Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

Na wiki píšu, že ruský Lukoil potreboval pre sezónu 1999 dostať do F3000 Maslova, ale spomenuli si až v zime a prihlášky pre tímy už boli uzavreté. Riešili to cez Prodrive, ktorého šéf David Richards sa poznal s Hornerom. Tak vznikla dohoda, že Prodrive kúpi polku Ardenu, Horner zostane šéfom a Maslov dostane sedačku.

Prachy Lukoilu na 60 000 isto stačili. :slight_smile:

Takže Horner má vlastne pravdu – bola to jeho prvá výplata, keďže dovtedy bol majiteľom tímu a výplaty pre ľudí naopak vyplácal a zrejme to žiadny výnosný business nebol, šlo len o to, aby mal miesto ako jazdec v F3000 a ako píšeš, požičal si na rozbehnutie tímu aj od svojho otca. Potom postupne zistil, že do F1 sa nedostane a naskytla sa táto možnosť.

1 Like

Moc dobře věděla o čem mluví :grinning:

Tak já měl tu možnost jednu dobu denně jezdit s 911, Panamerou, Cayenne a Macanem, jsou to většinou auta o image, než jízdních vlastnostech (píšu většinou, protože ne všechny vyjmenovane modely pod to beru)

Ty nejezdíš s Ferrari do Kauflandu?

Nejezdím. Totiž rád parkují na střešním parkovišti a s Ferrari kvůli velkému poloměru zatáčení se tam nevytočím v nájezdu.

1 Like

skoro vsetci, ktori si ho mozu dovolit z mesacneho platu. Ja som si z mojej prvej vyplaty kupil bicykel. Keby mi to vtedy vyslo na porsche tak nevaham…
Vlastne som sa odvtedy nikam velmi neposunul. Stale to vychadza len na ten bicykel… Veru neviem ci sa niekedy k tomu dostanem, ze si z mesacneho platu kupim porsche.

Můj první plat byl 1 360,-Kčs čistého a to nebylo ani na Favoritku. Teprve po vojně jsem se vyhoupl přes 3 200. To už bylo skoro na Babetu.

1 Like

aj tak je 60 tisic mesacne na tim v f3000 asi nerealne
tim ktory by svojmu sefovi platil 720tisic rocne(a ak to bolo ako vyplata zamestnancovi tak naklady pre tim/firmu by boli este o par stoviek tisic vacsie) by bol nekonkurencieschopny, ved to bola tretina rozpoctu takeho timu

ani by ma neprekvapilo ak by tunajsi redaktor si nieco zle prelozil a vskutocnosti to bola rocna vyplata. to by bolo skor k realite konca 90tych rokov v takomto biznise
a potom by mozno aj inak vyznelo to, ze preco sa s nim rozisla jeho vtedajsia frajerka, lebo ak by mal mesacny plat 60tisic libier tak koho by trapilo, ze prvu vyplatu rozflakal, ved za pol roka ma prachy na kupu vlastneho domu.no len ak to bola rocna gaza a on ju rozflakal na kupu auta tak to je uz nieco ine :slight_smile:

chcel by som vidiet tu zensku ktora opusti chlapa ktory zaraba 60tisic mesacne, preto, ze minul 60 tisic na auto :slight_smile:

dnes bicykel moze stat aj viac ako auto :slight_smile:

Nejspíše si uvědomila, že Horner na nakupování šperků nemá ty správné vlohy. :grin:

jj

2 Likes

Druhá možnosť je, že kúroval nejakého teplého predajcu Porsche a ten ho vozil na predvádzačkách. :man_shrugging:

je to akoze subjektivne no, ale kazde porsche ma jazdne vlasnosti na vysokej urovni v porovnani s beznymi superbmi, kiami atd, cize rozhodne by som nevolil taku volbu slov :smiley:

No v podcate Horner hovorí len o 60 000, takže to zrejme bude ročný plat – aj tak ale slušné peniaze.

Prý je jediné Porsche co chceš a potřebuješ…
To nové Turbo S.

2 Likes

Teď jsem viděl v telce nějakou reklamu na šuměnky Haas.
Tím se potvrzuje, že Haas jsou šumaři. :rofl:

60tisic rocne by skor sedelo na taku poziciu v f3000 v tych rokoch
pri 720tisicovom rocnom plate by sa s nim urcite nerozisla pre 60tisic na auto :slight_smile:

ako obvykle to tunajsi pisalek zas domotal, pocul/precital si o 60tisicovej vyplate a hned to doplnil, ze to bol mesacny plat
a ked sme uz pritom v anglicku nedostavaju plat mesacne, ale tyzdenne a 60 za tyzden to by uz bola ina palka v takej serii :slight_smile: takze ono to naozaj asi bude rocna mzda ak to naozaj tak vobec bolo

1 Like

zdroj the Sun :smiley:

My girlfriend dumped me because I bought a Porsche when I retired… now I’m a millionaire and married to a Spice Girl | The Sun

"I got £60,000 out of a deal when I stopped racing and the first thing I did was go and buy a car.

“And that was when the girlfriend dumped me, or the mother told her to dump me.”

2 Likes

A chceš to porovnávat z arkady jo? :grinning: svezl jsem se v F12, tak jsem standardy asi pak měl jiný no :grinning:

Tak že tohle děláš ty, neznamená, že to tak dělají všichni :clown_face: