Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

to som skor narazal na tvoje skusenosti s porsche autami :stuck_out_tongue:

Tak nejezdil jsem s tím na okruhu :smiley: ale na běžný cesty je to high kvality, ale není to prostě sport, jako Ferrari nebo McL, a dát do věty Porsche, Superba a KIA, tak to je velká odbornost :stuck_out_tongue:

zalezi kam chces smerovat debatu no, ci na image alebo na jazdne vlastnosti :smiley: ohladom kie a superba som len zaboril do tunajsich vod, asi najbeznejsie auta v czsk

To se dá podle Tetrisu porovnat chování skutečného auta?

odpovedz si sam, jak velmi su presne simulatory v F1 a jaka je realita na okruhu :smiley:

simulátory v F1 a arkády na konzole/PC nemají nic společného, rFactor bych ti uznával víc. Já dávám svůj pohled :stuck_out_tongue: Supa jsem měl 5 let, nemohl jsem si vůbec stěžovat :slight_smile:

Já jsem na simulátoru naposledy seděl někdy před čtyřiceti pěti léty a můžu potvrdit, že se na něm nedalo bezpečně projet ani pomyslnou křižovatkou. :rofl:

no nemozes sa na sucasne technologie pozerat pohladom s pred 45 rokov, resp mozes ale nebude ti to k nicomu :smiley:

@HellHogr jak ze nemaju nic spolocne? vychadzaju snad z rovnakeho konceptu ci nie?

Vůbec modelace aut a okruhů je úplně jiná, fyzika komplet jiná. Jako chápu tvůj point, ale tam se používají jiné "báze " na kterých se to staví. Kdybys používal ty simulatory, tak si vyrobci tady těch her účtují takový prachy, že by to nikdo nekoupil :grinning:

Chtěl jsem najít nějaké autenntické video z pravěku, ale nějak se po téhle kuriozitce slehla zem.

Asi bych ho chtěl, ale určitě ho nepotřebuju a navíc je nesmyslně drahé, nemám ho kam dát a jedno auto s kterým nejezdím už mám…

takze to nebola mesacna vyplata ako to pise tunajsi pisalek
ono to skor bude to, ked predal polovicu timu

2 Likes

Kdysi jsem na podobném historickém simulátoru chvíli řídil v autoškole a skoro jsem zvracel…
Někdy v roce 97, to by mohlo být ono😀.

1 Like

Určitě to musela být ta historická paráda. Dá se to poznat podle toho, že do třech sekund po zatočení volantem auto skutečně začalo zatáčet. :grin:
Mimochodem i Schumacherovi se na simulátoru nedělalo dobře.

1 Like

Ferdo otazka pre odbornika, to zeny si bezne neholili nohy v tej dobe?

1 Like

neholia ani teraz, renesancia

Nádherný kousek. Tenhle simulátor je ještě starší než na kterém mučili mě. Mučili není ten správný výraz, když jsem jezdil autem už od desíti. Ale zpátky, tahle palubovka byla ještě ze Spartaku, nebo Octavie. Já už měl modernější ze Škody 1000 MB s šaltpákou na podlaze.

Za tohle video Ti dávám velkou pochvalu. Jsi dokonalejší než google. :+1:

ale na to som sa nepytal…

nepostrehol som to :smiley:

Zdroj je podcast priamo odkazovaný z článku, Sun to tiež len prebral.