Já mám 0 IQ, takže to není ironie.
@HellHogr 99% lidí si tu léčí komplexy, takže mu to nezazlívám.
Já mám 0 IQ, takže to není ironie.
@HellHogr 99% lidí si tu léčí komplexy, takže mu to nezazlívám.
Ale tak toto tu snad podporovat nebudeš
Jestli taky fandí Alonsovi, tak mu to zazlívat možná budu.
No neni moc na co koukat, f1 až v patek. Narazil jsem nahodně na Stadium Super Trucks. Komu se to taky líbí?
Proč ne, musí to být dobrá prdel
Pochopil jsem, že 1:07 pro ně je něco jako ve Velké Pardubické Velký Taxisuv příkop.
“Welcome to the Gold Coast” Nechápu jak to vydrží zavěšení a podobně.
Z toho mi vyplyva, ze Schumachera by potom porazil aj Button, Russel a aj Raikkonen. Zabudol som, aj Vettela ci Verstappena je potrebne pridat.
Opat tu mame kvalitny bRITsky nazor.
Tak to jsem jednoprocentní a potom sem nepatřím.
Strávil jsem s vámi asi týden a zase se loučím, nic pro mě.
Týden? Vždyť jsi se registroval včera
Alonso hej? LOL. “Ehm, OK. So. Fernando… is faster … than you!!! Confirm you understood” Chudak Massa, ani toho nevedel predbehnut, ako by predbehol Majkla s Verstappenom? A ako dokazal predbehnut Hama sme predsa videli v 2007… nepamatas??
Otevřel by DRS.
Já si to pamatuji i teď z Bahrajnu, ty nepamatuješ?
Village idiot porovnáva neporovnateľné.
bareal
“opět si zde ukázal svoje IQ a proč tě tu nikdo nebere vážně”
Ako tak citam tvoje komentare, tak mi to pride ako ze pises o sebe.
Taka sebakritika by bola vitana aj u inych hejterov Hamiltona a Mercededu. 🫢😃
Tady má zas někdo záchvat
Majkla si dával 05 a 06 v klidu, Hama si dával taky i na to, že McL stál za Hamem a ne za Alonsem, no jo, ani rupání tvé cévky to nezmění
po prvych troch GP Dennis zistil, ze mlady Hamilton uplne v pohode vie drzat krok s dvojnasobnym sampionom, po dalsich troch uz bol pred nim. Niekedy potom sa to zlomilo v Alonsov neprospech. Zavahania v poslednych dvoch GP dodnes dvihaju obocia nakolko Ferrari hrozilo civilnym sudom v pripade titulu pre McLaren.
Zase tvoje dojmologie? že to máš zapotřebí ale, že Alo skončil ze 17 závod 9x před Hamem už nenapíšeš a vymýšlíš si nějaké příběhy. Mimochodem, ano Dennis co dával na Hama prachy od jeho 13 to zjistil až Ham začal sezonu 07, protože předtím o sobě nevěděli a Ham nedělal x testů 05 a 06
co som si vymyslel?
Ten celý příběh, jak to bylo v McL, přitom Dennis se hezky rozvyprávěl potom co odešel Ham, ale to záměrně zcela ignoruješ. Plus není těžký se podívat na výsledky sezony, ve druhé půlce 07 byl Alo lepší a to p přesto, že Ham používal Alovi setupy. Prostě si zase vyšel ven jen se svojí dojmologií