Ja sa tiež neteším. Aj keď má svoke muchy a nesedí mi, no stále nemá konkurenciu, čo je škoda aj pre neho samého
No konečně tohle někdo ocení
Chyba ti tam najkrajsi chlapec z Banskej Bystrice Richard Gonda (spolukomentator Eiskingu).
Už jsem si všiml, ale nedá se do tipovačky doplnit.
A chybí ti tam taky možnost “žádný z nich”.
V takovém případě je možnost nehlasovat.
Sám jsem měl s volbou velké problémy.
Třeba Pecháček byl na svou dobu jedinečný. Ale František Šťastný byl výborný bavič a ze svých závodních zkušeností dokázal dát do komentování závodnické srdíčko.
Enge měl nejen o F1 velice skvělý přehled.
Richtr znal velice dobře pravidla a když přestal ječet, tak byl snesitelný. Po Pecháčkovi nejlepší komentátor.
Pepa Král je hodně užitečný v technice a díky svým znalostem krotí Eiseleho aby ječel, případně mlel o ničem.
Fabry je budoucnost. Je zajímamé ho sledovat od prvopočátku, kdy si sám jen tak pro radost dával své komenty na You Tube ještě snad jako dítko školou povinné.
Sú to veľké ceny z roku, kedy som sa narodil.
Fabry bohužiaľ nemá charizmu. Pepa Král je momentálne najlepší z českej strany.
Pro mě jsou nejdůležitější technické informace a ty nejlepší momentálně podává Pepa, takže souhlasím.
Hmm, skoda ze je toho ceskeho retro materialu tak malo, velke veci. Totac asi nebyl tak spatny a sedivy jak tady lici kdekdo.
Od rana jako spravny odbornik studuji motorismus, dneska jsem si dal Carla Abartha.
Do svych aut cilene vybiral piloty s horsim zrakem, brzdili a chodili do zatacek pozdeji nez ostatni
Z ceskej strany Pepa, zo slovenskej Riso Gonda, ale ani jeden nie je rodeny moderator a komentator a na to potrebuju Eiseleho, ktory to vie usmernovat, aby sa taky Pepa nemotal hodinu v jednej teme, ale prebrali vsetko co prebrat maju.
Za totáče se ctila sportovní neděle. Jeden víkend nějaká atletika, fotbal, nebo třeba vodní pólo, ale další víkend motorismus. Od plošiny, přes autocross až po F1, nebo okruhové závody.
tehdy jsem jako kluk znal stovky českých závodníků. Vlastně si jich z té doby pamatuji více než těch současných.
Mne osobne vyhovuje kombinácia komentovania diania na trati s technickými informáciami aj zujímavosťami zo zákulisia, a nech to má aj určitú dávku emócií, aby sa divák zrazu neocitol v nejakej monotónnej hladine . Hlavná dvojica Števo & Pepa sú za mňa ok.
Každá doba má svoje plusy aj mínusy, alebo ako sa hovorí každá doba je niečím j.bnutá.
O zákulisí dnes máme tolik informací, že se v telce při závodě téměř nic nového nedozví. Ale máme i náhodné diváky a pro ně jsou kecálisti hodně důležití.
Pro mě osobně jsou Pepové důležitější, protože dají info o technice, nástrahách tratě, ale taky nějaké informace se zákulisí v týmech.
V každém případě je Štěvo slovenská jednička, ale třeba bych uvítal, kdyby se Pepa střídal s Engem.
Ono sa nedá vyhovieť všetkým. Sú tu hardcore fans, ktorí okrem pretekov a tréningov sledujú viacero webov, rôzne podcasty, twitter, tabulky, analýzy, grafy, 360° kamery z kokpitu každého jazdca, potrebujú mať F1TV a sú registrovaní na viacerých diskusných fórach a pod. časovo na úkor iných vecí v živote. Iným zase vyhovuje pozrieť si preteky a šprint, možno fórum a prípadne EisKing. No a potom sú tu aj takí, ktorí to pozerajú len občas alebo sa namotali na Drive to Survive a neskôr ich to baviť prestane.
Každý máme nějakou úchylku. Někdo rád vaří, jiný uklízí, další rybaří a my máme rádi oktany.
Jen ať je život pestrý.
Od té doby co tu někdo zveřejnil jak Pepik nepěkně kšeftuje s těmi byty tak se přiznám že to mám na něm jako velkou kaňku