Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

Keby bolo sranie si do huby sport, tak si majster sveta. :smiley:

Tak ako teda?

Su tam traja ci Honzik zase klamal? Dalsi fakticky debakel Honziku? :smiley:

Edit:

Slovaci maju teraz na ms u20 12 hracov + brankara co boli aj minuly rok a nie cely tim. :slight_smile:

To není vyhrožování, dojeď do Ovy na MS a kdákej tam tady ty nesmysly.

Btw ty jsi strašnej lhář, že tam máme 6 hráčů z loňska, ale nesnížím se na IQ -60 jak ty s tím utíráním do záclony, to je jen pro ubožáky, jako ty

Určitě bych dokázal hodit pár slov i o fotbale, ale rychle bych narazil, když jediné jméno která z českého fotbalu znám je jméno mého vnuka. Na Nedvěda, Skuhravého, Mikloška, Vízka a Baroše bych si ještě vzpoměl, ale tihle dnes už nikoho nezajímají.

No Nedvěd ještě nedávno zajímal policii a finančák v Itálii :smiley:

Cech, Hamara, Kulich, Sapousek, Sapovaliv, Sale

Mam ti tam dat aj cislovky ty hlupacik nedonoseny, kedze ti robi problem napocitat do 6?

Mi se líbil jako hráč. Nevzpomínám si, že by v poslední době někdo dával do hry tolik srdce jako on. Neskutečný dříč a velký talent.

1 Like

Kluci prosím urážejte se slušně a s nóblesou. Už několikrát jsem chtěl dát srdíčko, ale nějak to nešlo.
Prosím.

4 Likes

Tak klziska sa nezmenili. Nie je striktne dany jeden rozmer, ale su urcene minimalna a maximalna sirka a dlzka, takze je vela typov. NHL hra tusim vsade minimalne rozmery, v Europe su zas klziska rozne aj v ramci krajin. Na vacsom klzisku je hokej viac takticky a defenzivny, na mensom je pre mna atraktivnejsi, kedze je aj rychlejsi. :slight_smile:

Tak to som bohuzial nezazil. Ja ako byvaly hrac oblubeneho brankara nemam, ale z hracov je to Ovechkin a Datsyuk a zo sucasnej generacie okrem Slovakov sa mi najviac paci asi Pastrnak. :slight_smile:

Ja pre dnes asi koncim, rusim. Prajem prijemnu diskusiu s chybajucim chromozomom, kedze popiera aj to, ze teraz na MS U20 hra 6 cechov, co hrali aj minuly rok a to nie je moj nazor, ale lahko dohladatelny fakt. Uz mi ani neodpise, lebo chybu si neprizna a sam vie, ze zas klamal a bol pristihnuty, takze radsej sa bude tvarit, ze tu ani nie je a bude pisat len tebe. :smiley: Kredit za to ako si ho vystihol ako “ulhana spina”. Lepsie sa opisat nas Honzik asi neda. :smiley:

Neboj, už dostal KO, tak už má jen křeče, on zachvíli přestane
Jinak jo, Nedvěd byl game maker, zaslouženě taky za to dostával uznání, kde jsou ty časy, kdy jsme se mohli spolehnout na takové hráče

To bolo v tej rozpravke ako brigadnikovi dali denne jazdit na 911ke a Panamere? :joy:

Já sledoval hokej už v době, kdy byly nad mantinely sítě. K Dzurillovi přidám Cháru. Velký obdiv.

Podobný dříč jako Nedvěd byl v hokeji Jágr.
A největší komik jakého jsem kdy viděl byl v hokeji Kohout.

1 Like

Suhlas. U Charu obrovsky obdiv za to, ze nebol to rodeny talent ako vacsina podobnych legiend, ale vsetko si to vydrel tvrdou pracou akej sa fakt mozno vyrovna len niekto ako Jagr.

Mám volný večer a tady je debata o hokeji.
Nuda, nuda, nuda, nevím jestli byla horší debata o vaření štědrovečerních dobrot, nebo toto.
Co takhle štrikování, to taky provozujete?
:grinning:

1 Like

Tak ked Honzik dostal bitku v diskusii hned na zaciatku, ked zaklamal o pocte hracov a odisiel radsej prec, tak uz asi nic dnes vecer, mozes ist radsej pozerat nieco v TV. :smiley: Ale zas nestavaj hokej na uroven diskusie o vareni, lebo to je level modrykonik. Hokej je normalna tema na sportovom fore, ked je off season. :slight_smile: Navyse su to majstrovstva sveta u20m ktore su asi najviac sledovanymi juniorskymi MS spomedzi vsetkych sportov.

Jak chceš štrikovat, když jsou dnes všichni oholení?
Zrovna dnes jsem zhodil fousa, a šálu bych z něj uštrikovanou mít nechtěl. S jiným porostem by to určitě bylo hodně podobné. :grin:

Máte pravdu kluci, jdu pracovat.
Bye

Ako vidím napísal si počet, fakty ti sedia a po urážkach zdúchol… taká klasika :upside_down_face:

1 Like