Lewis Hamilton a Michael Schumacher. Dvaja sedemnásobní majstri sveta. Ktorý z nich má navrch? Ktorý z nich je „GOAT“? Ktorý z nich je rýchlejší a toho druhého by v rovnakom monoposte porazil? Tieto a obdobné otázky si z času na čas klade zrejme každý z nás, rovnako tak aj Eddie Jordan. Ten, zdá sa, má v tejto problematike jasno. Za rýchlejšieho z dvojice legendárnych pretekárov Formuly 1 považuje Lewisa Hamiltona.
Ja by som si radšej pozrel ako by sa zražal agresívny Schumecher a agresívny Verstapen. Vyzeralo by to ako dvaja barani na bojisku . To by bol až ohnostroj
opět si zde ukázal svoje IQ a proč tě tu nikdo nebere vážně. Nejenže by Ham dostal sekundu (v dešti asi tak kolo) ale potom by i odešel nadávat týmu do paddocku, že mu dali horší auto.
Tohle může říct jedině blázen. Porovnávat Schumachera s průměrným jezdcem který za celou kariéru zná jen top tým a jezdil v těch nejdominantnějších autech nejdelší dobu ze všech, a to bez extra námahy. Být oba v jednom autě ve svých nejlepších letech, Schumacher by ho ztrapnil, a to hlavně v dešti, kde Ham neumí jezdit ani s raketou.
tak mi sem prosimte teda vyjmenuj Hamiltonovy výkony v dešti. Silverstone 2008 možná? Ale to zas byl championship car. Schumacher dokázal předjet startovní pole o kolo v jakýmkoliv autě (jen tak pro nic za nic nemá přezdívku rainmaster) Když pršelo tak Hamiltona dal i Russell v kvalifikaci ve Williamsu. Takže asi tak k jeho výkonům v dešti bez ohledu na to jakou raketu měl.
Ja by som skor povedal, ze kde Michael vyhrava na celej ciare je budovanie teamu. Lewis vie svojich motivovat, obcas aj demotivovat, vie z teamu vytazit absolutne maximum, ale nie je a nikdy nebol budovatelsky typ. Inac mam podobny pocit ako Eddie a tiez si myslim, ze o 0.5b by nakoniec v tom istom aute Lewis vyhral, ak by slo o titul. Ak by slo ale o “2. miesto”, tam by potom vyhral Michael o cely bod; aj to je rozdiel medzi nimi: moralka. Samozrejme, cele je to len take pocitove
Ano, pretoze Lewisovi sa to stalo tesne pred cielom ze …
A Coulthard po rokoch priznal farbu, ze nemal na rovinke spomalovat a berie na seba zodpovednost.
Myslim ze Mika musel byt stastim bez seba, ked mu takto DC zabezpecil titul …
Nepaci sa mi hlavne vykreslovanie Schumiho ako “svi.e” a Lewisa ako cisteho hraca. Michael nerobil nic ine ako Senna a kto dnes Ayrtona povazuje za … A pri Hamiltonovi - rozhodujuce preteky 2016 jasne ukazali, o com je Lewis a jeho “cista” hra.
Ak ide do tuheho, co sa tyka rozhodovania kazdy sampion bol, je a bude svi.na, bez toho sa to vyhrat neda, kto tvrdi opak sa ohromne myli. Nemam rad glorifikaciu Michaela, tak ako aj Lewisa a hlavne porovnavanie rozdielnych dob, k comu je to dobre