Je to oficiálne: Adrian Newey opúšťa Red Bull Racing! | Magazín F1 - F1online.sk

tak co, bude ospravelnenie za nenaplnenu spekulaciu? ci budu hrat alzaci mrtveho brouka?

1 Like

1 Like

To ma nezaujima. Pisali ste, ze posielal dickpicks, je sexualny predator, hral sa s fanfulinom. Cakame na obrazky.

2 Likes

Tak v tom případě mě nezajímá na co ty čekáš :smile: Fanfulíne

1 Like

to tu mame kazdy den, uznanie toho, ze si vymyslali od nich nedostanes, mozes to skusat nadavkami, mozes to skusat ako s malym deckom ze haha lietadielko leti, mozes sa snazit o serioznu diskusiu na urovni, situs ta tu bude radsej tahat za slovicka, a hogar ti tu zaspamuje infantilne otazko-odpovede aby si privyrobil za clickbaity.

ale cenim, ze nestranny fanusik ako ty to vidi rovnako ako cerveno-modry kabatnik Jezek :+1:

3 Likes

… a mezitím Adrian podal předčasnou výpověď :smile:

1 Like

podal? akoze nahlasil?

Akože finito :pinched_fingers:

newey dal hlavne vypoved astonu este predtym nez ho stihli angazovat :smiley:

4 Likes

To je jen zlej bulvár, takovou zprávu mohl napsat i jezežek

jj Jezek ma po novom admina aj na instagram Autosportu :man_facepalming:

keby si sa radsej ospravedlnil, ze si bol kompletne mimo s Neweym do Astonu. ale to chcem vela, taky skill ty nemas, mas len zlc

Aby dal u nás výpověď, musíme ho nejdříve angažovat, což neuděláme :sunglasses:

1 Like

K tomu AM a Miami - u mé strany jde o VTIP, nehlásím to tu, jako FAKT. AM chystá merch kolekci na tenhle závod a dělají jen hype okolo toho, admini to nemohou potvrdit, proto reagují tímhle způsobem, aby navíc ten hype zvýšili

jj to je ta ista pohadka ako ze sa Verstappen bal alonsa v RB :smiley: srocku na standup si zalozte rovno.

Takýto coming out :face_vomiting:

2 Likes

A máš uvedený zdroj, nebo jen sdílíš autosport? tedy něco co si mi tu vyčítal?

kamo ty si fakt musel v porodnici spadnut na zem.

6 Likes

a

už stačí s tím střílením do vlastní nohy ne?

Je mi to jasný, já bych si netroufl riskovat líbat ti nohy kdyby existovala alespoň minimální šance :smile:

1 Like

chapem, nehodi sa, pretoze ide o oblubeny team, tak uz to vahu nema :stuck_out_tongue: to sa nam to otocilo co, ked slo o RBR, presne taku retoriku si mal :smiley: :smiley:

2 Likes