Jordan: Hamilton by Schumachera v rovnakom aute porazil | Magazín F1 - F1online.sk

Lewis Hamilton a Michael Schumacher. Dvaja sedemnásobní majstri sveta. Ktorý z nich má navrch? Ktorý z nich je „GOAT“? Ktorý z nich je rýchlejší a toho druhého by v rovnakom monoposte porazil? Tieto a obdobné otázky si z času na čas klade zrejme každý z nás, rovnako tak aj Eddie Jordan. Ten, zdá sa, má v tejto problematike jasno. Za rýchlejšieho z dvojice legendárnych pretekárov Formuly 1 považuje Lewisa Hamiltona.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/92281/jordan-hamilton-by-schumachera-v-rovnakom-aute-porazil

O tom snad někdo, kdo je příčetný, ani nepochybuje.

3 Likes

Dneska určitě, oni by tam toho Schumachera do toho auta i hodně špatně nasoukávali.

4 Likes

Ja by som si radšej pozrel ako by sa zražal agresívny Schumecher a agresívny Verstapen. Vyzeralo by to ako dvaja barani na bojisku . To by bol až ohnostroj :skull_and_crossbones:

1 Like

In the same machinery? Oboch porazil monacký youtuber, Nico Rosberg.

2 Likes

opět si zde ukázal svoje IQ a proč tě tu nikdo nebere vážně. Nejenže by Ham dostal sekundu (v dešti asi tak kolo) ale potom by i odešel nadávat týmu do paddocku, že mu dali horší auto.

Tohle může říct jedině blázen. Porovnávat Schumachera s průměrným jezdcem který za celou kariéru zná jen top tým a jezdil v těch nejdominantnějších autech nejdelší dobu ze všech, a to bez extra námahy. Být oba v jednom autě ve svých nejlepších letech, Schumacher by ho ztrapnil, a to hlavně v dešti, kde Ham neumí jezdit ani s raketou.

1 Like

Keď povieš že Hamilton nevie jazdiť v daždi tak to musí byť už iná sila

1 Like

tak mi sem prosimte teda vyjmenuj Hamiltonovy výkony v dešti. Silverstone 2008 možná? Ale to zas byl championship car. Schumacher dokázal předjet startovní pole o kolo v jakýmkoliv autě (jen tak pro nic za nic nemá přezdívku rainmaster) Když pršelo tak Hamiltona dal i Russell v kvalifikaci ve Williamsu. Takže asi tak k jeho výkonům v dešti bez ohledu na to jakou raketu měl.

Jak jako nikdo mě nebere vážně?
Však ty sis přece kvůli mně založil účet, tak myslím, že někdo mě vážně bere. Pokud si to dobře pamatuju.

Já s Eddiem máme jiný názor a ty máš taky jiný názor. To, že to nemůžeš rozdejchat a pozurážíš nás, není náš problém.

Jinak máš pravdu (dnes poprvé), že mám nízké IQ, protože kdybych ho měl vysoké, tak bych tu nepřispíval a neztrácel tu čas. :smiley:

ps: Ten první příspěvek byl i rozumnej, dokud jsi ho neupravil na salát. :slight_smile:

1 Like

V daždi je najlepší Chuck Noris. Ten by len vyštartoval a už by cele štartove pole na neho strácalo jeden celý závod. :joy:

Inač Ham vyhral preteky na trojkolke…to myslím Schmacher nikdy nedokázal. :crazy_face:


ale aj druhý menovaný to skúšal :smiley:

5 Likes

Eddie, nebud smiesny…

Radsej by som si pozrel Michael vs Max, to bx bola riadna divocina

Ja by som skor povedal, ze kde Michael vyhrava na celej ciare je budovanie teamu. Lewis vie svojich motivovat, obcas aj demotivovat, vie z teamu vytazit absolutne maximum, ale nie je a nikdy nebol budovatelsky typ. Inac mam podobny pocit ako Eddie a tiez si myslim, ze o 0.5b by nakoniec v tom istom aute Lewis vyhral, ak by slo o titul. Ak by slo ale o “2. miesto”, tam by potom vyhral Michael o cely bod; aj to je rozdiel medzi nimi: moralka. Samozrejme, cele je to len take pocitove :slight_smile:

Ano, pretoze Lewisovi sa to stalo tesne pred cielom ze …
A Coulthard po rokoch priznal farbu, ze nemal na rovinke spomalovat a berie na seba zodpovednost.
Myslim ze Mika musel byt stastim bez seba, ked mu takto DC zabezpecil titul …

1 Like

Já pochybuju :stuck_out_tongue:

1515151

Nepaci sa mi hlavne vykreslovanie Schumiho ako “svi.e” a Lewisa ako cisteho hraca. Michael nerobil nic ine ako Senna a kto dnes Ayrtona povazuje za … A pri Hamiltonovi - rozhodujuce preteky 2016 jasne ukazali, o com je Lewis a jeho “cista” hra.

Ak ide do tuheho, co sa tyka rozhodovania kazdy sampion bol, je a bude svi.na, bez toho sa to vyhrat neda, kto tvrdi opak sa ohromne myli. Nemam rad glorifikaciu Michaela, tak ako aj Lewisa a hlavne porovnavanie rozdielnych dob, k comu je to dobre

1 Like

myslis Ten Nico Rosberg, ktory porazil Lewisa Hamilona, 7 nasobneho majstra sveta, v rovnakom aute?

2 Likes