběh, jak to bylo v McL, přitom Dennis se hezky rozvyprávěl potom co odešel Ham, ale to záměrně zcela ignoruješ. Plus není těžký se podívat na výsledky sezony, ve druhé půlce 07 byl Alo lepší a to p přesto, že Ham používal Alovi setupy. Prostě si zase vyšel ven jen se svojí dojmologií