@Puff určitě není takový lump.
mas nejake blizsie info?
Raději ani ne, nechci pomlouvat a kdo chce tak si to najde.
aha takze klascke drby
Nemyslím, je to snadno dohledatelné.
Hmm, co by ne
Ano, len ako si poznamenal už nižšie, je podobný uspávač hadov ako Richtr. Možno by bolo fajn mať 3 komentátorov - dvoch na komentovanie a Fábryho na technické vyjadrenia.
Jak v tom jede samotnej Pepa to nevím…
Ale starej to dělá na 1000% vědomě.
Vždycky byl takovej parchant první třídy.
Typickej mafián 90.let.
Podvodníček.
Znám osobně celou rodinu.
Pecháček seděl u mikrofonu sám. Před sebou měl stejnou televizi jako diváci. Žádní rádci ani internet který pomáhá se vším nač si člověk vzpomene.
Před sebou měl papír se svými vlastními poznámkami, které byly za železnou oponou těžce nedostatkové a i novinky se k nám dostávaly hodně dlouho po závodě.
Dnešní komentátoři by v pionýrských podmínkách byli hodně ztracení, proto si Pecháčka tak moc vážím.
si do toho zase zakomponoval odpor k IT
Vidíš, na to jsem ani nepomyslel. Mám ten příspěvek přepsat s nějakým kopancem do ajťáků?
Ferduv odpor k IT je znamej, asi jako tvůj na moje názory
obcas vies aj prekvapit, neni to vec principu
Tak ale fungovali vsichni, vcetne slavneho Murraye Walkera, ten mel urcite navic vyhodu osobni pritomnosti na okruhu, to je jasny.
Je to tak. Bohužel si nepamatuji kdy viděl Pecháček F1 na vlastní oči poprvé.
pre slovensko-českú formulovú komunitu je toto určite dobrá správa.
ja osobne to riešim tak, že závod pozerám na F1TV, tá stopa bez otravného “Croftyho” a potom pozerám Eiskingy po závode, ktoré ma veľmi bavia. Podľa mňa Král s Eiselem robia pre túto komunitu dosť veľa.
Ohľadom ostatných komentátorov, ma zaujal asi len Fábry, ikeď toho skôr registrujem z Urbanovej boxovej uličky.
Nevim, je o nem malo informaci, i kdyz je to legenda, velka ostuda.
To zase vytahuješ něco, aby se ti to hodilo do krámu