Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

mohli by tu pisat autori tie zdroje priamo pod clanky, skoda

Jsem zvědav, kdy už to konečně někomu z Vás sepne a založíte nové motorsport fórum.

V těch dobách nebylo běžné ani holení v podpaždí viz. Magda Vašáryová v Postřižiny. Myslím, že se dříve začaly holit nohy kvůli punčochám ve kterých byly chlupy mnohem zřetelnější. Holení klínů přišlo do módy až po převratu.

a puncochy prisli kedy? :smiley: podpazie je v pohode, ale nohy nechapem :smiley:

Punčochy byly už ve druhé světové. Dokonce mám dojem, že je vymyslel nějaký Čech.

https://www.lidovky.cz/relax/zajimavosti/prevratny-napad-jak-vznikly-silonky.A160502_140534_ln-zajimavosti_ape

myslel som si…cize nohy si holili len ked mali punchochy :smiley:

Vzpomínám si na babičku. Ta měla pančuchy na všední den. Ty byly hustě pletené a proti současným silonkám vypadaly dost neprůstřelně. Tmavě hnědé barvy. Kostelové pančuchy se s troškou přimhouřeného oča daly srovnávat se současnými.

Mnohé holky si nohy neholí dodnes. A blondýny holení téměř nemají zapotřebí. Obzvláště v zimních měsících, když chodí v kalhotách. Depilace získává popularitu až s prvními jarními paprsky.
Podrobnější a hlavně odbornější informace určitě bude znát @Evap.

a autoři příspěvků odpovídat v react chainu :stuck_out_tongue:

Nohy si holili za komančů i chlapi. Ale jak by ti to mohl odborně potvrdit @Triper tak především z bezpečnostně zdravotního hlediska. Takový cyklista, když je totiž na asfaltu ve skluzu, tak jsou chlupy příčinou zbytečně nepříjemných zranění. A kulturisté. Tam jde ale o vizuální podnět. Možná si hruď holili vzpěrači.
A ještě Kratochvílová. Té začaly chlupy růst i na hrudi, pak pokračovaly dolů k puku a končily u kulek.

no to by este chybalo aby tu este autori clankov pisali v diskusiach a obhajovali si to u odporcov RB :stuck_out_tongue:

1 Like

Ano odborně potvrzuju.
Jakékoliv chlupy od obočí níže jsou zlo.
Především tedy u žen…

2 Likes

Obočí může ale napáchat při pádu hodně škaredé tržné rány. Až tak moc cyklistickým helmám nevěřím.

Kup si tu Panameru ať mi můžeš říct tvůj feedback :smiley:

Tak doufám, že máš vyškubané celé obočí v tom případě …

Mám jednu vtipnou vzpomínku, když se kamarád na Leogangu asi po třech hodinách rozmýšlení odhodlal k jednomu těžkému skoku a po úspěšném dopadu zahodil kolo a radostí proběhl křovím.
Během toho se mu zachytila náušnice o větev a bylo z toho 6 stehů a spousta krve.

Daj si ma naspäť do ignore listu ako ti prikázal pániček Shitner. :smiley:

Měl bys jít na nějaký kurs, nebo možná hypnózu, kde by tě naučili lépe chápat text.
Psal jsem od obočí níže…

Ale určitě se s tím dá žít, já mám taky pár poruch a jsem v pohodě :wink:.

no a já ti do toho počítám i to obočí, jinak to nedává smysl :stuck_out_tongue: