No důležité je ho chtít ignorovat, jinak to nemá smysl to dá rozum. To že ho ale čteš znamená že ho nechceš ignorovat, takže ti na něm záleží, a to je krásné
dobre situs, zijeme zjavne v rozlicnych realitach.
edit: este k tomuto, ja som kroky podnikol
pozri si hlavne datum
myslis, ze posluchol? neni predsa submisivna cubicka, ze
To ale nechceš ty ignorovat jeho, ale jen aby on ignoroval tebe. To je vidět že ho chceš měnit a působit na něj, ale nechceš aby to dělal on. To je cesta do pekel na netu
Zaujimave, zaujimave. Po skoro dvadsiatich rokoch uz asi aj pre Neweyho bol cas na zmenu, aj ked je trochu skoda, ze to cele vlastne podmienil Horneorv skandal, urcite by sa nasli aj lepsie sposoby na zakoncenie spolocneho pribehu Red Bullu a Neweyho. No z fanusikovskeho hladiska je v podstate jedno, preco Newey odchadza, najdolezitejsie je, ako to zamiesa kartami a co nove nam to prinesie. Nestabilita v Red Bulle ma pravdepodobne potencial priniest aj dalsie zemetrasenia, velmi konkretne v podobe prestupu Verstappena, pravdepodobne do Mercedesu, na co by som bol tiez velmi zvedavy.
Najzasadnejsia otazka je teraz samozrejme to, aka buducnost caka Neweyho, tu sa javi ako jednoznacny kandidat Ferrari. Cokolvek ine mi pride nepravdepodobne.
Co sa tyka dosledkov Neweyho odchodu a pripadneho prestupu do Ferrari, podla mna to najtriezvejsie zhodnotil Seidl. Newey je bezpochyby skvely konstrukter a vzhladom na mnozstvo vitaznych aut, ktore postavil, sa da predpokladat, ze bude velkym prinosom hocikde sa ocitne. No od jedneho cloveka tiez nemozno ocakavat zazraky, vitazne auto je dosledkom spoluprace celeho timu a urcite nemozno cakat, ze Newey je zarukou najlepsieho auta. O to viac, ze Newey predsalen stravil poslednych skoro dvadsat rokov v jednom jedinom time a nikde inde nebol tak uspesny ako v Red Bulle. To je pre mna najzaujimavejsia otazka- ci dokaze Newey na svoje uspechy nadviazat aj inde. Vo Ferrari si musia dat pozor, aby sa na neho prilis nespoliehali a aby mu vytvorili aj optimalne prostredie. Vysolit za neho 100 milionov a potom mu nedat potrebnu slobodu nemusi byt najstasnejsia strategia a vo Ferrari sa politika vie prejavit na vyslednom monoposte, staci si spomenut na casy, ked sefoval Binotto.
jj mas pravdu, ste lepsi
(IRONY ALERT)
Proč zase musíš porovnávat?
O to by ti taky nemělo jít, nějaký lepší horší, jsme lidi na netu, buď je to přínosné nebo ztráta času.
ja nemozem za to, ze berete vsetko vazne
uz ani nemam chut pisat, ze na mna nereagujte a ja nebudem na vas, resp ja nebudem na vas a vy nereagujte na mna. nikdy sa to nedodrzi.
nemusis ma mat v ignorliste aby si dokazal zvitazit nad tym pocitom, reagovat na mna @HellHogr
pisete tu, ze riesite len F1, tak to dokazte aki ste borci
Pekne si teraz sám rozstrelil všetky vaše drísty čo ste tu písali, že je to kvôli Hornerovi.
Protistávka môže byť, že keby Horner odišiel, tak potom by ešte len začal poriadny boj o moc v rámci tímu a hlavne o jeho stoličku.
Mission failed succesfully
Co tím chtějí říci?
Že Newey přiletí do Miami oznámit smlouvu s AM
ohlasia Sainza namiesto Strolla
Kdyby to byla pravda zulíbal bych ti nohy
Kazdopadne. Radsej do AM ako do Merglu. ale asi ferrari 🫢 resp dôchodok
Pod toto sa podpisem. Je to presne tak. To len miestni sasovia si myslia, ze niekto z tychto ludi sa zle vyspi a uz hlada iny team. Ja by som napriklad povedal, ze odchod moze byt kombinacia vyhorenia, nedostatku ocenenia a strach k noveho motora. A vsetko to sedi aj s tym, ze uz chcel odist minuly rok, ale este ledva ho presvedcili. Ostat do novej ery sa mu uz nechce a dokonci si tu tento cyklus. Keby za tym bol Horner, tak ho urcite pustia bez nutenej dovolenky… Ale tak hadaj sa tu s miestnou sebrankou.
Inak to ze Mercedes s najlepsim sefom Wollfom sa posledne roky rozpada, to uz nejak vyfucalo, teraz je v trende smiat sa RedBullu Pride mi vtipna myslienka, ako by mal Newey ist do Mercedesu, ktory ani nema funkcny simulator (dava chybne data simulacii), pitstopy im nejdu, proste su v rozklade. A asi ani VER z toho nie je nadseny, aj ked ho do toho otec tlaci. Z roka na rok sa Mercedes tiez nezlepsi, tam ta obmena ludi zacala skor. A toto iste caka aj RedBull. Ale je sanca, ze s Hornerom si s tym poradia lepsie, ako keby ho pustili prec a bol by tam este v pozadi boj o seba, ako svojho casu vo Ferrari. Koniec koncov, videli sme, ako to bolo vo Ferrari…
To nie, mas tu zastup podobnych klamarov, ako si ty a s nimi sa nehadas Inak sranda, je tu par normalnych prispevkov a potom sa sem dovalis ty a hned 150 postov o h@vne.
PS: @HellHogr @Situs chlapci, ved uz sem konecne postnite ten Hornerov dick… Ked teda na 100% viete, ze ho posielal… Ci ste taki sprosti, ze tu len klamete? Cakame tu na ten obrazok. Verim, ze potom uz nikto na tuto temu nebude namietat.
Četl jsi co jsem tu k tomu psal?