Je to tam! Števo Eisele a Pepa Král budú komentovať F1 aj na staniciach Nova Sport | Magazín F1 - F1online.sk

No, že za dva mesiace bude McL bojovať s RBR o víťazstvá.

Vsak nebojoval, meli jsme pravdu.

Možná že máš pravdu. Tehdejší zvukotechnika nebyla na úrovni jako dnes a trochu zkreslovala. Zrovna teď jsem na YT sledoval nějaké starší videa z ČS motorismu a taky jsem měl prvotní dojem, že slyším Pecháčka a byl to jiný hlas.

Je to jedno, k zaznamu se stejne nedostanem.

Já si občas pustím Monako 1984 s úžasným výkonem Senny. Sice už nervozitou nepřešlapuji před monitorem, ale kochám se stále moc a moc.

1 Like
1 Like

rozhodne Vaclav Svoboda, inak Pavel Farby a Martin Straka.

este doplnim Murray Walker

Senna by podle sefmechanika ten zavod nedojel, mel po dojezdu znicene, nalomene predni ramena od najizdeni na obrubnik.

To že Balestremu nikdy neodpustil ani nebylo vidět nějaké zpomalení tomu zrovna moc nenasvědčuje. Odpor vody by byl v nalomené nápravě hodně znát a Monako je samá zatáčka.

To rekl sefmechanik, ja ti to jen sdeluji, nebyl jsem tam s nim tak nevim.

Já za tu dobu už kolem Senny četl tolik protichůdných názorů, že začínám být hodně nedůvěřivý. Obzvláště se ve vztazích mezi Sennou a Prostem se spoustu informací vytratilo ze scény a další část se překroutila.
Jako příklad můžu uvést, že se všude píše o tom jak Senna kvůli titulu v Japonsku vytlačil Prosta, ale že to samé udělal Prost proti Sennovi se už z análů vytrácí.
Holt Senna se už bránit nemůže.

Co se tyce Senna - Prost tak to si muze kazdy posoudit primo z deni na trati, na to nepotrebujes komentare ani dokumenty :thinking:

V zakulisi si nikdy nebyl, nikoho neznas, ja ti netvrdim ze je to fakt, mam to z rozhovoru, jako pikoska dobry :beers:

Znáš to. 100x opakovaná lež se stává skutečností.
Z pikošek té hodně nádherné éry jsem už hodně obezřetný. Mnoho lidí je už dávno odsunutých od válu a dnes velice rádi vystrčí prstíček jako ve škole, aby si jich někdo všiml. Dyť je to už 39 roků zpátky. Na překrucování času až moc.

Přesto díky za tuhle informaci. Třeba si ji zapamatuji a možná se mi někdy bude i hodit.

Podle me to beres prehnane vazne, o nic nejde.

Má se mi snad líbit když vidím jak se historie překrucuje?

Ty ale nemas sanci zjistit kdo ma pravdu, hele nakonec byli nejlepsi pratele, to snad vis.

Nejlepší přátelé nebyli nikdy, ale Senna Prosta bral jako největšího soupeře, což byla velká pocta.

Tak to ti unikla zasadni informace, Senna nakonec chodil pro rady za Prostem, to vi kazdej, ale nechci to resit, srry.

Senna za Prostem? Pokud vím, tak z lopatky byl smetený Prost, né Senna.

Rikam nechci to resit, nic o tom nevim.