Však si písal, že na to stačí mentálny vek 14, takže na to presne máš. Obrovský úspech dostať sa niekde na pár mesiacov na brigádu, to ti teda poviem Prečo ti neponúkli potom full-time job?
Však díky za potvrzení te dominance (nebyl tam Perez, je tam Max neboli dominantní auto), že se tak rád potapíš
Koukam, že už neumíš ani anglicky, no nic, ty si skončil
Mýliš si dominanciu auta s dominanciou pilota. Od začiatku. V tom už ti nepomôže nikto, že ty máš komplex.
Kde sa písalo niečo po anglicky? Honzíku zas mimo témy (znak tvojho trápenia)
Jj ty máš komplex, že ani nechápeš to uznání RB a za všechno může Maxík
Ja by som rád uznal, že RB19 bolo najlepšie auto v histórii, ale bohužiaľ to tak nie je. Niektoré Mercedesy boli skrátka lepšie. Asi aj Schumiho Ferrari a Sennov McL.
Nesledujem to nejak ale pokial ma byt nove auto evolucia tak potom nos nejako predsalen upravovali ked to nepreslo
Ak niekto vie viac tak vysvetlenie uvitam
Nic nerozporuju, jen bych se už rád zorientoval v tom, co vlastně děláš.
Myslím, že jsi psal že jsi programátor, potom že máš ekonomickou VŠ, potom že budeš pracovat v hotelovém managementu a teď že pracuješ u Porsche…
Nemůžu najít žádný průsečík těmito profesemi…
I když je evoluce, tak se monopost vyvijí, jen stejným směrem a dá se předpokládat, že RB přijde s novým předním křídlem a tím pádem i nosem. Tohle se děje úplně běžně, příští crahs testy FIA absolvují bez problémů, často je to jen o tom, že to “ztužení” není dostatečné na tyhle crash testy, není to o ničem jiném
Odlehčují a proto zjednodušují absorbční nárazovou strukturu.
A asi to špatně spočítali, nebo vyrobili.
Nebo je to úplně jinak…
o programování jsem nic nepsal ekonomickou VŠ mám, ten hotelový management je pomoc v rodinným business na Bali u Porsche už jsem dělal …
Psal jsi, že tě hlavní programátorka, vedle které sedíš, zaučuje tak jako zaučuje Alonso Strolla…
Mám pár hodně otravných schopností, tohle je jedna z nich.
Každopádně jsi to vysvětlil .
pamatam si tento rok Ferrari malo nejaky vikend vo FP typ nosu, ktory sa prelamoval do seba pri velkej rychlosti, mozno nieco podobne RB skusali radsej s predstihom rovno na testoch
Cože? to jsem nepsal ale asi to psal někdo o mě a ty sis to s tím spojil
Ferrari s tím nosem odjelo první tři GP, testy byly ok. Ale aero efekt pozitivní tam nebyl
Aha, tak pardón, to je ještě z doby, kdy jsem je dva bral jako alter-ego…
A ty nejsi alter-ego s ježkem?
Kdoví, je taky nesmírně chytrej…