Horner sa s asistentkou dohodol na mimosúdnom vyrovnaní, píše Telegraaf. Bude ho to stáť milióny | Magazín F1 - F1online.sk

Tam mohlo jít i o odškodné za tu její suspendaci

Jistěže. Pak se to ale Hornerova přiznání/nepřiznání vlastně netýká.

1 Like

Mohu vidět ty zdroje ať si to taky přečtu?

1 Like

No já si myslím, že tam proběhl nebo probíhá řízení proti RBR a pak proti Hornerovi samotnému, ale dokud se nic oficiálně nepotvrdí, tak můžeme jen spekulovat

Zdroj je třeba tady https://www.idnes.cz/sport/formule/christian-horner-kauza-sexualni-obtezovani-red-bull.A251007_115836_formule_hrj
Ale je mi to fakt jedno.

1 Like

a to dava zmysel, kedze cela ta situacia a sposob akym to bolo manazovane je na zalobu voci zamestnavatelovi nie voci Hornerovi. Neviem co by tam chceli zalovat. Predpokladam, ze ju nasilim do nicoho nenutil.

Ano. Ale jestli něco v tuhle chvíli víme (skoro) jistě, tak to, že se v dohledné době nic dalšího nedozvíme :slight_smile: . Tož tak.

1 Like

Si prilis velky stoik pre toto forum

1 Like

Šach s holubom kompletný po tejto vete.

Diskusiu si zasral, všetko si rozhádzal a sám si sa vyhlásil za víťaza, všetci ostatní sa ti snažili vysvetliť opak.

image

1 Like

Hogr si mysli ze ked niekoho nema osobne rad, tak ze ten dotycny moze automaticky za vsetky problemy sveta

Ale asi som sa sekol s tym, ze hogr si mysli

1 Like

@HellHogr ti vysvetlí čo by tam chceli žalovať a prečo je mimosúdne vyrovnanie dokázaním Hornerovej viny.

Však to s tím holubem děláš teď ty. Ty furt nechápeš princip soudnictví, dokazování a mimosoudního vyrovnání, to je tvůj problém, ne můj

1 Like

To je definícia libtardov vo všeobecnosti, nie len Honziho.

Nejde o obsah, ale o autora názoru / príspevku.

Keby to, čo píšeme my, písal jeho online zelený kamarát, tak mu tu lajkuje raz za radom.

Tak snažím se, no :smile: .

1 Like

Popieraš prezumpciu neviny, ale ja nechápem princíp súdnictva. Ty si tomu teda dal. :clown_face:

1 Like

Super ježku, zaser tu diskuzi svým komplexem. Já nefunguju jako vy, abych tu na fórum házel problémy na druhý, hezký den.

2 Likes

Aky mam komplex?

mommy issues.  

1 Like

To mi je luto, chces nejak pomoct?

Ty máš tech komplexů tolik, že tu řešíš 90% času jiný uzivatele, místo toho, abys chodil na terapie

2 Likes