On je tu všeobecne známy svojou rozumovou a mentálne slabšou výbavou. Nič nové. Buď si zvykneš, že nevie chápať čítaný text a budeš to prehliadať alebo tu vyvolá sh1tstorm na stovky komentárov a od obočia sa dostanete cez Alonsa až po to, že ti bude písať veci, ktoré iným vyčíta.
Výmluvy, prostě máš poruchu, tak si to přiznej.
Až přestaneš fajčit vtáky na potkání, jak si popsal tu tvojí zkušenost výše
Mám, reaguju na takový nesmysly, když je to zbytečný …
Zbytečně houpý úraz. Možná ani moc bolestivý, ale určitě hodně efektní. Myslím, že tuhle scénku kámoš na různých večírcích přidává k dobru dodnes.
Minule si sa tu hral na liberálneho aktivistu a teraz je z teba takýto homofób? Všetci vieme, že to je len preto, lebo sa snažíš zapadnúť a liečiť si komplexy.
Bil ťa otec veľmi keď si doniesol prvého frajera namiesto frajerky?
Chlupy a vlasy jsou vláknité keratizované struktury nacházející se po celém těle kromě palma manus, planta pedis, červeně rtů, labia minora, clitoris a glans penis. Na povrchu těla je přibližně 60 chlupů na cm2.
Pro tvoje info
Je pravda, že Alonso a jeho hrdinské činy tady jako téma celé svátky zatím nebyl .
Já si narozdíl od tebe na nic nehraju, klidně si kuř koho chceš, to je tvoje volba, ale nemusíš to tu tak visible podsouvat
Čo už sa Alzaci pomaly začali zmierovať s tým, že Alonso ďalší titul nepridá a v histórii F1 ostane na jednej úrovni s Hakkinenom? (stále pekný úspech)
No nic, tady končím. Triper a Jos tahají ALonsa i do téhle diskuze, bez něho neumíte snad žít nebo co …
Si sa naučil nové slovíčko po anglicky, tak nám to chceš ukázať?
Přesně jak píšu, je to zlo…
A můžeš to nazývat třeba latinsky, to na tom nic nezmění
A přitom si prdel nedepiluješ, ale kecy k tomu máš
Nemáš tu teplého brata Shitnera tak sa vzdávaš a utekáš? Honzíku tie Vianoce ťa nejak obmäkčili, o vlasoch a obočí by tu starý Honzík vyvolal hádku na stovky komentárov.
Ale správne, utekaj radšej pozerať zápas o záchranu, pekný hokej.
Jak to asi můžeš vědět
By ses divil co o tobě vím
Lol ■■■■š si triko u hokeje 20? v květnu dojeď do Ovy ať dostaneš přes pysky a bude klid
No, tak to máš asi špatnou fotku
Jestli něco o mě hledáš, není jednodušší se zeptat?
Tam doporučuji restorant Parlament a dát si republikanský řízek.