kopes do otvorenych dveri. ja sa s tebou nehadam, kto z tych dvoch je lepsi ci horsi. Komentujem ako som videl 2007. Od isteho momentu sa rozhodli, ze to bude Hamilton na koho vsadia.
No tak to komentuješ ze svého pohledu, ale realita je jinde, fakt si stačí přečíst rozhovor s Dennisem někdy ze 2014/15
fakty su uplne jasne, este aj sam Alonso komentoval celu situaciu, ze nejazdi len oproti ostatnym superom, ale aj oproti vlastnej stajni. Dennisove medialne omacky ked podpisoval Alonsa na druhy krat treba brat s rezervou.
Jo takhle, to je potřeba brát s rezervou, ale fakt, že Dennis měl Hama jako projekt a myslet si, že ho neprotěžoval od začátku ne. Chápu, zase dvojí metr, to se pak jednoduše popírají černoty jednotlivců a týmů
Tomu co hovoris chyba logika. Keby dopredu planoval zadupavat Alonsa a uprednostnovat svoj projekt, tak nevysoli za dvojnasobneho 30 milionov ci kolko bol vtedy ten kontrakt. Hamilton bol talentovany, ale ako dobry naozaj bude sa dalo zistit iba tym, ze ho posadi do auta. Po prvej casti sezony to uz vedel. Alonso ten tim nevedel ziskat na svoju stranu tak ako vo Ferrari ci teraz v AM a Dennis ho uz nepotreboval.
Chceš říct tajmeství? ty tu praktikuješ systém RB: musíme mít jen jednoho jezdce, na kterého postavíme a druhý bude k ničemu - proč by McL bral Alonsa, když by stavěl na Hama. 1) Ne každý tým jede systém RB, ntkeří nemají problém mít vyrovnané jezdce 2) chtěli, aby se učil od toho nejlepšího v dané době a i proto Ham používal Alovi setupy celou sezonu. 3) Alonso porazil Hama na závody, takže ti to nesedí, ale to jsem psal výše, je to čistě tvoje dojmologie a popíráš skutečnosti a tím tohle končím
no a co ked mal Alonsove setupy? Gasly mal Verstappenove, ale to sa uz nehodi do propagandy.
Do jaké propagandy? a kde tu píšu o Gaslym?
do tvojej svatej vojny za Alonsa, aj ked v tomto pripade mlatis prazdnu slamu.
Prázdnou slámu mlatíš ty, říct, že nezaleží na setupu u F1 je víc než směšný
a to som povedal kde?
Přesně tady si to napsal, jen peorože si musel střílet nesmyslně do Alonsa
ukaz mi kde som to napisal.
Však to tam cituju, no prostě ses střelil do nohy …
nezahovaraj, obvinujes ma z toho co si si sam vymyslel.
kde som si z Alonsa nezmyselne strielal? Preco by som si mal z neho strielat? To skor z teba ked uz by som to mal robit…
Ach jo, tak i sebereflexe u tebe opustila chat
takze opat sme dospeli k tomu, ze povymyslal si si a ides uplne bezdovodne urazat. Nic z toho z coho ma tu akoze obvinujes som nikde nenapisal. Staci mi sem dat link na moje citacie.
Je to tu výše, už jsem to citoval a jestli to nestačí jednou, tak to není můj problém a já tě nějak neurážím. Celou dobu se ti snažím ukazovat a odkazovat na to, co se dělo 07, ty to záměrně ignoruješ a pak přijdeš: no a co, že měl Alonsovy setupy? (to je přesně to, kde vlastně říkáš, že na setapu nezáleží), tak to prostě bohatě stačí, jestli si myslíš, že by Ham byl, tam kde byl i kdyby měl 07 za kolegu Kovalainena, tak se fakt nemáme o čem bavit
nie necitoval si nic iba obvinoval zo somarin, ktore som nikde nikdy nenapisal. len preto aby si mal nejake naboje.
pytam sa este raz, nalinkuj citaty kde pisem z coho ma obvinujes.