Je to oficiálne: Adrian Newey opúšťa Red Bull Racing! | Magazín F1 - F1online.sk

jj mas pravdu, ste lepsi :+1:

(IRONY ALERT)

Proč zase musíš porovnávat?

1 Like

O to by ti taky nemělo jít, nějaký lepší horší, jsme lidi na netu, buď je to přínosné nebo ztráta času.

2 Likes

ja nemozem za to, ze berete vsetko vazne :smiley:

uz ani nemam chut pisat, ze na mna nereagujte a ja nebudem na vas, resp ja nebudem na vas a vy nereagujte na mna. nikdy sa to nedodrzi.

nemusis ma mat v ignorliste aby si dokazal zvitazit nad tym pocitom, reagovat na mna @HellHogr

pisete tu, ze riesite len F1, tak to dokazte aki ste borci :+1:

A je to :grinning:

1 Like

Pekne si teraz sám rozstrelil všetky vaše drísty čo ste tu písali, že je to kvôli Hornerovi. :sweat_smile:

1 Like

Protistávka môže byť, že keby Horner odišiel, tak potom by ešte len začal poriadny boj o moc v rámci tímu a hlavne o jeho stoličku. :slight_smile:

Mission failed succesfully :grin:

Co tím chtějí říci? :open_mouth: :thinking:

image

Že Newey přiletí do Miami oznámit smlouvu s AM :exploding_head::grinning:

ohlasia Sainza namiesto Strolla

Kdyby to byla pravda zulíbal bych ti nohy :smile:

1 Like

Kazdopadne. Radsej do AM ako do Merglu. :joy: ale asi ferrari 🫢 resp dôchodok

image

Pod toto sa podpisem. Je to presne tak. To len miestni sasovia si myslia, ze niekto z tychto ludi sa zle vyspi a uz hlada iny team. Ja by som napriklad povedal, ze odchod moze byt kombinacia vyhorenia, nedostatku ocenenia a strach k noveho motora. A vsetko to sedi aj s tym, ze uz chcel odist minuly rok, ale este ledva ho presvedcili. Ostat do novej ery sa mu uz nechce a dokonci si tu tento cyklus. Keby za tym bol Horner, tak ho urcite pustia bez nutenej dovolenky… :smiley: Ale tak hadaj sa tu s miestnou sebrankou.

Inak to ze Mercedes s najlepsim sefom Wollfom sa posledne roky rozpada, to uz nejak vyfucalo, teraz je v trende smiat sa RedBullu :smiley: Pride mi vtipna myslienka, ako by mal Newey ist do Mercedesu, ktory ani nema funkcny simulator (dava chybne data simulacii), pitstopy im nejdu, proste su v rozklade. A asi ani VER z toho nie je nadseny, aj ked ho do toho otec tlaci. Z roka na rok sa Mercedes tiez nezlepsi, tam ta obmena ludi zacala skor. A toto iste caka aj RedBull. Ale je sanca, ze s Hornerom si s tym poradia lepsie, ako keby ho pustili prec a bol by tam este v pozadi boj o seba, ako svojho casu vo Ferrari. Koniec koncov, videli sme, ako to bolo vo Ferrari…

To nie, mas tu zastup podobnych klamarov, ako si ty a s nimi sa nehadas :smiley: Inak sranda, je tu par normalnych prispevkov a potom sa sem dovalis ty a hned 150 postov o h@vne.

PS: @HellHogr @Situs chlapci, ved uz sem konecne postnite ten Hornerov dick… Ked teda na 100% viete, ze ho posielal… Ci ste taki sprosti, ze tu len klamete? Cakame tu na ten obrazok. Verim, ze potom uz nikto na tuto temu nebude namietat.

7 Likes

Četl jsi co jsem tu k tomu psal?

tak co, bude ospravelnenie za nenaplnenu spekulaciu? ci budu hrat alzaci mrtveho brouka?

1 Like

1 Like

To ma nezaujima. Pisali ste, ze posielal dickpicks, je sexualny predator, hral sa s fanfulinom. Cakame na obrazky.

2 Likes

Tak v tom případě mě nezajímá na co ty čekáš :smile: Fanfulíne

1 Like