Horner sa s asistentkou dohodol na mimosúdnom vyrovnaní, píše Telegraaf. Bude ho to stáť milióny | Magazín F1 - F1online.sk

Ja nedokážem byť taký hnusný. Ja ľudom okolo seba pomáham. Oni mi to potom oplatia a všetci z toho máme úžitok. Dúfam že nikdy nebudem mať pri sebe niekoho tak hnusného, kto ostatným škodí a ubližuje. Desaťročia sa mi to darí a snáď sa mi to bude dariť naďalej.

Keď si niekto myslí sprostosti a prezentuje to a nehanbí sa za to, čo už. Lepšie nemyslieť si nič ako myslieť si sprostosť. Nie je potrebné mať názor na všetko. Ak nemám dôveryhodné informácie, tak vytvárať si názor na základe ničoho je nebezpečné. Veľa ľudí si napríklad cez pandémiu potrebovali urobiť svoj názor na všetko aj keď nemali dôveryhodné informácie. Sami si naordinovali liečbu a zomreli na to. Pritom stačilo len nerobiť si názor o čom nič nevedeli. Robiť si názor na základe ničoho je riskantné je to lotéria. Rozumní ľudia také veci nerobia.

2 Likes

Ani mužom.

@Rolandyno ale my predsa dôveryhodné informácie máme, na základe ktorých si budujeme názor. Volajú sa fakty. To sú tieto.

1. žena obvinila muža zo sexuálneho obťažovania.
  2. muž je 20 rokov šéfom tímu a priviedol značku k mnohým úspechom.
  3. interné vyšetrovanie tímu prišlo k záveru, že nič zlého sa nestalo.
  4. ženu vyhodili zo zamestnania.
  5. z tímu odišlo viacero kľúčových ľudí.
  6. žena sa obrátila ma britský súd.
  7. zmenila sa vlastnícka štruktúra tímu, a muža do niekoľkých dní vyhodili.
  8. muž sa predtým, ako sa prípad začal prejednávať na súde, dohodol na niekoľkomiliónovom mimosúdnom vyrovnaní.
  9. bežne sa takéto prípady v Británii končia odškodným vo výške desiatok tisíc eur.
1 Like

Tak to co ste za firmu, ze vam zakazuju najst si partnera medzi kolegami? :smiley:

koukám, že si nikdy nepracoval.

1 Like

Ty de.ment, ved tam sa pise presne to co tvrdim ja. :joy:

Zamestnavatel nemoze zakazat nic, akurat niektore firmy vyzaduju, aby si to oznamil podla tejto tvojej AI odpovede. Ale ani s tym som sa este nestretol, ziadna firma, v ktorej som robil, to v smerniciach nemala.

Ako HR pycus by som ale cakal, ze takuto temu budes vediet bez AI.

Pekny den fetacik.

No jo, to je ta paměť jepice, zase ani nevíš co si psal a hned si se u toho rozložil. A ještě tu ukaž, jak nechápeš psaný text :pray:

1 Like

Sorry, ešte som to tu nikomu nenapísal, ale u mňa si arogantný blb.

1 Like

Ono sa toto kontroluje uz dlho aj v SR - ale v praxi som to videl iba v statnej sprave alebo v statnych podnikoch, kde je vyluceny vztah nadriadeny/podriadeny manzelom, partnerom atd… ak vztah existuje. A ak vznikne (a su v priamom postaveni ako nadriadeny/posriadeny) - riesi sa preradenim na inu funkciu jedneho z nich.

A k dohode tych dvoch - nie je lahke byt ucastnikom sudneho procesu ci zalujuca alebo zalovana strana - je to tlak. Zaroven ak sa strany dohodnu (a to je idealny stav) este pred samotnym sudnym konanim - je to dohoda dvoch stran. Niektori si to v diskusii asi vysvetlili ako dohodu o priznani viny a trestu - ale to je dohoda len obzalovaneho a bez ucasti zalujucej strany. Ak sa dohodli - nikto nie je vinny, lebo vinu dokazuje len sud, a teda je Horny nevinny. Ak by spravili spolocne vyhlasenie - platilo by to, ak nespravili spolocne vyhlasenie - nikto nie je vinny. Dohodli sa 2 strany a tym to konci - len oni vedia, co je v dohode.
A tak mozu obaja zacat zit svoj zivot ako chcu a su nevinni, resp. uz pominul dovod na zalobu…

1 Like

ale ta mimosudna dohoda ohladom 3 milionoveho odskodneho je Hewitson vs Redbull nie Hewitson vs Horner. Preto je bezpredmentne riesit ci bol Horny vinny z obtazovania.

A není to nahodou kvůli neoprávněné suspendaci? A další spor je mezi ní a Hornerem

to ja neviem kolko ma Fiona sporov, ale to 3 milionove odskodne dostala od byvaleho zamestnavatela nie od Hornera. Ci to strhli Hornymu z odstupneho tiez neviem.

Ty tři miliony jsou potvrzený nebo je to furt jen bulvar?

Mal som za to, ze sa dohodla s Hornym a nie s Redbullom - ale v kazdom pripade si myslim, ze dohoda je vzdy lepsia

je to potvrdene flamengofile

3 Likes

U mna je zas arogantny blb ten co predbiehal, aby usetril 4 sekundy svojho zivota, a spoliehal pritom na to, ze ja sa uhnem… Kde som sa ja previnil, ze som arogantny blb? To sme dopadli, obhajovat vinnikov, a robit vinnikov z tych druhych… Preto je slovensko tam kde je…

@helmutko mozes prosim uviest zdroj svojho tvrdenia, ze mimosudne vyrovnanie plati Red Bull a tyka sa vyhradne sporu Red Bull a zamestnankyna, nie Hornera? Pokusal som sa tuto informaciu dohladat, ale nepodarilo sa mi to. Viacere zdroje ale uvadzaju, ze dohoda je medzi Hornerom a zamestnankynou.vratane clanku ku ktoremu diskutujeme, pricom referencnym zdrojom je holandsky dennik De Telegraaf.
Clanok ktory si prilozil je z roku 2024 a nehovori o vyrovnani.

@Jos_Is_Back nie medzi kolegami, ale medzi podriadenymi. A ano, ak by k niecomu takemu malo dojst, je potrebne to oznamit, pricom firma sa bude snazit situaciu vyriesit tak, ze pracovny vztah nadriadeny/podriadeny sa zrusi - tj jeden z partnerov sa posunie na inu poziciu, napriklad sa podriadeny presunie do ineho timu.

zdroj si budes musiet najst sam. vsetko co som nasiel ja su novinarske interpretacie, kde sa hovori, ze odskodne platil byvaly zamestnavatel, co je Redbull nie Horner.

kde si to nasiel?

Dovedu si představit že Horner se tak s RedBullem při odchodu dohodl že to urovnaj takto v rámci jeho odchodného. Jako nevíme, vše jen spekulace a žádný plnohodnotný zdroj jak se tak fakticky stalo. No pokud vím soudní spor se týkal sporu mezi zaměstnankyní a Hornerem.

2 Likes

normalne cez googe.
Verejny dokument to nie je. Vzhladom na to co bolo doteraz zverejnene sa ludia mozu len domnievat. Nejake sexual harasment je vymysel medii. Oficialne to bol misconduct a Fiona pravdepodobne ziskala odskodne od zamestnavatela kedze Mr Horner bol predstavitelom zamestnavatela, rovnako ako pravny zastup a vysetrovanie, ktory ju poslal na platenu dovolenku.

Zaujimave, napisal si jendoznacne tvrdenie

Napokon priznavas ze sa iba domnievas ze to tak je… Lenze faktom je, ze sudny spor bol medzi Hornerom a zamestnankynou…Zbytocne takto manipulativne obhajujes sexualneho predatora.