Horner sa s asistentkou dohodol na mimosúdnom vyrovnaní, píše Telegraaf. Bude ho to stáť milióny | Magazín F1 - F1online.sk

to je tvuj komplex.

2 Likes

No mimosoudní vyrovnání rozhodně není dokázáním Hornerovi neviny :smile: Zejména když ona vyšla s takovým balíkem navíc :slightly_smiling_face: Je to opravdu podobné jako když zažaluju toho co tu šíří bludy že tu mám exekuce, no a on mi raději zaplatí milion ať už to neřeším :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Jak pravis, prazacku

Tady je hotovo, ježek s josem nechápou problematiku tématu, tak se tu zase mentálne rozložili :smile:

2 Likes

Měl bys Prahu někdy opravdu navštívit.

1 Like

Uz osmym rokom ju navstevujem, ale ty si vlastne uchylne prasa co chce tie fotky, tak to mam smolu

3 Likes

Ty si tiež retar.dovaný ako tvoj kamarát?

Alebo v ČR je iný súdny systém, že sa dokazuje nevina namiesto viny?

Keď niekomu nedokážeš vinu, nemôže byť právne vinný.

Johnny Depp by tiež mohol rozprávať ako mu krivé obvinenie pomohlo aj keď súd vyhral.

V našom žargóne točil Formulu 1 filmového priemyslu a teraz točí 5.ligu v NLS :upside_down_face:

1 Like

Mě jde o pravdu, ne právní vinu, a pravda byla umlčena pěkným balíkem :wink:

1 Like

Dokud nejsi ve věžení, tak jsi prostě nevinný a kříšťálově čistý. Teda v jejich vidění světa.

2 Likes

A pravda je čo podľa teba? Že ju obťažoval či neobťažoval?

Lebo jeden si tu myslel, že sa rieši to, či s ňou niečo mal alebo nie. Tak či náhodou tiež nespadáš do tejto skupinky pomýlených. :sweat_smile:

Lol. ajaj, tady je někdo triggered. nech sa páčí.

2 Likes

Ta ženská vyhrála, všichni to víme :smile:

2 Likes

Nekurv tu slovencinu prosimta, staci ze ta tu musime tolerovat na slovenskom webe

Triggered si ty ked na mna mas neustale potrebu reagovat, zvladol si mastera v nas1erani sameho seba xddd

1 Like

Dostaň to ze sebe ježku. Máš příležitost.

2 Likes

Depp taky šel k soudu, což tu někteří furt nechápu, proč by to dělal :grinning:

Ako mu to pomohlo? Nijak, jeho filmová kariéra skončila.
Čo nás do toho čo Horner robil či nerobil? Sme snáď formulová komunita?

A ja som sa čudoval že kto dokáže v Tv sledovať telenovely a nakoniec tu zopár adeptov máme priamo na fóre😁

1 Like

Fionka podala nějakou žalobu, a řešilo se to. Horny si nebyl jistý, tak vytáhl peníze a zacpal ji pusu nečím jiným než si původně přál. Peníze za mlčenlivost je vlastně takové malé přiznání viny. Právně je v pohodě, domluvili se, ale morálně prohrál, morálně vinen. :slight_smile:

2 Likes

Absolute Cinema