Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

Libi se mi jak nekdo neumi docist clanek a mysli si, ze F1 chce pomoct zpet Masimu, ktery spustil modrou nudu a stoji vsechny, hlavne Liberty obrovske sumy. Ten chlap ma vydelano, nechme vydelat i jine.

Me kdyby nekdo takhle shodil celou show, tak ho zavru az zmodra :sneezing_face:

A na te justici.cz trvam. Potrebujes to jako sul. :wink:

Však jo, ale soud vyšší instance i bez odvolání může změnit rozsudku soudu první instance

Masi.

• Masi by se měl vrátit
  • Masi je zločinec

0 účastníci

No a to je prave to co soud nemuze. Protoze neni zadny soud.

Procesni pravidla jsou takova, ze sudce si nevybira co bude soudit. To je mu prideleno. Pokud neni kauza, neni zalobce, neni soudce.

Kauza vznikne, ze ty podas odpor proti rozhodnuti. Tim jsi fakticky zalobce, ktery zaluje soud, ze rozhodl spatne. Pak se vybere soudce a ten tuto kauzu resi. Tvoje postaveni je sice zdanlive stejne , jsi obzalovany, ale ten kdo se haji je soud. A ten se haji takzv. “oduvodnenim rozsudku”. Neni vyjimkou, ze nadrizeny soud zrusi rozhodnuti nizsiho soudu jen proto, ze shledal oduvodneni rozsudku nedostatecnym.

Nikdy soud nemuze v CR sam od sebe soudit nejakou kauzu. Tim by se stali soudci vsemocnymi. Mohli by soudit libovolne, fakticky cokoliv.

Predstav si situaci ze zaparkujes na travniku. Jde kolem soudce a rekne ejhle, sycak, parkuje na mem travniku. Zitra s nim zahajim soud. Ten bude koukat. Nic takoveho nelze.

Ale o tom se nebavim, bavím se o tom, že soud vyšší instance může zrušit rozhodnutí soudu nižší instance i bez odvolání a může to být například, kvůli chybnemu procesu

tieto dve moznosti si ale neodporuju Ferdo :smiley: mal by sa vratit/nemal by sa vratit, alebo je zlocinec/neni zlocinec

Já bych tam dal ještě třetí možnost, a sice že ukázal že na tuhle práci není dostatečně způsobilý.

2 Likes

Ale to není celá FIA

Někde se začít musí, a na postu ředitele závodu by nebylo od věci začít :smile:

1 Like

A ja ti pisu ze nemuze. Ale myslet si to samozrejme muzes. To je na tobe. Ja uz nemam co dodat.

1 Like

Já ale nechtěl vyhlásit volby naší vaší vlády. :grin:

Může, máš to i na justici

To už jsem psal výše, že bych Masiho nepustil ani k traťákům co mávají praporkama.

to mi ale brani sa zucastnit potom :smiley: lebo nemozem zakliknut to, co tam nie je :smiley:

1 Like

Protoze nejsem Habitus, nebo co a nemuzu delat tyhle ankety, mel bych jen navrh na anketu.

1. Max Emilian Verstappen je nejlepsi jezdec formule 1 vsech dob.

2. Nikdo neni lepsi pilot formule 1 nez Max Emilian Verstappen

Tak tuhle anketu bych chtel ja. :grin:

Ty bys chtel podekovat Masimu osobně co?

Co ma Masi s tym, ze Verstappen je najlepsi jazdec (historie neviem, cas ukaze, ale sucasnosti urcite)?

Ty taky naděláš, tak si vyber alternativu :grinning:

volim si neodpovedat pre istotu :smiley: masiho vyhodili, tečka, zivot ide dalej