Aj ja. Teraz to napis hogarkovi aby to chapal tak isto ako ty a nepísal dopredu shity
vytrhnute z kontextu, ku zbytku ani nejdem nic pisat, lebo by som musel predtym ist na lobotomiu.
Nenapíšu, protože dobře vám tak. Se tu chováte jak Jos Verstappen Vlastně jsem to dost trefil, už nějakou dobu to tu vypadá jak v RedBullu
Dobre dakujem teda. Netreba mi viac
Ako v redbulle ano: vyhravame všetko 🫢
ty si kral :DDDD
Co mi máš napsat? že se tu kluci rozbrečí ze zpráv, které nejsou pozitivní vůči jejich oblibenému týmu?
Tohle máš za výhru? No tak popřeji jen tak dál
vazne v tom vidis toto? vazne?
vobec to neni o tom, ze to info neni potvrdene, ze
je to o komplexe ostatnych, co
Si taky sprosty alebo nevies citat o com sme si pisali?
To víš, infantilní chování se nezapře
doprdele, co slovo to perla, mam normalne dejavu
Že ztratili Adriana, si myslej že tě to šokuje jako je
Ty si pisal o redbulle. Ja som len zdôraznil ze redbull vyhrava
Nevyšlo - nevadí
Tady taky vyhrávaj, i když to tu vypadá jak vypadá. Jenže RedBull ty výhry ztratí, uvidíš, dobře už bylo, vsázím na to boty! Boj o moc se na trati musí projevit, a ztráta Adriana taky, a … uvidíme čím nám ještě půjdou naproti.
Ja ale absolutne stebou suhlasim a pisal som to nie raz. Vsetko raz skonci. Redbull mozno este urve buduci rok titul ale to bude asi vsetko. Ja si dalej tipnem Ferrari alebo Mercedes…
A tvoje boty beriem do stavky. ale musia byt nové - nepoužité
lenze narozdiel od neho, ty doprajes aj superovi. situs a hogar maju vyplav dopaminu, ked sa rbr nedari, a rozpada sa
Nové si kup svoje, moje jsou správně uzené
Přestaň stále vyplakávat kdo jaký je, zaměř se na F1.
ved ty mas podiely v Astone, to je sucast F1 to ze si hejter rbr je ale fakt, to nepopries