Tam mohlo jít i o odškodné za tu její suspendaci
Jistěže. Pak se to ale Hornerova přiznání/nepřiznání vlastně netýká.
Mohu vidět ty zdroje ať si to taky přečtu?
No já si myslím, že tam proběhl nebo probíhá řízení proti RBR a pak proti Hornerovi samotnému, ale dokud se nic oficiálně nepotvrdí, tak můžeme jen spekulovat
Zdroj je třeba tady https://www.idnes.cz/sport/formule/christian-horner-kauza-sexualni-obtezovani-red-bull.A251007_115836_formule_hrj
Ale je mi to fakt jedno.
a to dava zmysel, kedze cela ta situacia a sposob akym to bolo manazovane je na zalobu voci zamestnavatelovi nie voci Hornerovi. Neviem co by tam chceli zalovat. Predpokladam, ze ju nasilim do nicoho nenutil.
Ano. Ale jestli něco v tuhle chvíli víme (skoro) jistě, tak to, že se v dohledné době nic dalšího nedozvíme
. Tož tak.
Si prilis velky stoik pre toto forum
Šach s holubom kompletný po tejto vete.
Diskusiu si zasral, všetko si rozhádzal a sám si sa vyhlásil za víťaza, všetci ostatní sa ti snažili vysvetliť opak.

Hogr si mysli ze ked niekoho nema osobne rad, tak ze ten dotycny moze automaticky za vsetky problemy sveta
Ale asi som sa sekol s tym, ze hogr si mysli
@HellHogr ti vysvetlí čo by tam chceli žalovať a prečo je mimosúdne vyrovnanie dokázaním Hornerovej viny.
Však to s tím holubem děláš teď ty. Ty furt nechápeš princip soudnictví, dokazování a mimosoudního vyrovnání, to je tvůj problém, ne můj
To je definícia libtardov vo všeobecnosti, nie len Honziho.
Nejde o obsah, ale o autora názoru / príspevku.
Keby to, čo píšeme my, písal jeho online zelený kamarát, tak mu tu lajkuje raz za radom.
Tak snažím se, no
.
Popieraš prezumpciu neviny, ale ja nechápem princíp súdnictva. Ty si tomu teda dal. 
Super ježku, zaser tu diskuzi svým komplexem. Já nefunguju jako vy, abych tu na fórum házel problémy na druhý, hezký den.
Aky mam komplex?
mommy issues.
To mi je luto, chces nejak pomoct?
Ty máš tech komplexů tolik, že tu řešíš 90% času jiný uzivatele, místo toho, abys chodil na terapie