Je to idiot a nechcem mu venovať ani minútu. Michael Masi je pre Wolffa stále citlivou témou | Magazín F1 - F1online.sk

A proč ho vyhodili, když neudělal nic špatně? :grinning:

1 Like

Lidská chyba řekli od FIA :wink:

A já měl za to, že tu někteří tvrdili, že žádnou chybu neudělal :grinning:

Tohle chceš dát do ankety? Tak to se nedivím že máš zákaz :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

Někteří aby si to objasnili si vytvořili takovouto bublinu oddělenou od reality a faktů :smile:

1 Like

Kdepak. Nebejt tohohle chlapka mel by Max titul uz dva zavody pred AD21. Tech preslapu za sezonu a i v samotnym AD21 (prvni kolo). Tomu bych zakazal se na F1 i koukat. :grin:

Jedinou vec udelal dobre. Rozhodnuti na konci AD21.

Vidis a to se prave pletes. Ja nemam zakaz. Ja na to nemam opravneni. :grin:

to sa pytaj tych co to tvrdia, ja tu dookola pisem, ze to je pre mna uzavrete :smiley: cim viac sa sparas v h0vne, tym viac smrdi

FIA toho nakeca. Ted treba rika, ze ten chlapek se vrati zpet. :wink:

Ctěl jsem přidat kolonku:
Fandím Emilovi, proto se zdržuji hlasování, ale byl by to neregulérní zásah do hlasovačky a já přece nechci být stejný zmetek jako Masi. :grin:

1 Like

to je zase rozdelovanie len na A a B :smiley: nesuhlasim :grin:

Jenže spravedlnost je vždy pouze A, nebo B.

Nic takového FIA nevydala, jen Sulajem pohrozil že by ho vrátil zpět, co tím sleduje mi je celkem jedno. Nestane se to, na významnou úlohu určitě ne na to se ten chlápek zdiskreditoval.

1 Like

To jsi klidne mohl. Jen by tam melo byt.

Mam rozum a fandim Maxovi Emilianovi a proto se zdrzuji hlasovani.

:grin:

Hezky jsi Masiho pojmenoval.
Proto Ti dovoluji se mé tipovačce o Masim nezúčastnit. :rofl:

1 Like

Ale no tak. Tak snad Sulayem je sef FIA ne? Tak za koho on vlastne mluvi? :thinking:

To by bylo až moc zavádějící. :grin:

No rozhodně neřekl že se Masi vrací zpět, jak tvrdíš že tvrdí.

Doufejme ze si z Masiho ostatni vezmou priklad a nepujdou v jeho slepejich. Zatim se F1 jevi jako stejnej bordel co tam mel Masi.

Ja ctu mezi radky. Sem strasne chytrej. :grin: