Je to oficiálne: Adrian Newey opúšťa Red Bull Racing! | Magazín F1 - F1online.sk

Plně popírám. Navíc už dávno jsi si mohl všimnout že já jsem na lidi, ne týmy. Mě by třeba nezajímalo že Ferrari získalo titul, ale kdo tam :wink:

1 Like

Toto je ale pravda situs. Sorry not sorry :ok_hand: hlavne ten druhý

1 Like

nvm tak o fandeni astonu sa vyjadrujes v mnoznom cisle, ako “my”

Tak potom nic. Rusim stavku :thinking:

Však ty jsi se nevsadil, to já vsadil boty :smile:

2 Likes

zase tu ježek píše, kdo jakej je, aniž by o věděl prd?

1 Like

Aha, to je vlastne pravda… Ale komu ich teda das ak by sa tak nestalo? :man_shrugging::joy:

to pisem len o tebe, podla mna si zly clovek

1 Like

To je zcela běžné, že psychopati a sociopati vnímají ostatní, jako zlo a své chování považují za správné.

Vyhodím je a koupím nové, vsadil jsem je tak pořádek musí být :smile: Ale oni mi zůstanou :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

preto sa tu s kazdym hadas, uz chapem

2 Likes

Já se tu s každým nehadam, to je další lež.

tak pardon, s vacsinou aktivne diskutujucich

Neřešte kdo jakej je, když to nejde hoď ho do ignoru, zbytek je tvoje chyba :grin:

to si chcel hogrovi pisat

Ježek beze mne nemůže fungovat, víš to :grinning:

Jen tobě. Já mám Jose v ignoru a vím že to bylo dobře, zbytek je jeho problém. To samé airobot, prostě naprosto nepoužitelný zakomplexovaný tupci tak co s nima ztrácet čas.

1 Like

Jos ještě funguje? Já myslel, že po tom posledním záchvatu už tu není

mal som hogra v ignore, intenzita jeho prispevkov na mna sa znacne znasobila. nejaky dalsi napad? cenim, ze mi chces pomoct, ale nesom to ja, kto pomoct potrebuje.
to mas ako ked ides vytriet podlahu ale pretym si nezametal ani nevysaval - polovicny efekt a mozno este viac prace

Nebreč furt, jestli máš problém, tak ho řeš a neobtěžuj s tím ostatní

1 Like