Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

a mozes za to ty :smiley:

Kde taký download?

vodafone, ale chcu za to pol kralovstva, prejdem asi na telekom ci jak to tu v cesku volaju T-mobile pekne po starom

jo T-Mobile v ČR u nás Telekom. ja mám optiku, len od Routeru mám podlažie k PC, lebo nemám LAN kábel, tam sa stráca najviac

kabel kupis za par euro, horsie to je potom so sekanim a vrtanim no :smiley: ale vzdy to mozes poriesit ze das na noc stahovat, roky som takto fungoval, zazil som este 350 kb/s internet :smiley: tento rychly potrebujem kvoli praci lebo robim cez vzdialenu plochu a musi to byt stabilne a rychle vraj :smiley:

Nesoudím, hlavně že pracuje.

1 Like

To dělá triky… Nemá to v MB, ale v Mbit.

1 Like

Puff v tomhle dělá vlny… v Porsche jsem dělal a s Panamerou jsem jezdil do Lidlu pro rohlíky

mám optiku od Vodafone za 300kčměsíčně :smiley:

Řekněme, že je zaměstnaný… neurážejme pracující lid. :slight_smile:

Si doma dostal kartáč, že si sem přišel dělat vlny? :stuck_out_tongue:

Aha ja platim 700 a mas gbit jo :grinning:

Tak se nehádejte @HellHogr @PUFF , oba dva jste stejně šikovní :wink:.

se nehádáme, Puff stále nepřekousl to, že si znovu vsadil proti mě a zase ví, že prohraje :smiley:

mám no :smiley: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth: :face_with_hand_over_mouth:

tak ja mam specialny tarif potom :smiley: ale v Prahe stoji optika od tych 400-500 korun co som letmo zistoval

Ty jsi v Práglu? no tak to pak vysvětluje hodně :smiley:

to si az teraz zistil? :smiley: sa tu tym netajim odkedy tu som :smiley:

1 Like

Nějak jsem to nepostrehl, omlouvám se vaše ježečcí veličenstvo

je ti odpustene

1 Like