Horner: Za prvú výplatu som si kúpil Porsche, priateľka sa so mnou kvôli tomu rozišla | Magazín F1 - F1online.sk

tak ale wallpaper je super. Síce ma stál 5eur ale oplatilo sa

Nainštalovaných málo no, kúpených tak pomenej
image

1 Like

Ešte mi chýbajú NHL na PC

to by ich museli prv spravit na PC

Mohli by už sa o tom hovorí X rokov, že keď príde nový engine ktorý ešte neprišiel. Normálne si raz kvôli tomu kúpim PS4 alebo PS5

kup si rovno konzolu lebo sa nedockas nikdy :smiley: jj Frostbite uz roky ohlasuju jak revolucny engine a NHL a ex FIFA ze budu fotorealisticke atd, potom ti spravia anime need for speedy, reskiny exFIFA s upravenymi supiskami a zhrabnu prachy :smiley:

nemam rad EA

No a ■■■■■■ majú ako kúpili Codies aj F1 a WRC

1 Like

Na toto sa teším ako malé dieťa, žena ma od toho nedostane Le Mans Ultimate on Steam

jj aj ja celkom, snad to nebude fiasco, lebo na Rennsport mi dosla beta, a vypol som to po 10 minutach

No toto vypadá dobre aj kvalitou spracovania, ešte som zvedavý an samotný feel spracovania. Fakt by som chcel niekedy zajazdiť nejakú 6/8/24 hodinovku na Asseto aspoň

Honza dělal všude, ale nikde.
To ber s rezervou.

Problém, som uvidel, že Dirt Rally II je v zľave a bere sa to ako jeden z nalepších rally simulátorov za GOTY edíciu (všetky DLC) chcú iba 10 eur, ale ja chcem šetriť

dirty 2 jedine GOTY

Cože si to napsal? Tě dám k soudu za poškození dobrého jména

ja dam vas za Karolinu

■■■■■ mám si to kúpiť, oplatí sa to?

zalezi co od toho pozadujes :smiley: Dirt 2.0 je darksouls medzi rally hrami

No to chcem, stojí iba 10 za všetko čo do toho vydali, ale chcem to vážne? :rofl:

no za 10 € je to uplny steal cize by som nevahal :smiley: vzdy mozes dat refund do dvoch hodin

ja som to kupoval ked to vyslo za plnu cenu

A ty si Karolina nebo co? :rofl: