Ja len dúfam, že bude v TV celý prenos z GP a nie iba reklama občas prerušená pretekaním.
Zlaté F1TV toto už 2 roky neriešim.
Neboj, nejsi sám. Mně ten člověk taky nesedí. No naštěstí to neni zdaleka jediná volba kterou máme.
Mám je rád jako Eisking debriefing. Vždy rád si poslechnu jejich pohledy.
Ale k sledování preferuji F1TV.
Takže mi to je celkem jedno jestli jsou na Nově nebo na Jojce.
super sprava, dobre si vybrali.
snad to nedoplnia jirkom malcharkom
Som rad ze pokracuju no tak trochu som dufal, ze vymysleli nieco na sposob vlastneho restreamu ale to by bolo asi drahe . Inak dobre vidim ? Nova sport ma kolko kanalov 4? Tak to dufam ze to bude na 1 alebo 2 lebo ostatne nemam inak si budem musiet kupovat najdrahsi balik
PS: Eisking nesklamal intro bolo ppc
Jirko je mafos, vdaka tomu sedel vo Formule 1.
Takže sa nezbavíme toho preafektovaného vševedka Eiseleho? Vidím, že niektorým stačí veľmi málo na pozeranie F1, keď tu ochkajú nad pubertálnym komentovaním dospelého človeka…
A pak si pouštíš odbornou analýzu na Blesku
Kto lepší je z hľadiska komentovania F1 je na Slovensku alebo v Česku podľa Teba k dispozícii?
Přece já, taková otázka zbytečná
Števo je najlepší komentátor v CZ/SK, dokáže zaujať, aj keď je skôr bulvárne ladený než odborne.
Ritchtr bol síce väčší odborník aj čo sa týka pravidiel, ale zároveň to bol uspávač hadov. A to je z hľadiska komentátorstva problém.
Možno by bolo fajn mať duo komentátorov - kde by jeden bol naozaj odborník (nie ako Pepa aerodynamik). Možno Eisele + ten, ktorého meno mi vypadlo, ale komentoval aj nižšie súťaže na Sport a vyznal sa vážne vo všetkom.
No jo Hogre, na Teba som úplne pozabudol .
Keby si tam bol Ty, tak verím, že by to bolo o dosť lepšie po všetkých stránkach: objektivita a nezaujatosť by bola zaručená, harmónia pri debatách v štúdiu, minimum času venovaného pri komentovaní Alonsovi, kompletne rozanalyzovaná podlaha Astonu a jej vývoj v priebehu sezóny možno na úkor ostatných tímov, komentovanie bez uspávania, pohotovosť, uvoľnenosť a zábavný prístup bez zbytočného napätia so spolukomentujúcim a samozrejme ďalšie prednosti.
V petícii, ktorú by si si sám vytvoril, by som dal spätne určite hlas Tebe .
Asi máš na mysli Pavla Fabryho.
Který komentátor se Vám nejvíce vryl do paměti.
- Pecháček
- Horák
- Richtr
- Eisele
- Enge
- Charouz
- Král
- Rosina
- Košta
- Fabry
- Šťastný
0 účastníci
Zhruba v ktorých rokoch komentoval F1 Pecháček Ferdo? Lebo rozmýšľam, čí sa mi vôbec mohol vryť nejako do pamäte? Dík za prípadnú odpoveď.
Pecháček začal komentovat F1 třetího června léta páně 1973. GP Monaka.
Poslední koment mohl poskytnout někde kolem roku 2005-6. Ale tehdy se účastnil vysílání už spíše jako host.
Tým pádom sa mi mohol vryť do pamäte, no nespomínam si na to .
F1 sledujem dá sa povedať pravidelne od roku 2014 a baví ma to. Predtým som veľké ceny pozeral len občas.
ah ne a to som dufal že si F1 poz&riem konečne cestine ale ne zase budem v nemčine pozerať lebo tych dvoch som nemal rad ich keci čo tam trieskaju
Ja neviem. Raz som vyskúšala f1tv a potom som si pustila Eiseleho a no… Odvtedy len f1tv.
Eiselemu patrí obrovská vďaka a uznanie za to ako spropagoval f1 u nás a v ČR, aj keď tu je otázka koľko rýchlokvasených fans čo nabral, zostanú pri f1 aj o 5 či 10 rokov. Tiež si uvedomujem, že z tej kopy kníh, ktoré som si mohla prečítať by bez Eiseleho snahy a práce bola preložená možno polovica. Takže za toto mu patrí vďaka.
Ale začína mi vadiť, je príliš bulvárny, prehnane dramatizuje, častokrát robí z toho väčšiu show ako šport. A o jeho správaní a reakciách keď si niekto dovolí mať iný názor ako on ani nehovorím.
Keď začínal tak bol top a človek si povedal, konečne niekto normálny, s prehľadom, ale postupne sa začal rozptyľovať vecami okolo a kvalitna šla dole.
Ďalej je až príliš ovplyvniteľný spolu komentátorom, keď tam je Rosina s Gondom tak sa to nedá počúvať a s Pepom to tiež nie je žiadna výhra.
Mne by sa viac hodil na dákeho manažéra, ktorý by sa venoval f1 v našich končinách a komentovanie nech prenechá niekomu inému.