Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

Určitě bude hodně rozostřená. :grin:
Pardón, že se Vám pletu do detajlů. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Dvacítka vede nad Nory už 4:1, národní tým uklidnili Čech a Šalé

1 Like

Honziku to snad nemyslis vazne, ze chces, aby som prisiel do Ostravy ta konfrontovat? :smiley: Ved by si si cvrkol a schoval sa za Shitnera keby ma zbadas a uvedomis si, ze to nie je internet, ale realny svet. Obaja ste taki internetovi bitkari, ktori v zivote nedali ani len facku seberovnemu.

Tak Jos nerozumí F1 a ani hokeji, co by si chtěl :slight_smile:

5:1. Konecne Cesi hraju. Vcera to bola od druhej tretiny riadna tragedia proti nasim, aj ked tento rok mame objektivne asi lepsi vyber. Najviac som zvedavy ale na CR - Svajciarsko. Norsko je povinna jazda.

Současnému hokeji už nerozumím ani já, proto si nedovolím v tomhle směru nikomu něco vyčítat.

1 Like

Jos hral profesionalne hokej dlhe roky az do muzskej kategorie Honziku a mal aj rozhodcovsku licenciu. Jos nie je online hero ako ty a nepise dristy o niecom comu nerozumie. Ak tu je niekto, kto nerozumie hokeju, tak to bude niekto iny. :slight_smile:

Ale pekne sa chytas na kazdy moj koment. Ten ignore list co? Stale nefunguje? :smiley:

No přijeď a začni tam kdákat tyhle nesmysly, konečně poznáš realitu světa, ty klávesnicovej warriore :rofl:

Já už hockey opravdu nesleduji hodně dlouho.
Když jsem viděl jak po Naganu náš národní sport upadá na úroveň dědinské ligy, tak je mi poněkud lhostejný.

Tak Slovensko si na MS20 dovezlo tým, který tam už spolu hrál i loni, jako jediný. Od nás jsou tam 3 hráči co tam hráli loni v tom je dost velký rozdíl

Tak hokej sa za poslednych 20-30 rokov velmi zmenil, tak mozno preto sa ti zda, ze mu nerozumies.

Za prve sa neuveritelne zrychlil vdaka profesionalnejsiemu pristupu a treningu, lepsim materialom (korcule, hokejky) a za druhe sa ovela viac zacalo dbat na zdravie hracov (hra sa primarne s pukom a nie do tela).

To je ale vsetko, zakladne pravidla ostali nezmenene uz roky. :slight_smile: Hokej je narozdiel od F1 sport, ktory ma velmi jasne pravidla. :slight_smile:

Já jsem úplně náhodně obklopený bývalými NHL hokejisty a přitom o hokeji nevím vůbec nic…

Tak ty so Shitnerom ma chcete mlatit na internete, takze neviem kto “kdaka” (nepoznam to slovo) nezmysly. :smiley: Nemam v hlave nasrate ako ty, ze na zaklade internetovej diskusie sa budem niekomu vyhrazat, ze ho zmlatim. :smiley: Navyse ako som pisal aj Shitnerovi naposledy ked sa posral, tak sa amatersky uz dlhsie venujem bojovym sportom, takze nasa konfrontacia by skoncila trestnym oznamenim z tvojej strany, lebo ty si presne ten typ podliaka, ktory je za klavesnicou hrdina, v realite by sa vsak bolo “to si si ma s niekym pomylil” a potom vyhrazky TO. :smiley:

Praveze ste mali dlho hokej dobry, az posledne roky vase U18 a U20 zacali stracat na elitu. My to mame zas opacne. Po zlate 2002 prisla diera a spamatali sa az posledne roky, ale ta podpora sportu je na SK ovela nizsia ako v CZ. Ligu vsak mate stale na velmi dobrej urovni o com svedci aj vystupovanie ceskych timov v hokejovej lige majstrov. :slight_smile:

Dnes už nevím nic ani o dospělácích. Hokej i fotbal jsem zcela hodil přes palubu. Vnouče hraje čutanou za prvoligový baby manšaft, ale já nejsem schopen s ním, dát odbornou kopalistickou řeč. Prostě děda páprda na posrání. :roll_eyes:

1 Like

A kdo ti vyhrožuje? ty zase plácáš nesmysly, jako vždy. Dostal si zase KO, tak tu budeš dělat chudáčka, chudáčku :smiley:

Ale dokážeš vést debatu o F1 a to je víc :slight_smile:

Asi mi chybí široké kluziště, kde bylo na parádičky více prostoru. Vlastně ani nevím na jakých rozměrech se hraje dnes.
Pro orientaci jak se hokej změnil podotýkám, že mým oblíbeným brankářem byl Dzurilla.

To bude asi tym, ze slovensky tim bol minuly rok asi najmladsi (alebo jeden z najmladsi), zatial co Cesi tam mali len pat hracov 2004ky a jednu 2005ku, inak vsetko 2003ky, ktore tento rok uz nemozu hrat, lebo nie su kategoria u20.

Boze zas klames az sa ti z huby prasi. Ty si fakt notoricky klamar a zivy k0k0t. Mate tam vsetkych 6 hracov z minuleho roka, nie troch. Ze teba oco neutrel do zaclony dpc. To fakt uz sa na teba ani neda inak povedat za to co tu predvadzas, klamstvo za klamstvom. Keby aspon omyl a uznanie si chyby, ale ty si vyslovene umyselny klamar.

jooo a celej tým je jen ze 6 hráčů :smiley: