Ona nemala v plane zalovat Hornera, ale Redbull. A nie preto, ze mala s Hornerom sexchat, ale za to ako Redbull riesil Hornerov “misconduct”. Originalny milion euro bolo malo a teraz ma 4.
Dle zpráv to RedBull přeci 2x řádně vyšetřoval. I s právníky.
Bylo to málo? Měli to vyšetřit 3x? Nebo snad 4x?
co myslis, ze Redbull vysetroval? akurat to ako z toho vybruslit.
Z tebe je haterko Red Bullu a Hornera?
Tak, že se ty obvinění nepotvrdila a šlo to veřejně ven. A nabídky na filmy dostal, ale odmítl je
Tak samozřejmě, že se to vyšetřovalo tak, aby z toho nic nebylo. Ale to je normální, právníci obhajují zloděje i vrahy. Ale je to těžké. Na flirt musí být 2. To si zase nemyslím, že by ji posílal netopýra jen tak.
Horny má máslo na hlavě, a on to ví, a hlavně doma.
na to si ako prisiel?
ciernobiely svet podla hogra
Myslíš, že půjde Horny do Cadillacu?
Už se mu seznam míst zúžuje.
LOL, vsak su vyrovnani tak moze.
To je náš študovaný brainlessrat v práci?
Tak ty si tu psal jakej jsem hazer, když jsem sdílel podobný zprávy o RBR a Hornerovi
Kladieš výborné otázky. Smeruješ debatu tam kam chceš ty. Tendenčné vyjadrenia a navádzanie za tvojim cieľom. Takže k tej otázke. Pripúšťam tú možnosť rovnako ako pripúšťam možnosť že Charles bude tento rok šampión. Aj to sa teoreticky ešte môže stať. Opýtaš sa absurdnú otázku akú čakáš odpoveď? Môže sa stať, že sudca bude blbý a odsúdi nespravodlivo. To sú také alternatívne scenáre, nad tým nemá zmysel uvažovať. Už tu vymýšľaš hlúposti čo by bolo keby…
Verejnosť vie o celej kauze holý prd. Nikdy sa nedozvieme čo sa stalo. Kto povie že vie ako to bolo je klamár.
Tak to teda nie! Vzťah medzi nadriadeným a podriadenou je v moderných spoločnostiach vždy problém, s výnimkou situácie, keď “romantický” vzťah začal predtým, ako tento pracovný vzťah nadriadený/podriadená začal (a platí to aj opačne, a aj v prípade homosexuálneho vzťahu).
Akýkoľvek náznak nátlaku z pozície toho v hierarchii firmy mocnejšieho, tj. napríklad ak sa pokúšal vzťah obnoviť aj keď ho ona ukončila, je považovaný za sexuálne obťažovanie, dokonca práve z dôvodu toho, že sa mohla obávať o svoju pozíciu v práci, ak by odmietla, akýkoľvek sexuálny akt by sa považoval za sexuálne zneužitie.
@Rolandyno ale to ty si chcel situáciu ilustrovať videom, na ktorom blázon predbiehal a vodič v protismere musel spomaliť a uhnúť sa na krajnicu, aby sa vyhol zrážke. Mimochodom presne toto sa mi dnes stalo. Ale späť k téme. Video, ktoré si okomentoval
Ja som brzdil. Brzdil som preto lebo to bolo potebné. Nie preto, že to bola moja vina. Nemusel som brzdiť a na vine by bol predsa ten chytrák v škodovici. Ale čo by mi to bolo platné keby som skončil na cintoríne?
Presne, lebo ak by si nezabrzdil a neuhol, skončil by si mŕtvy. Privysoká cena, takže radšej zabrzdiť. Ak by nehrozili také vážne následky, ja by som určite nebrzdil. Ak by dokonca hrozilo, že mne sa nič nestane, ale zabije sa ten protiidúci, tak dvojnásobne. Nech sa nielenže ukáže, že to bola jeho chyba, ale ešte sa aj sám vytrestá. Ja som iba opísal to, ako vnímam tvoju paralelu. Pretože naozaj len vtedy, keď hrozia veľké škody, som ochotný sa dohodnúť mimosúdne.
Takže si nemyslím, že ja to robím niečo tendenčne. Tú tendenčnú otázku si mi podstrčil ty, respektíve môžene povedať, že si mi nahral na smeč.
Lenže verejnosť je to, čo zaujíma sponzorov tímov v F1, lebo len oni kupujú ich produkty, alebo používajú ich služby. Stačilo, že Musk raz zahajloval a akcie jeho Tesly sa prepadli na polovicu, prešiel takmer rok, a hoci akcie posilnili, ešte stále sa nedostali na hodnotu pred kauzou. Mnohí ľudia, verejnosť, si stále odmieta kúpiť Teslu. Za ten istý čas ceny konkurenčného BYD stúpli a stále sa držia o 15% vyššie než pred Muskovou kauzou.
Sponzori teda môžu, a mnohí určite budú, mať problém s toxickou osobou, akou Horner v očiach verejnosti je. A teda ak si ešte chce nájsť angažmán v F1, a dokonca si trúfa na vlastnícky podiel, jeho hlavnou snahou malo byť úplne očistiť svoje meno, čo sa mohlo stať na súde. Ak je blbý sudca, či porota, vždy existujú opravné prostriedky, ktorými sa dá minimalizovať šanca nespravodlivého rozsudku. Rozhodol sa ako sa rozhodol, zrejme vedel prečo. Práve to, že nevieme presné fakty, je pôdou pre vytvárame vlastného názoru, ktorý môže byť u každého iný, lebo naozaj nič lepšie ako názor na to nemáme. Nehanbím sa ho prezentovať.
Neviem v akej spoločnosti robíš, ale prečo by to mal byť problém?
To dospelý ľudia nemôžu mať dobrovoľný sex alebo vzťah, keď spolu robia v jednej firme a nie sú tam na rovnakej úrovni?
Poznám dva páry, ktoré sa dali dokopy v práci (raz bola nadriadená žena (priama) a raz muž (nepriamy, ale na vyššej pozícii)) a v ani jednej firme to nikto neriešil v zlom a sú spolu doteraz.
Tu súhlasím čiastočne. Je to obťažovanie, ale nie sexuálne. Ale ona si s Hornerom dobrovoľne písala a nijako rázne ho nestopla. Keby to chcela dokázať a je o tom presvedčená, tak nezoberie dohodu. Keďže však vzala dohodu, asi ju to až tak neobťažovalo.
Jj, a poznali jsi je při cestě do US, když si vydělal 250k za týden a koupil sis GLE, i když si byl v US. Bože bože, lhář a ještě si naběhne na vidle
Sorry Honzi, že poznám reálnych ľudí a nielen 2 online kamarátov.
Takmer v každej väčšej firme sa nájde aspoň jeden párik. Ale nemakačenko ako ty to vedieť nemôže. Si rád, že ťa niekde zobrali a ešte nevyjebali, tak tam čušíš zalezený.
Robím v nadnárodnej spoločnosti, a máme na to školenia.
To dôležité, v čom sa mýliš, je, že ak by ona na súde vyhrala, súd by jej priznal iba relatívne malé odškodné, v Británii sa v podobných prípadoch jedná o desiatky tisíc libier, nie však milióny. (Injury to feelings compensation: what you need to know - Valla)
To znamená, že niekoľkomiliónové odškodné, výrazne prevyšuje sumu, ktorú by získala na súde, ak by sa “iba rozhodla dokázať svoju pravdu”. Parafrázujem tvoje tvrdenie - Asi ju to až tak neobťažovalo, aby sa rozhodla odmietnuť niekoľko miliónov, ktoré by inak nezískala…
Takže v tvojej spoločnosti nemôžeš nadviazať obojstranne dobrovoľný partnerský alebo sexuálny vzťah so žiadnou ženou, ktorá je na nižšej alebo vyššej pozícii ako ty?