Však ty jsi se nevsadil, to já vsadil boty
zase tu ježek píše, kdo jakej je, aniž by o věděl prd?
Aha, to je vlastne pravda… Ale komu ich teda das ak by sa tak nestalo?
to pisem len o tebe, podla mna si zly clovek
To je zcela běžné, že psychopati a sociopati vnímají ostatní, jako zlo a své chování považují za správné.
Vyhodím je a koupím nové, vsadil jsem je tak pořádek musí být Ale oni mi zůstanou
preto sa tu s kazdym hadas, uz chapem
Já se tu s každým nehadam, to je další lež.
tak pardon, s vacsinou aktivne diskutujucich
Neřešte kdo jakej je, když to nejde hoď ho do ignoru, zbytek je tvoje chyba
to si chcel hogrovi pisat
Ježek beze mne nemůže fungovat, víš to
Jen tobě. Já mám Jose v ignoru a vím že to bylo dobře, zbytek je jeho problém. To samé airobot, prostě naprosto nepoužitelný zakomplexovaný tupci tak co s nima ztrácet čas.
Jos ještě funguje? Já myslel, že po tom posledním záchvatu už tu není
mal som hogra v ignore, intenzita jeho prispevkov na mna sa znacne znasobila. nejaky dalsi napad? cenim, ze mi chces pomoct, ale nesom to ja, kto pomoct potrebuje.
to mas ako ked ides vytriet podlahu ale pretym si nezametal ani nevysaval - polovicny efekt a mozno este viac prace
Nebreč furt, jestli máš problém, tak ho řeš a neobtěžuj s tím ostatní
No důležité je ho chtít ignorovat, jinak to nemá smysl to dá rozum. To že ho ale čteš znamená že ho nechceš ignorovat, takže ti na něm záleží, a to je krásné
dobre situs, zijeme zjavne v rozlicnych realitach.
edit: este k tomuto, ja som kroky podnikol
pozri si hlavne datum
myslis, ze posluchol? neni predsa submisivna cubicka, ze
To ale nechceš ty ignorovat jeho, ale jen aby on ignoroval tebe. To je vidět že ho chceš měnit a působit na něj, ale nechceš aby to dělal on. To je cesta do pekel na netu
Zaujimave, zaujimave. Po skoro dvadsiatich rokoch uz asi aj pre Neweyho bol cas na zmenu, aj ked je trochu skoda, ze to cele vlastne podmienil Horneorv skandal, urcite by sa nasli aj lepsie sposoby na zakoncenie spolocneho pribehu Red Bullu a Neweyho. No z fanusikovskeho hladiska je v podstate jedno, preco Newey odchadza, najdolezitejsie je, ako to zamiesa kartami a co nove nam to prinesie. Nestabilita v Red Bulle ma pravdepodobne potencial priniest aj dalsie zemetrasenia, velmi konkretne v podobe prestupu Verstappena, pravdepodobne do Mercedesu, na co by som bol tiez velmi zvedavy.
Najzasadnejsia otazka je teraz samozrejme to, aka buducnost caka Neweyho, tu sa javi ako jednoznacny kandidat Ferrari. Cokolvek ine mi pride nepravdepodobne.
Co sa tyka dosledkov Neweyho odchodu a pripadneho prestupu do Ferrari, podla mna to najtriezvejsie zhodnotil Seidl. Newey je bezpochyby skvely konstrukter a vzhladom na mnozstvo vitaznych aut, ktore postavil, sa da predpokladat, ze bude velkym prinosom hocikde sa ocitne. No od jedneho cloveka tiez nemozno ocakavat zazraky, vitazne auto je dosledkom spoluprace celeho timu a urcite nemozno cakat, ze Newey je zarukou najlepsieho auta. O to viac, ze Newey predsalen stravil poslednych skoro dvadsat rokov v jednom jedinom time a nikde inde nebol tak uspesny ako v Red Bulle. To je pre mna najzaujimavejsia otazka- ci dokaze Newey na svoje uspechy nadviazat aj inde. Vo Ferrari si musia dat pozor, aby sa na neho prilis nespoliehali a aby mu vytvorili aj optimalne prostredie. Vysolit za neho 100 milionov a potom mu nedat potrebnu slobodu nemusi byt najstasnejsia strategia a vo Ferrari sa politika vie prejavit na vyslednom monoposte, staci si spomenut na casy, ked sefoval Binotto.