Je to tam! Števo Eisele a Pepa Král budú komentovať F1 aj na staniciach Nova Sport | Magazín F1 - F1online.sk

Taky jsem názoru, že alespoň motoričtí komentátoři by si na Pecháčka občas vzpomenout mohli.
Vždyť v motorismu je Pecháčkův hlas stejný klenot jako Františka Filipovského v dabingu.

1 Like

Já ho na tu Novu dostanu. :slight_smile:
Už jsem tam psal 3 emaily. :stuck_out_tongue: :smiley:

No jestli tvoje emaily mají kvalitu, jako to co bereš relevantní zdroje na F1, tak to Fabry dostane padáka aniž by tam dělal

Tobě ty updaty Astonu nedají spát ani o Vánocích. :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Je to tak jak rikas, skoda.

1 Like

Já si neustále doplňuju informace, vzdelání a vědomostí není nikdy dost bezzubko :stuck_out_tongue:

To je dobře. Po tom, co jsi řekl u pull rod - push rod u RB, tak máš velké mezery. :stuck_out_tongue:

Však ty ani nevíš, že mají mix těchto zavěšení, tak mlč :smiley:

Aston přechází na pull-rod.

1 Like

Do teď ses neomluvil, že ses mýlil.
Nevadí.

Vydieračské maily s infom ohľadom Pepu Krála im nepíš :upside_down_face:. Majú dosť inej roboty aj bez toho.

Ale já se nemýlil, ty ses mýlil, že jsem se mýlil a beru tu wisky už teď klidně

Nevedel jsem ze Pech byl vystudovany herec, reziser.

si zas vyjel dělat kampaň?

Kto sa pozná na Eisking prezentácii u Miku? Vidím tam @bob

Nevim o co jde.

A měl komentovat atletiku. Myslím.
Jenže Francouzi nám poskytli vysílací práva F1 zadarmo, tak se narychlo sháněl nějaký komentátor a ČT to hodila na hrb právě Pecháčkovi, který ještě žádného fleka neměl.
A pak že žádný bůh neexistuje. Alespoň ten oktanový přesně věděl co má dělat. :yum:

Si bol na Eisking Tour na celej obrazovke, že aké ■■■■■■ sme, keď sme neverili Mikovi

1 Like

Slo o Monaco 1973 primy prenos, CT dostala nabidku z Francie, Pechacek to dostal protoze rekl ze to zvladne, podle me to chtel.

Pech toho komentoval hodne, i cyklistiku atd…

Wow ale o co slo, uz nevim.