Je to tam! Števo Eisele a Pepa Král budú komentovať F1 aj na staniciach Nova Sport | Magazín F1 - F1online.sk

Slovenskí a českí fanúšikovia Formuly 1 ani od nového roka neprídu o obľúbenú komentátorskú dvojicu. Spolu s priamymi prenosmi F1 sa na kanály Nova Sport sťahujú aj Števo Eisele a Pepa Král.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138112/je-to-tam-stevo-eisele-a-pepa-kral-budu-komentovat-f1-aj-na-staniciach-nova-sport

Hip, hip, hurá? :confused:

1 Like

Super, už sa neviem dočkať :+1::racing_car:

Očekávám, že Nova bude vísílat na jednom kanálu trenále a kvadu a na druhém závody, aby si fanoušci museli za druhý kanál připlatit.

3 Likes

Však Sport to takhle měl taky snad až do loňska, takže žádná změna. Ale budu se muset včas podívat, co si vlastně platíme :smile: .

Super, toto ma potešilo :+1: :clap:

1 Like

Já vím, ale Novu sport mám pouze jedničku. Ale už jsem zjišťoval a dvojka se dá přikoupit. Nechce se mi přecházet k jinému operátorovi.

Kup o2tv zlatá a je tam vše… skoro.

Letos tam F1 neměli.

Jo není tam Sport1,2 atd…

To je to skoro. :smiley:

Tak to tá najlepšia správa za posledné dva mesiace z prostredia F1. Veľmi ťažko by sa počúvali iní moderátori. Zvykol som si na nich. Paráda

1 Like

No právě. Mám od nich signál do mobilu tak mě furt otravujou. Asi když jsem je s telkou stále posílal na hnojiště, že nemají F1, tak se nejspíše naštvali a koupili práva. :grin:

Ja mám už dlho Telekom a myslím za 3€ mesačne boli k dispozícii 3 rozšírené balíčky programov. Ja som si vybral športový a manželka chcela filmový a hudobný. Vrámci športového sú tam všetky 4 Nova Sporty, samozrejme Sport 1, 2 a ďalšie, tak teraz aspoň nemusím nič meniť. :slightly_smiling_face:

Taky mám sportový balíček, ale roky jsem ho nemusel aktualizovovat. V tom ale problém nevidím. Nova nemá optiku, tak bych musel jít do horšího a to se mi nechce.

Čo myslíš tým, že Nova nemá optiku? Tomu nerozumiem.

Som jediny, kto sa az tak netesi? :confused:
Ako nejdem tu Steva kritizovat alebo zhadzovat ale akosi mi jeho styl moc nesedi, skor mi to pride take prehnane az niekedy. Ja zvazujem ze si predplatim F1 TV Pro, ak sa teda bude na co pozerat buducu sezonu :smiley:

3 Likes

V mém regionu optiku nemá. Pouze obyčejný kabel.

Taky mi připadá jako vyvolávač na pouti.

Čiže operátori (ktorí vysielajú Nova Sport) v tom regióne nezaviedli optiku.

Optiku mám od PODA. O2 by nejspíše šlo vzduchem a to se mi nelíbí. Drát je drát. I ten optický.