mohli by tu pisat autori tie zdroje priamo pod clanky, skoda
Jsem zvědav, kdy už to konečně někomu z Vás sepne a založíte nové motorsport fórum.
V těch dobách nebylo běžné ani holení v podpaždí viz. Magda Vašáryová v Postřižiny. Myslím, že se dříve začaly holit nohy kvůli punčochám ve kterých byly chlupy mnohem zřetelnější. Holení klínů přišlo do módy až po převratu.
a puncochy prisli kedy? podpazie je v pohode, ale nohy nechapem
Punčochy byly už ve druhé světové. Dokonce mám dojem, že je vymyslel nějaký Čech.
myslel som si…cize nohy si holili len ked mali punchochy
Vzpomínám si na babičku. Ta měla pančuchy na všední den. Ty byly hustě pletené a proti současným silonkám vypadaly dost neprůstřelně. Tmavě hnědé barvy. Kostelové pančuchy se s troškou přimhouřeného oča daly srovnávat se současnými.
Mnohé holky si nohy neholí dodnes. A blondýny holení téměř nemají zapotřebí. Obzvláště v zimních měsících, když chodí v kalhotách. Depilace získává popularitu až s prvními jarními paprsky.
Podrobnější a hlavně odbornější informace určitě bude znát @Evap.
a autoři příspěvků odpovídat v react chainu
Nohy si holili za komančů i chlapi. Ale jak by ti to mohl odborně potvrdit @Triper tak především z bezpečnostně zdravotního hlediska. Takový cyklista, když je totiž na asfaltu ve skluzu, tak jsou chlupy příčinou zbytečně nepříjemných zranění. A kulturisté. Tam jde ale o vizuální podnět. Možná si hruď holili vzpěrači.
A ještě Kratochvílová. Té začaly chlupy růst i na hrudi, pak pokračovaly dolů k puku a končily u kulek.
no to by este chybalo aby tu este autori clankov pisali v diskusiach a obhajovali si to u odporcov RB
Ano odborně potvrzuju.
Jakékoliv chlupy od obočí níže jsou zlo.
Především tedy u žen…
Obočí může ale napáchat při pádu hodně škaredé tržné rány. Až tak moc cyklistickým helmám nevěřím.
Kup si tu Panameru ať mi můžeš říct tvůj feedback
Tak doufám, že máš vyškubané celé obočí v tom případě …
Mám jednu vtipnou vzpomínku, když se kamarád na Leogangu asi po třech hodinách rozmýšlení odhodlal k jednomu těžkému skoku a po úspěšném dopadu zahodil kolo a radostí proběhl křovím.
Během toho se mu zachytila náušnice o větev a bylo z toho 6 stehů a spousta krve.
Daj si ma naspäť do ignore listu ako ti prikázal pániček Shitner.
Měl bys jít na nějaký kurs, nebo možná hypnózu, kde by tě naučili lépe chápat text.
Psal jsem od obočí níže…
Ale určitě se s tím dá žít, já mám taky pár poruch a jsem v pohodě .
no a já ti do toho počítám i to obočí, jinak to nedává smysl