Horner sa s asistentkou dohodol na mimosúdnom vyrovnaní, píše Telegraaf. Bude ho to stáť milióny | Magazín F1 - F1online.sk

Christian Horner môže už definitívne uzavrieť kapitolu o svojom pôsobení v Red Bulle. Po formálnom odchode zo stajne sa mu podarilo vyhnúť aj tomu, aby sa škandál s asistentkou dostal pred súd. Niekoľko miliónov zo svojho štedrého odstupného však bude musieť vyplatiť bývalej zamestnankyni červených býkov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/215736/horner-sa-s-asistentkou-dohodol-na-mimosudnom-vyrovnani-pise-telegraaf-bude-ho-to-stat-miliony

To je hodně peněz za to, že nic neudělal.

4 Likes

Za co mimo soudní vyrovnání, když se nic nestalo? @Hedgehog vysvětli to, vždyť to byla jen kampaň ne?

4 Likes

Horner je v tom nevinně adi stejně jako Pelta. :grin:

2 Likes

Smyšlená kauza na odstranění Hornera a ještě musí platit miliony? :smile:
Ten svět je kouzelný, je to kampaň.

3 Likes

No to je škoda, že to nejde pred súd. Horner sa tam mohol očistiť. Hoci, mohol skončiť aj vo väzení. Či? V každom prípade, toto sa s ním bude ťahať ako smrad po celý čas.

4 Likes

ma to 2 roviny… kto pri zmysloch ju zamestnal (nielen v F1) ak teda ma pravdu Horner. Ak ma pravdu ona, tak Hornera uz nikto nezamestna… Osobne som si pred tymto clankom myslel, ze ma pravdu Horner, avsak ked je ochotny dat jej mimosudne miliony, tak sa priklanam ktomu, ze ma pravdu ona… Ale aj keby mala pravdu, tak ake miliony kwa? Uslu mzdu, lebo ju vyhodili a to niesu miliony…

1 Like

Tak finito, no… Bude nám to takhle muset stačit. Hlavní je, jestli jsou obě strany spokojené a mají pocit vítězství, což je předpoklad dobré dohody :slight_smile: .

Odvtedy Hornerovo meno očistili až dve interné vyšetrovania, čo viedlo k suspendovaniu jeho asistentky a napokon aj rozviazaniu kontraktu.

Jak je tohle mozny?! A pak se mimosoudne vyrovnaji? (:

Jediny co me napadlo, tak je to, ze nechce, aby se resila jejich komunikace verejne. = Neco tam bylo.
A nebo chce mit od vseho klid a tech par milionu za ten klid stoji…

4 Likes

Asi aby si typka nevymyslala blbosti

Ty bys věřil i Andrejovi, že Čapák je politický proces :smile:

2 Likes

Zaklad je, ze neverim tebe :stuck_out_tongue_closed_eyes::hedgehog:

2 Likes

A to je to, co už se asi nedozvíme… Nicméně, pokud se Horner snaží o návrat do F1 (a vlastně do jakéhokoli zaměstnání), je rozumné mít tuhle záležitost vyřešenou jednou provždy, ať už to bylo jak chtělo.

4 Likes

Vidíš jakou děláš chybu

1 Like

Podla mna je jasne, ze na sude by vyhrala ona. A vsetky tie veci na Hornera by sa prepierali na sude, kde by teda boli jednoznacne dokazane, a dostali by sa aj von. Za uslu mzdu moze teraz zalovat ona Red Bull, nie Hornera. Ona dostala miliony za to, ze uz to necha tak, v opacnom pripade by to Hornerovi napachalo daleko vacsie skody. Je celom zrejme, ze knihy o nej, kde to cele rozpovie sa nikdy nedockame (co je tiez sucastou vyrovnania). Sucastou vyrovnania smaozrejme moze byt aj dohoda ohladom mzdy vo vztahu k Red Bullu.

@Christian_Horner kazdemu je teraz jasne, ze nevinny nebol. Ak by bol skutocne v prave on, a chcel by svoje meno skutocne ocistit, potom by sa nedohodol, ale isiel by na sud. Teraz akurat nevieme, ci sa jednalo o “nevinne” ale nevhodne laskovanie alebo je uplne nechutny uchyl.

Snad se Jos poučil a žádné prstíky Fioně nebude posílat, aby se ve stejné situaci neocitl nakonec i on. :grin:

Mimo súdne vyrovnanie za psychickú ujmu pri otvorení správ s obrazovým materiálom :sweat_smile::+1:

Asi tak, tady jsi uhodila hřebíček na hlavičku… Ono to asi v reálu moc jasné není, ale jednak právníci nejsou právě zadarmo, ale hlavně je pro Hornera jasná výhoda mít čistý stůl pro jednání o novém angažmá. Kdyby to nechal běžet, tak mělo
jednání začít až 1/2026 a klidně mohlo trvat i několik měsíců, čímž by to zasahovalo do období, kdy zřejmě chce mít nějaká jednání v plném proudu. V tomto kontextu se mu může zaplacení odškodnění a okamžité ukončení sporu bohatě vyplatit…

1 Like

Kdyby si aspon, ale nic…