Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

Daj nejaký príklad slušnej urážky s nóblesou, nech viem získať tvoje srdiečka a ďalší citový výlev Honzíka ako mi tu lajkujete komenty.

1 Like

Nič sa nezmenilo, akurát Honzovi dochádza šťava. Dnes tu po ňom neostal ani smrad. Možno si to tu prečítal jeho tatko a dal mu zaracha. :slight_smile:

A to tu bola jedna krátka chvíľa vážne pohoda. Na to, že si v bloku…

Btw, neviem ako ty ale ja stále čakám na Mercedes 2016… strašne sa asi 2 týždne dozadu dušoval, že dodá fakty…. :roll_eyes:

1 Like

Já taky čekám na to, až si s Josem přestaneš tady navzajem ■■■■■ :slightly_smiling_face:

Jo abys tu furt nefňukal, tak s tím počtem juniorů ČR si měl pravdu, za ten sek z mé strany se omlouvám

1 Like

Počuj, ty si asi vážne blb. Inak to opísať neviem.

Strašne si sa dušoval, že dáš Josa do bloku a tým to končí. Bol tu pokoj, každý z vás dvoch si tu diskutoval s inými ľuďmi a fórum sa dalo čítať. Miesto toho si zase začal po čase útočiť a zase rýpať.

Obvinil si ho z klamstva. Ty si písal 3, on 6. Pravda je 6. Ospravedlnenie som nevidel, miesto toho si zmizol a už nereagoval. Ešte pred tým si však nezabudol pourážať.

Písal si, že RB19 je najdominantnejšie auto Formule 1. Dušoval si sa, že dodáš fakty, že je to pravda a že dodaš Mercedes 2016. Bolo to asi 2-3 týždne dozadu. Nedodal si nič. Urážky si ale nezabudol za ten čas. Čistý klaun.

Ako by povedala Evap, mojich 30 sekúnd som si minul. Pekný večer. Ale nečuduj sa keď ťa tu urážajú iní diskutujúci, svojim správaním si to na seba privolávaš.

A ešte ma inak pobavilo o tom h0není si navzájom… že zrovna ty to píšeš :sweat_smile: bye bye blb

1 Like

Hledáš mi práci, nebo jak to mám chápat?

Klasika, ty tu urážíš k tématu nebo F1 nenapíšeš vůbec nic. Omluva tu je, statistiku úspěšnosti týmů dominance tu máš taky, není moje chyba, že nejsi schopný s tím pracovat a chápat tyto věci.
30s na tebe věnované uplynuly, takže nashle
Btw Jos na mě reagoval a kopal celou dobu, ale to ti přijde asi v pohodě :face_vomiting:

Jj, se tu dušuješ, jak jsi technicky nadanej :slightly_smiling_face:

Ve Škodovce je jenom jedno místo, které by se mi asi líbilo, a tam je nějaký Hrabánek.
Navíc by mě tam nechtěli…

Tak ještě Porsche no

Na takové pozice už musíš cílit jako teenager, takže pro nás všechny je to pasé.

Stačí, že je ti mentálně 14

:joy: ja hej :joy:

Moja misia na tomto fóre je asi na konci.

@Admin vieš mi namiesto “Inžinier” tam dať titul “Ten, čo donútil Hogra uznať si chybu” ?

1 Like

Toto ale s tým čo píše @Michal824 nemá nič. Toto svedčí len o tom aký konzistentný a dominantný bol Max sám, zatiaľ čo v Mercedese na to boli potrební obaja a keď jeden chyboval, vyhral druhý. Španielsko 2016 mal Mercedes vo vrecku len sa chlapci zostrelil navzájom, takže tu si vedľa Honzíku.

Ale keď už si priznal chybu s tou repre, tak rovno priznaj aj chybu o tom, že monopost RB19 ako taký (bez ohľadu na pilota) nebol dominantnejší ako monopost Mercedesu 2016 a hotovo. Keď už si to raz dokázal priznať chybu, tak zopakovať to nebude problém. :slight_smile:

Tak preto ťa zobrali do toho Porsche? :slight_smile:

Ať se ti to líbí nebo ne, jsou tam i Perezovi wins, takže v tomhle nemáš pravdu. Btw 2016 nebylo jen o Španělsku 2016 :relieved:

Mne tam vzali, protože narozdil od tebe na to mám :grinning:

Pri oboch Perezovych víťazstvách bol Max P2 (jedno získal vďaka jeho technickému problému v Q), takže aj bez Pereza by mal RB rovnaký počet víťazstiev, čo sa o chlapcoch v Mercedese povedať nedá.

Dáta zas nikde a pokračuješ len tie isté výmysly dookola. :slight_smile: