Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

Ruku na srdce: Kto z vás neminul prvú výplatu na niečo, po čom mu pišťalo srdce? Učinil tak aj Christian Horner. Šéf Red Bullu si sa prvú mzdu kúpil nové Porsche, čo sa stretlo s nesúhlasom jeho vtedajšej priateľky. Tá sa na Brita za tento počin nahnevala až natoľko, že sa s ním rozišla.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/138864/horner-za-prvu-vyplatu-som-si-kupil-porsche-priatelka-sa-so-mnou-kvoli-tomu-rozisla
2 Likes

To da rozum. “Najdi si niekoho kto moze dostat hypoteku”. Naco by jej bol taky co ju nepotrebuje? :sweat_smile:

Měl se zachovat jako správný chlap a první výplatu propít. :beer:
Přítelkyně by určitě byla nadšenější. :grin:

Vies si predstavit prepit 60 tisic libier? :joy:

A víš, že u Hornera ano.
Jen si vzpomeň jak RB napařili pentli za přešvihnutý catering. :grin:

uplne v pohode 15vychodniarov

2 Likes

Já už ani nevim, co jsem si koupil, ale Porsche to myslím nebylo.

Ty sis nekoupil 911 v 1:43 měřítku za první výplatu?

Tak vyberove sunky a syry su dnes drahsie ako alkohol. :smiley:

Kulajda z lanýžů taky nebude za pakatel. :yum:

Kulajda viem, ze je polievka, ale neviem aka a lanyz uz vobec neviem co je. :smiley:

Lanýž je houba.

Tak poznam, akurat som nevedel cesky vyraz - po slovensky je to hľuzovka. :slight_smile: Ale za tych 60k si viem skor predstavit nejake drahe stejky ako hubovu poliveku. :smiley:

tak v tom case to bol chalan ktory zil z otcovych penazi
ono v clanku nieje, ze ten tim ktory viedol a od ktoreho dostaval nadstandardnu vyplatu zalozil z penazi ktore mu poskytol jeho fotrik

no a netreba zabudat, ze takyto ludia si zvyknu historiu o svojich prvych vyplatach a zamestnaniach tak trochu aj vymyslat, takze bohvie co je na tom pravda

ale aj tak sa mi zda 60tisic libier na tie roky na tim z f3000 ako uplne mimo realitu
nepodarilo sa mi zistit rozpocet timov f3000 v sezone 99 kedy zacal tomu timu sefovat, ale v roku 2003 som nasiel, ze jazdec musel zaplatit za sedacku priblizne milion dolarov, v librach to vtedy mohlo byt 600-650tisic. cize od jazdcov ten tim dostal 1,2-1,3mil. libier rocne, nieco ziskal od dalsich sponzorov, ale vacsinu penazi nosili sponzori jazdcov. potom jeho plat tvoril 1/4 az 1/3 rozpoctu timu? to akoze vazne? ved tim s tak nakladnym sefom by bol uplne nekonkurencie schopny, ked jeho plat je vacsi ako platia jazdci za svoju sedacku, co v takych seriach pokryva vacsinu nakladov
nebolo tych 60tisic skor jeho rocny plat?

Já zase neznal slovenský výraz. Aspoň jsme si obohatili slovní zásobu. :wink:
Tuňák je taky docela drahý.

Se mnou se jedna přítelkyně rozešla proto, že prý skončím na invalidním vozíku a ona nechce strávit život staráním se o mě.
Holky to mají v hlavě pomotané :grinning:.

1 Like

Ani se mi nikdy Porsche extra nelíbilo.
Nikdy jsem jim nějak nepřišel na chuť.
Ale to novy Turbo S bych si zkusil.
Prý to je excelentní auto.

Není nic víc než 911 :love_you_gesture:

Porsche je vůz pro běžné použití. Můžeš v něm jezdit i v zimě. Ferrari už taky má SUV jen nevím kolik lidí si ho pro běžné použití koupí.

No predpokladám, že to bolo ešte predtým, čo predal polku tímu Richardsovmu Prodrive, ktorý mal za sebou ruský Lukoil. :slight_smile:

To sa mu odrazu zmenila životná situácia – z doby keď zháňal peniaze kde-kade aby Arden prežil mal odrazu stabilný príjem tučných 60 tisíc £ mesačne – to sa jedno Porsche stratí, keď máš istých ďalších 11 tučných výplat. :sunglasses: