Je to oficiálne: Adrian Newey opúšťa Red Bull Racing! | Magazín F1 - F1online.sk

Aj ja. Teraz to napis hogarkovi aby to chapal tak isto ako ty :v: a nepísal dopredu shity

1 Like

vytrhnute z kontextu, ku zbytku ani nejdem nic pisat, lebo by som musel predtym ist na lobotomiu.

Nenapíšu, protože dobře vám tak. Se tu chováte jak Jos Verstappen :smile: Vlastně jsem to dost trefil, už nějakou dobu to tu vypadá jak v RedBullu :grin:

Dobre dakujem teda. Netreba mi viac :joy:

Ako v redbulle ano: vyhravame všetko 🫢 :joy: :joy: :joy:

7 Likes

ty si kral :DDDD

4 Likes

Co mi máš napsat? že se tu kluci rozbrečí ze zpráv, které nejsou pozitivní vůči jejich oblibenému týmu?

Tohle máš za výhru? No tak popřeji jen tak dál :slightly_smiling_face: :clap: :wink:

1 Like

vazne v tom vidis toto? vazne?

vobec to neni o tom, ze to info neni potvrdene, ze

je to o komplexe ostatnych, co :slight_smile:

Si taky sprosty alebo nevies citat o com sme si pisali? :flushed::flushed::flushed:

image

1 Like

To víš, infantilní chování se nezapře :smiley:

1 Like

doprdele, co slovo to perla, mam normalne dejavu

1 Like

Že ztratili Adriana, si myslej že tě to šokuje jako je :smile:

1 Like

Ty si pisal o redbulle. Ja som len zdôraznil ze redbull vyhrava :flushed:

Nevyšlo - nevadí

2 Likes

Tady taky vyhrávaj, i když to tu vypadá jak vypadá. Jenže RedBull ty výhry ztratí, uvidíš, dobře už bylo, vsázím na to boty! Boj o moc se na trati musí projevit, a ztráta Adriana taky, a … uvidíme čím nám ještě půjdou naproti.

Ja ale absolutne stebou suhlasim a pisal som to nie raz. Vsetko raz skonci. Redbull mozno este urve buduci rok titul ale to bude asi vsetko. Ja si dalej tipnem Ferrari alebo Mercedes…

A tvoje boty beriem do stavky. ale musia byt nové - nepoužité :joy:

lenze narozdiel od neho, ty doprajes aj superovi. situs a hogar maju vyplav dopaminu, ked sa rbr nedari, a rozpada sa

Nové si kup svoje, moje jsou správně uzené :sunglasses:

2 Likes

Přestaň stále vyplakávat kdo jaký je, zaměř se na F1.

1 Like

ved ty mas podiely v Astone, to je sucast F1 :frowning: to ze si hejter rbr je ale fakt, to nepopries :smiley:

2 Likes