Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

ved sa to da podat anonymne, ziaden strach :smiley:

I jako nadsazka to moc nevyšlo :grinning:

musis byt dobry k zenam, neverit pomluvam od internetovych kamaratov

Tak já už k tobě budu hodnej ženo :slightly_smiling_face:

1 Like

vysvetli prosim ta

je to dost tazke v neskorsej faze (vlastne aj zo zaciatku), kedy presedlas z predneho nahonu na zadny alebo na stvorkolky, nemas tam ideal line, cize len kratke useky na monitore kedy ti codriver diktuje aka zakruta nasleduje (ale to je myslim u kazdej rally hry), budes vela restartovat, vela opravovat, velakrat zacinat sampionaty odznova :smiley:

inak ak by ste to chceli hrat, tak robte aj tie daily/weekly/monthly sutaze, kvoli peniazom, lebo zo zaciatku nebude len tak na Subaru Impreza :smiley: @Nordotor

sounds good bsdbrbdrb

1 Like

To som ja. :sunglasses: 15uctovJosaBossa

DOGS?

15151515
Body seems unclear, is it a complete sentence?

to by se ti libilo :smiley:

woof woof

A dost, tady končí veškerá sranda ukončování react chains …

1 Like

ukoncovanie react chains nikdy nebola sranda :frowning:

1 Like

To fotil Honzík keď u nich brigádoval. :smiley:

1 Like

ani ten stlaking neděláš pořádně … nebo neumíš anglicky :slight_smile:

@HellHogr mozes potvrdit ci vyvratit? :smiley:

btw budeš kupovat manager 24? tam prý chtějí přidat možnost komplet vývoje dílů, jak to je v realu

To by si najskôr dobré meno musel mať, aby si sa mohol súdiť. :joy:

Můžu potvrdit, že jsem v Porsche dělal, ale ne jako brigádník a fotky jsem tam nedělal :smiley: na to jsme tam měli holky v minisukních co fotili auta i sebe :smiley:

premyslal som nad tym viesco, ale dost ma sklamali, lebo vydali 22ku, fans im davali feedback, oni ze ANO ANO spravime spravime, a potom vydali 23ku, s tym, ze to idu robit ako Game as a service, a vykaslali sa na to klasicky, dalsi rok bude novy manager, tak im na to kaslem

Už som ti doobeda písal, že neviem o akej angličtine hovoríš? Lebo s angličtinou problém nemám, ja nie som ten, čo nevie význam slova “cry” :stuck_out_tongue: