Häkkinenova odvážna predpoveď: McLaren do dvoch mesiacov zaútočí na Red Bull | Magazín F1 - F1online.sk

Ktorý tím sa stane vykupiteľom súčasnej Formuly 1? Kto dokáže zastaviť hegemóniu Red Bullu Racing? Mika Häkkinen verí svojmu bývalému tímu McLarenu. Tvrdí, že do dvoch mesiacov by sme mohli na trati vidieť súboje medzi červenými býkmi a jazdcami z Wokingu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/99605/hakkinenova-odvazna-predpoved-mclaren-do-dvoch-mesiacov-zautoci-na-red-bull

Buďto jsem umřel a jsem v alternativním vesmíru nebo všichni v posledním týdnu fetujou.

1 Like

Ne :rofl: uz dost…

1 Like

a kde, v Clash of Stars?

zijes este po dnesku? :D:D

Také nezmyselné vyjadrenie by človek očakával od Ralpha Schumachera. Mika popíjal fínsku vodku a asi nestihol pred týmto vyhlasením dostatočne vytriezvieť. :melting_face:

1 Like

Já jsem to sváděl u McLarenu na déšť, ale Mika asi mluví o skutečném výkonu monopostu :face_with_raised_eyebrow: Mika mi přijde mimo, na co vychvalovat tak silně RedBull, když za 2 měsíce je dostihne i McLaren? :open_mouth:

Mercedes sa teraz topí vo vlastných problémoch

No, je to sranda, protoze ma se vlastne napsat, ze Mercedes je v problemech? Potom jsou v problemech i vsichni za Mercedesem. Ale podle FIA zadny problem neni a jedeme dal…

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: joke roku je tu

Třeba Mika ví něco víc…
Článek s Domenicallim, že nebudou s RB nic dělat.

A hodinu na to… je dohání McLaren.

Třeba bude souboj o 5 místo. :slightly_smiling_face:

Boji o 5 místo bych i stále pro McLaren věřil, ale to co povídá Mika je další zázrak :thinking:

Teď nemají ani na 5 místo.
Dnes, zítra ani za měsíc.

Ale ted kdyz se zamyslim, minule jsem se zminil o inspiraci Red Bullu v ramci podlahy u projektu Mclaren MP4X 2016, no a na prototypu vidime co, logo Hondy.

Nevidim nejak silne nerealne tu flashku v kapse, pri faktu ze RB19 pohani motor Honda.

Takze, pokud to Mclarenu doslo, ti maji data vlastniho prototypu k dispozici, to je jasny. Hakinen to tipuje na dva mesice, uvidime, mame co sledovat…

Mika ocividne fajci matros, ktory ja nikdy k dispozicii mat nebudem :smiley:

Senilnie, uz je to dobry rok dva co plodi podobne predpovede…

Dva mesiace mi pride velmi kratka doba, ale preco nie. Ja by som sa potesil.

Ze bude Aston Martin porazat Mercedesy znelo prednedavnom rovnako komicky.

1 Like

Nebo jsi se ufetoval k smrti a jsi v alternativnim vesmiru, kde vsichni fetuji

Hej, ked ich Red Bull bude predbiehat o kolo.

Aston’s upper plane is trimmed in the central part and has no Gurney-FlapLess drag when the DRS is closed

To už někdo dělal vloni ne?
Akorát už to nikdo nemá, tak nevím…

tak ak by sme hrali hru ze kto este nepriniesol B auto, tak ostava fakt uz len McLaren :smiley: Mercedes ani Ferrari sa so svojimi prerabkami RB pod kozu nedostali, tak co ak ten McLaren :smiley: ale nie, sam tomu neverim, zial je to utopia